Lunchen bij Van der Valk Hoorn

lunchen van der valk hoorn

Kleo en ik wonen dichtbij Hoorn en daar is Van der Valk Hoorn, het bekende hotel en dan aan de A7. Heel makkelijk bereikbaar dus. Hij staat er al een tijd, maar zelf was ik hier nog nooit echt geweest. Hebt in Van der Valk Hoorn een casino, hotel, bioscoop en verschillende ruimtes waarin je lekker kan zitten en waar ook feesten worden georganiseerd. Wij wilden samen eens ergens lunchen en omdat Kleo hier eerder is geweest kozen wij om naar Van der Valk Hoorn te gaan en daar te gaan lunchen. Helaas heb ik niet heel veel foto’s gemaakt, maar wel leuk om te laten zien.

Lunchen bij Van der Valk Hoorn

Van tevoren hadden we wel gereserveerd om zeker te zijn van een plek. Dat was eigenlijk helemaal niet nodig, omdat er plek genoeg was. Er was wel iets mis gegaan met de reservering. We hadden voor 2 personen gereserveerd maar er was doorgekomen dat we met 12 man zouden komen dus we werden aan een hele lange tafel gezet. Uiteindelijk bleek dat een misverstand en kregen we een tafel voor 2 personen bij het raam. Daar hadden we een prima plek, maar er kwam een klein groepje verstandelijk beperkte mensen die erg aanwezig waren. Daar kunnen deze mensen uiteraard niets aan doen en hebben we niets tegen, maar omdat we elkaar bijna niet verstonden vroegen we onder een andere plek. Zelf voelde ik me best bezwaard maar het personeel was super behulpzaam en wij kregen een andere plek.

van der valk hoorn
van der valk hoorn
van der valk hoorn
van der valk hoorn
van der valk hoorn
van der valk hoorn

De laatste foto heb ik met mijn (oude) telefoon gemaakt en is dus niet zo mooi. Het geeft wel een goede indruk van de plek en het eten waar je uit kunt kiezen. Je kunt er bijvoorbeeld een broodje met hagelslag of pindakaas eten, maar ook nasi met saté, kroketten, loempia’s of makreel. En zo is er nog meer wat ik niet allemaal kan benoemen. Er is dus ontzettend veel keuze en drinken (behalve frisdrank en alcohol) zit er ook bij inbegrepen. Bij Van der Valk Hoorn kun je lunchen tussen 12:00 en 14:00 voor €17,50 per persoon.

Nadat we klaar waren met lunchen gingen we nog even in een rustig gedeelte zitten. Daar is een bar, maar er staan ook tafeltjes met stoelen en 2 banken. Daar gingen gewoon even zitten, praten en wat drinken. Ook daar heb ik natuurlijk wat foto’s gemaakt om een indruk van te geven, maar wederom met mijn (oude) telefoon. De foto’s zijn dus niet super scherp, maar je krijgt zeker een goede indruk ;)

van der valk hoorn 6
van der valk hoorn 7
van der valk hoorn 8

Ook daar waar we gingen zitten hebben we lekker een paar uur gezeten. Het is een rustig gedeelte van het hotel wat dus heel leuk is aangekleed en je gezellig kunt zitten met een drankje. Je kunt daar thee, maar ook bijvoorbeeld een wijntje drinken. Kleo deed het eerste en ik het laatste ;) Het was er ook niet heel erg druk in de middag en dat was op de vrijdag. Wat later, tegen etenstijd, werd het wel weer wat drukker en toen besloten we toch maar weg te gaan.

Wij hebben hier in ieder geval erg lekker gegeten en gezellig gezeten en zijn van plan dit vaker te gaan doen. Meer informatie kun je vinden op de website van Van der Valk Hoorn .

Lees ook:
Buddha to Buddha oorbellen Ellen
Tips om meer water te drinken
Wat is mijn ultieme katervoer na een avond uit?
Lucky List #8 (canon 70d en Linkpizza)

Deze blogpost is niet gesponsord en wij hebben zelf alles betaald.

Geverifieerd door MonsterInsights