Poedergeur van Ikea en andere favorieten waxmelts en kaarsen

geurkaarsen ikea lugga

De Ikea geurkaarsen staan hoog op mijn favorieten lijstje die ik heb van geurkaarsen en waxmelts. Al een hele tijd geleden, toen ik voor de eerste keer in mijn leven naar Ikea ging ontdekte ik deze poedergeur van Ikea. Het is lastig uit te leggen hoe deze echt ruikt eigenlijk. Als je de poederkast zo op de voorkant ziet dan denk je ‘ja!’ dat is het ook echt. Heerlijk! Gelukkig had ik nog een geurkaars op voorraad en kocht ik bij mijn laatste bezoek (waar ik ook mijn Hemnes opbouw kocht) nog 3 grote geurkaarsen met poedergeur. Maar dat zijn zeker niet mijn enige favorieten! De Ikea geurkaars met poedergeur heeft de naam Lugga, aanrader!

Ikea geurkaarsen Lugga

ikea geurkaarsen lugga

De Lugga kaars in de glazen pot had ik nog op voorraad, maar de 3 roze gekleurde kaarsen kocht ik de afgelopen keer. Heerlijk ruiken ze! Je ruikt het ook echt heel erg in mijn slaapkamer (waar het staat) en dat vind ik een pluspunt. Zo’n heerlijke, poederige en zachte geur. Deze 3 Ikea geurkaarsen hebben ook echt een hele mooie kleur waardoor het heel mooi staat op mijn bureau, naast mijn andere kaarsjes en cactusjes van de Action. Heb ik de geur lekker dichtbij. Ondanks dat de geurkaarsen een andere kleur hebben ruiken ze wel exact hetzelfde. Ook uit de categorie ‘Ikea geurkaarsen’ heb ik een appelgeur die erg lekker is. Hij ruikt naar groene appeltjes én een vanille geur die heel erg zoet is.

Waxmelts van Secrets by Nature

secrets by nature waxmelts

Al eerder had ik waxmelts gekocht bij Secrets by Nature en nu was het tijd om daar weer eens te neuzen. Er waren verschillende geuren en ik koos de bovenstaande. Op dit moment brand ik de geur ‘Grandma’s Cookies’ en die is zó verschrikkelijk lekker. Het ruikt echt naar lekkere warme koekjes. De Vintage Parfum ruikt ook naar een vrij zachte geur en de meloen ruikt gewoon lekker fris naar meloen. Meloen is mijn favoriete smaak en geur, dus ik vond het superleuk dat deze geur er ook verkrijgbaar was. Ze zijn niet deur en zijn alleen van natuurlijke producten gemaakt. Wat ik begreep is dat er binnenkort ook nog heerlijke kaarsen online komen in de webshop van Secrets by Nature, dus dat wordt even goed in de gaten gehouden.

Waxmelts van Xenos

xenos waxmelts

Ook heb ik al eerder verteld dat ik de waxmelts van Xenos erg lekker vind. Daar heb ik er nog heel veel van op voorraad en als die voorraad op is, bestel ik uiteraard weer nieuwe. Deze zijn maar 50 cent per stuk en ook daarvan is de geur heerlijk en lekker aanwezig. De prijs- en kwaliteit verhouding vind ik in ieder geval erg goed.

Lees ook:
Truien bestelling bij Wehkamp (+ 1e outfit foto’s ever!)
5 favoriete zomer parfums
Yves Rocher Bourbonvanille geconcentreerde douchegel
Jo Malone Honeysuckle & Davana

Heb jij Ikea geurkaarsen die favoriet zijn?

COMMENTS

 • Oehh, die waxmelts van Agnetha’s webshop, ik ga er meteen even rondsnuffelen! Grandma’s Cookies lijkt me zó lekker!

 • Ik gebruik eigenlijk qua geurkaarsen alleen Yankee Candles of de waxinelichtjes van Ikea. De geurkaarsen van Ikea vind ik helaas niet zo intens. De grijze variant met de steen ruikt super lekker!

 • Ikea heeft echt super fijne geurkaarsen!

 • Van Ikea is de linnen geurkaars mijn favoriet

 • Oh, van Aroma Wax Melts heb ik een keertje Rich Berries gekregen bij een bestelling. Ik moet het nog steeds testen. Ik vind het cupje in ieder geval erg schattig!

 • Claudia Diependaal 30 maart 2017 At 13:07

  Ik had ooit n bruine van Ikea. Maar ze zijn er niet meer ?

  • Welke geur was dat? Die ken ik niet!

   • Claudia Diependaal 1 april 2017 At 01:39

    Hij was heerlijk. Volgens mij iets met hout en kaneel. Volgens mij heb ik er nog een achtergehouden. Dus ik zal als ik eraan denk morgen kijken. Nou ja straks ? mijn dochter hadie laatst geurkaarsen van de Action die waren ook erg lekker.

    De waxjes koop ik bij mensen die ze zelf maken. Meloen. Peren ijsjes geur mmmm Zwitsal. Parfum geuren echt heerlijk.

 • Zelf vind ik de Ikea en de Primark geurkaarsen echt heerlijk.

 • Please Post Your Comments & Reviews

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *