Tosti recept: tosti met spek, kip, pesto en kaas

lekker tosti recept met kaas kip spek en pesto

Ja jongens, je leest het goed, ik heb een recept! Een tosti recept die ik onlangs heb ontdekt en heel graag wilde delen. Nooit nagedacht over deze combinatie maar ik vind hem goddelijk en maak hem steeds opnieuw 🙂 Ben eigenlijk over het algemeen wel fan van tosti’s dus nu is dit recept aan de beurt van een overheerlijke tosti die heel makkelijk is te maken en super lekker is! Ik heb er foto’s van gemaakt en laat je zien wat je nodig hebt, zoals groene pesto.

Tosti recept met spek, kip, pesto en kaas

Voor dit overheerlijke tosti recept beginnen we met bruin brood. Ik heb normaal bruin brood, maar ik denk dat het met heel donker nog net wat lekkerder zal zijn, maar dat is wat je wilt.

Vervolgens smeer ik voor dit tosti recept beide boterhammen in met een laagje groene pesto. Je ziet dat ik best veel heb gebruikt maar dit is naar smaak natuurlijk. Ik vind pesto namelijk heerlijk 🙂

Als ik beide boterhammen heb voorzien van een goede laag groene pesto dan leg ik op de ene boterham 2 plakjes kipfilet. Deze is zonder kruiden dus de gewone kipfilet. Je kunt er wederom wellicht voor kiezen door maar 1 plakje te gebruiken, maar ik hou van royaal belegd.

Bij dit tosti recept hoort ook spek. Er zijn verschillende soorten spek die je kunt gebruiken op de tosti, maar ik koos in dit geval voor ontbijtspek. Hiervan heb ik ook weer 2 plakjes gebruikt en op de andere boterham neergelegd dan waar de kipfilet op liggen.

tosti recept kaas pesto spek kip

Als laatste beleg ik het linkerdeel van de tosti met plakjes kaas. Zelf heb ik hier gebruikt gemaakt van jong belegen kaas, maar ik denk dat het best ook nog eens lekker zou kunnen zijn als je oude kaas gebruikt voor die extra smaak. Ik hou enorm van gesmolten kaas en daarom heb ik de kaas ook echt royaal gebruikt.

Vervolgens doe je de tosti in het tosti apparaat en wacht je tot deze klaar is. Eet smakelijk en geniet van dit tosti recept! 🙂

Lees ook:
Havermout koekjes
Wortel courgettesoep, een veganistisch lunchrecept
In lingerie op de foto, ik deed het met een boodschap

5 Reacties

 1. 29 april 2020 / 22:45

  Oeeh! Dit klinkt als een heerlijk recept. Tosti eet ik af en toe, niet heel vaak, maar deze ziet er heerlijk uit! Wie weet ga ik deze ook eens proberen. 🙂

  Liefs
  X

  • Mariska
   Auteur
   30 april 2020 / 08:39

   Gewoon eens doen en wie weet eet je het na dit recept vaker 😉

 2. 29 april 2020 / 22:18

  Het ziet er heerlijk uit! Ga ik zeker binnenkort uitproberen. Goed idee trouwens om het tosti apparaat er weer eens bij te pakken, krijg nu al trek ?.
  Lees het laatste blogbericht van Deb – Pink Gellac Festival collectieMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   30 april 2020 / 08:39

   Ja doen hoor, de combinatie is echt heerlijk! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.