Hema B.A.E. 3D effect waterproof mascara review

door Mariska

De Hema B.A.E. lijn is nog maar net uit en overal poppen de reviews van de product op. Zelf kon ik niet achterblijven, want ik vind de verpakkingen erg leuk en was daardoor ook wel benieuwd naar de producten. Ik ging niet helemaal los en kocht de Hema B.A.E. 3D effect waterproof mascara om te kijken of deze Hema mascara iets voor mij zou zijn. Ben gek op mascara en het testen ervan want in tegenstelling tot andere make-up ben ik met mascara niet zo heel makkelijk. Mijn wimpers moeten goed opgebouwd kunnen worden en er netjes uitzien. Ieder zo zijn of haar smaak 🙂 De verpakking vind ik in ieder geval wel heel erg leuk, maar werkt deze Hema B.A.E. 3d effect waterproof mascara ook? Zal dit de beste mascara ooit zijn?

Hema B.A.E. 3D effect waterproof mascara

b.a.e. 3d effect waterproof mascara large
b.a.e. 3d effect waterproof mascara achterkant
b.a.e. 3d effect waterproof mascara

Een waterproof mascara voor volumineuze wimpers in 3D effect. De mascara is veegvast en blijft lang zitten.

De verpakking vind ik dus heel erg leuk. Het ziet er strak uit met de matzwarte huls, de crèmekleurige dop en de witte met bronzen letters op de verpakking. Eerlijk gezegd hou ik hiervan; simpel, maar ook wel mooi. Verder kun je op de achterzijde nog vinden dat de mascara vegan is en 6 maanden goed blijft na het openen. De ingrediënten vind je er niet. Niet geheel onbelangrijk vind ik het borsteltje en dat is de volgende:

De Hema B.A.E. 3d effect waterproof mascara heeft een borsteltje met kunststof ‘haartjes’. Normaal gesproken is dat niet perse mijn favoriet maar ik weet wel dat mijn wimpers juist veel volume krijgen met dit soort borsteltjes. Of het nu kleine of grotere borsteltjes zijn dus ik was wel benieuwd. En dan nu mijn mening! Ik ben eigenlijk niet zo heel tevreden met deze mascara en dat vind ik erg jammer. Nu weet ik ook niet zo goed wat ik me moet voorstellen bij een 3d effect, maar volle wimpers en volume vind ik hem zeker niet geven. Maar dat kan ik je natuurlijk alleen laten zien op de foto’s!

Ik vind dat de mascara dus niet het gehoopte effect geeft, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Dit is mijn mening 🙂 Allereerst vind ik dit borsteltje op zich wel oké werken, maar hij separeert mijn wimpers niet geweldig in combinatie met de mascara. Het ziet er nogal snel rommelig uit zoals je op de bovenstaande foto kunt zien en dat is in 2 laagjes. Naar mijn mening is hij daarom ook niet zo mooi op te bouwen of dat 3D effect moet rommelig zijn 😉 Dit is dus niet mijn ding helaas.

Wat betreft het feit of hij waterproof is ben ik dan wel weer erg enthousiast. Eerder deze week had ik de mascara al geprobeerd maar was al niet tevreden. Onder het mom van ‘ik moet nog douchen’ kon ik gelijk kijken of hij wel echt waterproof zou zijn, nou dat is ‘ie zeker! Hij brokkelt niet af en ik heb ook geen zwarte waas onder mijn ogen. Oké, misschien een heel klein beetje maar waterproof is een sterk punt van deze Hema mascara.

De Hema mascara is verkrijgbaar voor €8 wat ik evengoed nog best wel aan de prijs vind. Ik heb betere mascara’s gehad voor een lagere prijs.

Lees ook:
Essence super curl volume mascara eye opening
Zo krijg je meer volume in dun haar
Maybelline Total Temptation mascara
Maybelline Super Stay Matte Ink liquid lipstick Lover

Gerelateerde artikelen

22 reacties

Aranka 20 februari 2019 - 18:20

Hmm nee inderdaad, dit is niet echt een fantastische mascara, jammer zeg! Maar heel eerlijk gezegd vind ik de mascara’s van de HEMA nooit zo goed.

Reageer
Debbythechocoholic 20 februari 2019 - 10:50

Persoonlijk vind ik het resultaat er niet mooi uit zien. Je hebt mooie ogen die minder fel uitkomen dankzij de flauwe mascara. Ik zou hem niet kopen, sorry ?

Reageer
Juliette - Strongbody.nl 19 februari 2019 - 15:13

Bij mascara’s vind ik het altijd zoeken. Goed om te weten dat we dit over kunnen slaan.

Reageer
Jouvence.nl 19 februari 2019 - 10:54

Persoonlijk vind ik het resultaat van de mascara tegenvallen. Ik hou ervan als een mascara de wimpers goed separeert.

Reageer
MC Kleuver 19 februari 2019 - 10:25

Goed dat je ook zegt dat het voor jou niet goed werkt. Toch denk ik wel dag dit een fijne review is. Je schrijft het goed op. ?

Reageer
Evelien 18 februari 2019 - 16:23

Jammer, maar blij dat ik in ieder geval iets kan skippen als ik ga kijken bij deze nieuwe lijn. Ik heb ook goedkopere mascara’s die beter zijn, zoals die van Essence of Catrice. Wel top dat deze lijn vegan is.

Reageer
Kelly 18 februari 2019 - 16:20

Wat jammer dat hij zo slecht werkt, ziet er inderdaad niet bijzonder uit.

Reageer
Petra 18 februari 2019 - 09:49

Jammer dat hij het niet zo goed doet! Ben wel benieuwd naar het gamma.

Reageer
Deb 17 februari 2019 - 20:37

Jammer dat de mascara tegenvalt. Ik zie inderdaad heel duidelijk op de foto dat ie je wimpers niet heel goed separeert en dat ze een beetje aan elkaar vast plakken. Dat zou ik ook irritant vinden. Wel fijn dat ie écht waterproof is. Lastig hoor een goeie mascara vinden..

Reageer
Marie-Lise 17 februari 2019 - 19:16

De foto kan me ook niet echt overtuigen. Ik heb graag een mascara die de wimpers meer spreidt.

Reageer
Deborah 17 februari 2019 - 18:43

Dat was dus het eerste wat ik dacht: Wat moet ik mij voorstellen bij een 3D effect?
Zelf gebruik ik vaak naast het mascara borsteltje nog een tweede om de wimpertjes netjes los te krijgen. Daarna nog een laagje mascara en het ziet er wel oké uit. Op zich vind ik de prijs wel mee vallen. Maar als jij voor minder betere hebt gehad, dan laat ik deze ook aan mij voorbij gaan.

Reageer
Sandra 17 februari 2019 - 17:48

Ik koop regelmatig make-up bij Hema en sommige is echt heel goed prijs/kwaliteit. Deze mascara ga ik aan mij voorbij laten gaan

Reageer
NELE van MamaExpert 17 februari 2019 - 17:20

Zag er goed uit! Maar als hij niet doet wat ie moet doen, dan op naar de volgende. Ik klik door naar een review van je van een mascara die wel goed bevonden wordt door je!

Reageer
Renata Feyen 17 februari 2019 - 15:30

Tja je wil er uiteraard goed uitzien als je mascara gebruikt en als dat niet zo is dan kan je beter zonder zelf 🙂

Reageer
Jessica J. 17 februari 2019 - 14:43

Jammer dat de mascara niet het effect heeft dat je gehoopt had, maar natuurlijk wel goed dat hij daadwerkelijk waterproof is. Wel zo fijn als je ermee door de regen loopt. ?

Reageer
Nicole Orriëns 17 februari 2019 - 11:31

Jammer dat het niet het gewenste effect heeft bij jou. Dan valt zo’n product toch tegen.

Reageer
bychristiana 17 februari 2019 - 08:32

Ik vind 8 euro voor een Hema mascara ook nog best wat eigenlijk. Met Hema heb ik toch altijd in mijn hoofd dat het echt een budgetmerk is. Wel een goede test trouwens; om met waterproof mascara onder de douche te stappen, en top dat hij deze test goed doorkomt;-)

Reageer
Mariska 17 februari 2019 - 10:13

Ja dat hij zo waterproof is dat is wel top!

Reageer
Tessa 16 februari 2019 - 19:15

Dat is best een bedrag voor zo’n mascara. jammer dat hij tegen valt

Reageer
Mariska 16 februari 2019 - 21:45

Maar misschien is het voor anderen wel een goede mascara, iedereen heeft natuurlijk andere eisen 🙂

Reageer
Babs 16 februari 2019 - 12:48

Ik heb van de week ook het schap gezien bij de Hema, de producten zien er mooi uit, maar niks van B.A.E gekocht, wel van hun oudere merk. Jammer dat deze mascara niet mooi is en inderdaad best aan de prijs.

Reageer
Mariska 16 februari 2019 - 21:46

Ja, misschien dat hij natuurlijk voor iemand anders wel is wat ze zoeken, maar voor mij helaas niet.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.