Etos herfst lakjes, Smoke, My Chocolonely & Mysterious Black

by Mariska

Etos is al een tijdje flink aan de weg aan het timmeren door nieuwe producen toe te voegen aan het assortiment en bestaande producten beter en mooier te maken. Zo hebben zij nieuwe kleuren nagellak toegevoegd en zijn de flesjes wel erg leuk geworden! Ik ontving 3 kleurtjes om te laten zien, inclusief een top coat. Deze kleurtjes zijn nieuwe herfst lakjes. En ja, de kleuren passen ook echt heel mooi bij de herfst vind ik.

Lees ook: 3x blauwe nagellak (Essie en Etos)

Etos herfst lakjes

etos herfst lakjes

Maak je herfst-look compleet met de 5 trendy nieuwe seizoenskleuren van Etos. Van bordeauxrood en oud roze tot mosgroen; de range bevat gegarandeerd alle hotste kleuren van dit moment. En, met namen als Sip of red wine, Next time better en Mysterious black zijn ze helemaal onweerstaanbaar!

De mooie herfst lakjes die ik heb ontvangen zijn 42 Smoke, 59 My Chocolonely en 72 Mysterious Black. Wat mij het eerste opviel is dat ik de flesjes heel erg leuk vind en deze er ook chique uitzien. Dat hebben ze goed gedaan! In het flesje staat het logo van Etos en bovenop de mooie zwarte dop zit een sticker in de kleur van de lak. Op de sticker vind je het kleurnummer en de naam. Pluspunt! De combinatie van sticker in kleur en de naam vind ik top.

Etos Smoke

etos herfst lakjes smoke
etos herfstlakjes smoke swatch

Smoke is een grijze kleur en de naam vind ik er heel goed bij passen. Het is een echte herfst kleur en past daarom precies bij de herfst lakjes. Hij heeft echt 2 laagjes nodig om goed te kunnen dekken. De structuur is ook op zich fijn alleen wat aan de dunne kant. Niet heel storend trouwens. Met 2 laagjes is hij mooi.

Etos My Chocolonely

etos herfstlakjes my chocolonely
etos herfstlakjes my chocolonely swatch

My Chocolonely vind ik een hele mooie naam! Doet me denken aan Tony Chocolonely, haha. Het is een mooie bruine lak met daarin mooie shimmer verwerkt. De donkere kleur maakt hem heel mooi passend bij de herfst ook. Deze dekt eigenlijk in 1 laagje, maar het mooiste is 2 laagjes zoals je ziet op de foto. 1 laagje zou dus wel zeker kunnen.

Etos Mysterious Black

etos herfstlakjes mysterious black
etos herfst lakjes mysterious black swatch

Waarom deze Etos lak Mysterious Black heet is mij inderdaad een raadsel. Het is namelijk een normale ietwat donkergroen kleur die helemaal niet in de buurt komt van zwart. Op de foto lijkt hij misschien wel wat donkerder dan dat hij daadwerkelijk is. Maar zwart? Nee, totaal niet. Ook deze lak is fijn en dekt in principe in 1 enkele laag. Op de foto heb ik 2 laagjes gebruikt om het helemaal mooi af te maken.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

etos herfst lakjes 1

Sowieso vind ik de flesjes echt heel mooi geworden en vind het er ook luxe uitzien. Zowel de structuur van de lakjes als het kwastje is superfijn in gebruik. Er wordt gezegd dat de nagellak snel zou drogen en naar mijn idee is dat ook het geval. Het zal natuurlijk met 2 laagjes wat langer duren dan met maar 1 laagje ;)

De lakjes zijn alleen maar bij Etos verkrijgbaar zoals je wellicht zult begrijpen en kosten €1,99 per lak. Dat is een hele schappelijke prijs en is het ook zeker weten waard.

Lees ook:
Essence Be awesome tonight! & Life is pink!
Catrice Red goes nuts & Catrice Sweet macaron sin

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?