Hema B.A.E. 3D effect waterproof mascara review

b.a.e. 3d effect waterproof mascara

De Hema B.A.E. lijn is nog maar net uit en overal poppen de reviews van de product op. Zelf kon ik niet achterblijven, want ik vind de verpakkingen erg leuk en was daardoor ook wel benieuwd naar de producten. Ik ging niet helemaal los en kocht de Hema B.A.E. 3D effect waterproof mascara om te kijken of deze Hema mascara iets voor mij zou zijn. Ben gek op mascara en het testen ervan want in tegenstelling tot andere make-up ben ik met mascara niet zo heel makkelijk. Mijn wimpers moeten goed opgebouwd kunnen worden en er netjes uitzien. Ieder zo zijn of haar smaak :) De verpakking vind ik in ieder geval wel heel erg leuk, maar werkt deze Hema B.A.E. 3d effect waterproof mascara ook? Zal dit de beste mascara ooit zijn?

?c=25436&m=1502643&a=224567&r=&t=html

Hema B.A.E. 3D effect waterproof mascara

b.a.e. 3d effect waterproof mascara large
b.a.e. 3d effect waterproof mascara achterkant
b.a.e. 3d effect waterproof mascara

Een waterproof mascara voor volumineuze wimpers in 3D effect. De mascara is veegvast en blijft lang zitten.

De verpakking vind ik dus heel erg leuk. Het ziet er strak uit met de matzwarte huls, de crèmekleurige dop en de witte met bronzen letters op de verpakking. Eerlijk gezegd hou ik hiervan; simpel, maar ook wel mooi. Verder kun je op de achterzijde nog vinden dat de mascara vegan is en 6 maanden goed blijft na het openen. De ingrediënten vind je er niet. Niet geheel onbelangrijk vind ik het borsteltje en dat is de volgende:

b.a.e. 3d effect waterproof mascara borstel

De Hema B.A.E. 3d effect waterproof mascara heeft een borsteltje met kunststof ‘haartjes’. Normaal gesproken is dat niet perse mijn favoriet maar ik weet wel dat mijn wimpers juist veel volume krijgen met dit soort borsteltjes. Of het nu kleine of grotere borsteltjes zijn dus ik was wel benieuwd. En dan nu mijn mening! Ik ben eigenlijk niet zo heel tevreden met deze mascara en dat vind ik erg jammer. Nu weet ik ook niet zo goed wat ik me moet voorstellen bij een 3d effect, maar volle wimpers en volume vind ik hem zeker niet geven. Maar dat kan ik je natuurlijk alleen laten zien op de foto’s!

b.a.e. 3d effect waterproof mascara swatch

Ik vind dat de mascara dus niet het gehoopte effect geeft, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Dit is mijn mening :) Allereerst vind ik dit borsteltje op zich wel oké werken, maar hij separeert mijn wimpers niet geweldig in combinatie met de mascara. Het ziet er nogal snel rommelig uit zoals je op de bovenstaande foto kunt zien en dat is in 2 laagjes. Naar mijn mening is hij daarom ook niet zo mooi op te bouwen of dat 3D effect moet rommelig zijn ;) Dit is dus niet mijn ding helaas.

Wat betreft het feit of hij waterproof is ben ik dan wel weer erg enthousiast. Eerder deze week had ik de mascara al geprobeerd maar was al niet tevreden. Onder het mom van ‘ik moet nog douchen’ kon ik gelijk kijken of hij wel echt waterproof zou zijn, nou dat is ‘ie zeker! Hij brokkelt niet af en ik heb ook geen zwarte waas onder mijn ogen. Oké, misschien een heel klein beetje maar waterproof is een sterk punt van deze Hema mascara.

De Hema mascara is verkrijgbaar voor €8 wat ik evengoed nog best wel aan de prijs vind. Ik heb betere mascara’s gehad voor een lagere prijs.

Lees ook:
Essence super curl volume mascara eye opening
Zo krijg je meer volume in dun haar
Maybelline Total Temptation mascara
Maybelline Super Stay Matte Ink liquid lipstick Lover