Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Lunchen bij Van der Valk Hoorn

lunchen van der valk hoorn

Kleo en ik wonen dichtbij Hoorn en daar is Van der Valk Hoorn, het bekende hotel en dan aan de A7. Heel makkelijk bereikbaar dus. Hij staat er al een tijd, maar zelf was ik hier nog nooit echt geweest. Hebt in Van der Valk Hoorn een casino, hotel, bioscoop en verschillende ruimtes waarin je lekker kan zitten en waar ook feesten worden georganiseerd. Wij wilden samen eens ergens lunchen en omdat Kleo hier eerder is geweest kozen wij om naar Van der Valk Hoorn te gaan en daar te gaan lunchen. Helaas heb ik niet heel veel foto’s gemaakt, maar wel leuk om te laten zien.

Lunchen bij Van der Valk Hoorn

Van tevoren hadden we wel gereserveerd om zeker te zijn van een plek. Dat was eigenlijk helemaal niet nodig, omdat er plek genoeg was. Er was wel iets mis gegaan met de reservering. We hadden voor 2 personen gereserveerd maar er was doorgekomen dat we met 12 man zouden komen dus we werden aan een hele lange tafel gezet. Uiteindelijk bleek dat een misverstand en kregen we een tafel voor 2 personen bij het raam. Daar hadden we een prima plek, maar er kwam een klein groepje verstandelijk beperkte mensen die erg aanwezig waren. Daar kunnen deze mensen uiteraard niets aan doen en hebben we niets tegen, maar omdat we elkaar bijna niet verstonden vroegen we onder een andere plek. Zelf voelde ik me best bezwaard maar het personeel was super behulpzaam en wij kregen een andere plek.

van der valk hoorn
van der valk hoorn
van der valk hoorn
van der valk hoorn
van der valk hoorn
van der valk hoorn

De laatste foto heb ik met mijn (oude) telefoon gemaakt en is dus niet zo mooi. Het geeft wel een goede indruk van de plek en het eten waar je uit kunt kiezen. Je kunt er bijvoorbeeld een broodje met hagelslag of pindakaas eten, maar ook nasi met saté, kroketten, loempia’s of makreel. En zo is er nog meer wat ik niet allemaal kan benoemen. Er is dus ontzettend veel keuze en drinken (behalve frisdrank en alcohol) zit er ook bij inbegrepen. Bij Van der Valk Hoorn kun je lunchen tussen 12:00 en 14:00 voor €17,50 per persoon.

Nadat we klaar waren met lunchen gingen we nog even in een rustig gedeelte zitten. Daar is een bar, maar er staan ook tafeltjes met stoelen en 2 banken. Daar gingen gewoon even zitten, praten en wat drinken. Ook daar heb ik natuurlijk wat foto’s gemaakt om een indruk van te geven, maar wederom met mijn (oude) telefoon. De foto’s zijn dus niet super scherp, maar je krijgt zeker een goede indruk šŸ˜‰

Ook daar waar we gingen zitten hebben we lekker een paar uur gezeten. Het is een rustig gedeelte van het hotel wat dus heel leuk is aangekleed en je gezellig kunt zitten met een drankje. Je kunt daar thee, maar ook bijvoorbeeld een wijntje drinken. Kleo deed het eerste en ik het laatste šŸ˜‰ Het was er ook niet heel erg druk in de middag en dat was op de vrijdag. Wat later, tegen etenstijd, werd het wel weer wat drukker en toen besloten we toch maar weg te gaan.

Wij hebben hier in ieder geval erg lekker gegeten en gezellig gezeten en zijn van plan dit vaker te gaan doen. Meer informatie kun je vinden op de website van Van der Valk Hoorn.

Lees ook:
Buddha to Buddha oorbellen Ellen
Tips om meer water te drinken
Wat is mijn ultieme katervoer na een avond uit?
Lucky List #8 (canon 70d en Linkpizza)

Deze blogpost is niet gesponsord en wij hebben zelf alles betaald.

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties

 1. 4 oktober 2017 / 12:52

  Hey Mariska,

  Het lijkt me super om eens bij een van der Valk te gaan eten. Het ziet er ook echt leuk en heerlijk uit vind ik! Dat de reservering niet lekker liep, dat kan gebeuren denk ik maar eens zo. En fijn dat personeel behulpzaam was.
  Bij ons heb je ook in de buurt verschillende van der valk hotels, misschien toch ook maar eens eentje bezoeken, leuk!

  Liefs!
  Lees het laatste blogbericht van Astrid – Winactie – Win een Etos cadeaukaart t.w.v. 15 EuroMy Profile

 2. Riek Muijen
  3 oktober 2017 / 21:52

  Ben ook van der valk fan. Ook in Almere geweest die was ook erg goed. Daar had ik ook nog foto’s van maak ik zeker ook nog een blog over. Bedankt voor de tip.

 3. 3 oktober 2017 / 00:23

  Ziet er echt super luxe uit en helemaal niet zo duur šŸ˜€

 4. Anne | Beautybyadutchgirl
  2 oktober 2017 / 10:36

  Ik vind Van der Valk altijd geweldig om naar toe te gaan. Alleen om er te zijn is al een hele ervaring. Dit hotel in Hoorn zit er ook weer heel erg mooi uit. En het eten ziet er ook verrukelijk uit!

 5. 1 oktober 2017 / 16:23

  Leuke blogpost. Zelf zou ik denk ik niet zo snel voor Vandervalk kiezen voor een etentje samen (tenzij je een lange rit achter de rug hebt en langs de snelweg even iets wilt eten). Ik ben blij dat het personeel zo behulpzaam en vriendelijk was en het eten goed gesmaakt heeft. Kleine (muggenzifterige) verbetering: in het zinnetje over jullie verstandelijk beperkte tafelburen staat twee keer het woord “mensen”. Zo’n foutje gebeurt iedereen wel eens, maar misschien de moeite waard om het te verbeteren, dan loopt alles weer lekker. Groetjes, Kirsten.

  • Mariska
   Auteur
   1 oktober 2017 / 17:01

   Bedankt voor je reactie, ik heb het direct aangepast šŸ™‚

 6. Frieda
  1 oktober 2017 / 15:53

  ziet er echt de moeite uit, moet heerlijk geweest zijn