Op mijn nachtkastje

op mijn nachtkastje en aan de muur

Om even wat variatie te brengen aan de artikelen laat ik je vandaag zien wat er op mijn nachtkastje staat. Verwacht geen leuke boeken, e-reader of allemaal zalfjes. Dat is niet echt mijn ding, haha! Ik mocht enige tijd een bestelling plaatsen bij Eyoba en dat heb ik natuurlijk gedaan. Vond het wel super moeilijk, maar uiteindelijk heb ik gekozen voor een leuke lamp en het nachtkastje zelf. Ik had namelijk nog geen nachtkastje! Geen nachtkastje? Nope, mijn afstandsbediening lag bijvoorbeeld altijd op het andere gedeelte van mijn bed waar normaal een vent hoort te liggen 😉

De accessoires

op mijn nachtkastje en aan de muur

Zoals ik al zei staat er niet heel veel interessants op. Wat ik er wel op heb staan is mijn unicorn lamp, H&M Cashmere Haze handcrème en body splash, horoscoopboekje over het sterrenbeeld Leeuw en de lamp waar ik het zo over ga hebben. Ik ben altijd heel geïnteresseerd in horoscopen, vandaar dat ik meer van dit soort boekjes heb. De body mist spuit ik wel eens op mijn dekbedovertrek als ik ga slapen. Vind die geur echt enorm lekker en daarom slaap ik ook weer lekkerder natuurlijk. Heerlijk!

De lamp

De witte lamp die je ziet staan lijkt vrij simpel en strak en dat vind ik sowieso mooi. Simpel en strak. Hij is van mat wit glas en hij heeft iets heel leuks. Als je namelijk op de zilveren rand onderin tikt, dan gaat de lamp aan. Het is dus een ‘touch’ lamp. Vind ik heel handig. Dan hoef ik in het donker niet op zoek naar een knopje en kan ik hem gewoon een tik geven. Er zitten 3 standen op deze lamp. Heel soms laat ik hem op de zachtste stand staan als ik ga slapen. Dat doe ik bijvoorbeeld als het gaat onweren. Daar ben ik bang voor en dan zie ik de flitsen niet zo erg 😉

Het nachtkastje

Het nachtkastje kun je hier vinden. De uitstraling van dit kastje is wel iets wat ik mooi vind. Ik heb zelf een boxspring en daar zie je de kleur niet erg van. Mijn muur is licht taupe van kleur en dit kastje is daar makkelijk bij te combineren. Enige dingetje; het is een glasplaat en deze wordt best wel snel vies. Nu is het natuurlijk vrij normaal dat je regelmatig poetst, maar Mariska dus niet. Niet dat het heel vies is, maar je ziet alles op die glasplaat. Onderop het nachtkastje vind je een soort van rooster waarop je boeken kunt neerleggen bijvoorbeeld of een mandje.

Over Eyoba

Bij Eyoba kun je verschillende artikelen kopen en het assortiment is heel erg breed. Ik heb de lamp en het nachtkastje gekregen, maar zo kun je er ook terecht voor je eettafel of mooie tafellampen. Je kunt er onder andere betalen met iDeal of afterpay en de artikelen worden bij je bezorgd door PostNL. Je hebt tevens 14 dagen bedenktijd en als je voor meer dan €50,00 besteld dan wordt het gratis bij je afgeleverd.

Wat staat er bij jou op je nachtkastje?

8 Reacties

 1. Melike
  22 september 2016 / 14:16

  Leuk! Ik wil ook nog graag een nachtkastje. Een bedspray heb ik wel altijd in de buurt staan, vind ik zoo fijn slapen.

 2. 22 september 2016 / 08:26

  Ik vind zowel je nachtkastje als witte lamp heel mooi! Handig dat je gewoon op de lamp kunt tikken. Verder begrijp ik helemaal wat je bedoeld met glasplaten, ik heb er ook een hekel aan om ze schoon te houden. Veel plezier met je nieuwe items!

 3. 21 september 2016 / 23:28

  Leuk dat je ons even laat mee kijken wat er op je nachtkastje staat. Ik heb ook zo’n fijne lamp die je zo kan aantikken, moet alleen even een nieuwe hebben haha. Veder liggen er drie kinderboeken op mijn nachtkastje voor het voorlezen van mijn dochtje 😉

 4. 21 september 2016 / 21:29

  De link naar het nachtkastje doet het niet kan dat kloppen? Vind hem erg leuk wil hem opslaan voor als wij onze slaapkamer hebben verbouwd. ik gebruik nu een krukje als nachtkastje…ziet er niet uit x

  • Mariska
   Auteur
   22 september 2016 / 07:14

   Bij mij doet de link naar het nachtkastje het wel, vreemd!

  • Mariska
   Auteur
   21 september 2016 / 17:39

   Ja dat klopt hoor, ze hebben echt van alles en veel is echt heel mooi 🙂 en best betaalbaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.