Mijn 4 favoriete parfums van dit moment

favoriete parfums

Dat ik nogal een noob ben qua make-up is misschien wel duidelijk, maar ik ben dol op lekkere parfums en daar geef ik graag geld aan uit. Make-up begin ik steeds meer te ontdekken en vind ik leuk maar parfums heb ik ook favorieten in. In dit artikel laat ik vier van mijn favoriete parfums zien die ik op dit moment veel gebruik, maar ik heb er nog meer natuurlijk (dohh… ;) ) Je ziet ook parfums die ik al vaker opnieuw heb gekocht en dat ook blijf doen denk ik omdat ze zó verschrikkelijk goddelijk zijn!

Lees ook: Burberry Brit Rhythm

Mijn favoriete parfums van dit moment

favoriete parfums

Mijn voorkeur gaat altijd wel uit naar parfums die wat zwaarder zijn. Zo is Thierry Mugler Aliën echt een van mijn meest favoriete parfums maar om af te wisselen kocht ik ook YSL Manifesto. Deze is helaas bijna op en bewaar ik nog, maar pas precies tussen de mysterieuze geuren. Ook iets wat ik erg lekker vind. Goed, ik ga nu mijn meest favoriete parfums van dit moment laten zien die ik de laatste tijd veel afwissel. Ook om een beetje zuinig te doen en de lekkerste niet als allereerst op is.

Burberry Brit

favoriete parfums burberry brit

Burberry Brit had ik vroeger wel eens gehad maar had ik echt in geen jaren opnieuw gekocht. Een vrij aanwezige geur die met een paar spuitjes vrijwel de hele dag blijft hangen. Eigenlijk vind ik dit altijd een geur die chique ruikt en ik zie altijd ook het bekende Burberry printje voor me als ik deze ruik.

Topnoten: amandel, limoen en peer
Hartnoot: pioenroos
Basisnoten: amber, mahoniehout, tonkaboon en vanille.

Thierry Mugler Aliën

favoriete parfums thierry mugler alien

Thierry Mugler Aliën is zo mysterieus en vanaf de eerste keer dat ik hem rook bij een vriendin was ik verliefd. Hij is best wel duur en ik koop hem lang niet altijd als hij op is, maar ik heb hem in de afgelopen jaren meerdere keren opnieuw gekocht. De geur blijft met een paar spuitjes echt de hele dag hangen, is aanwezig en gewoon ja.. apart, haha! Zeker om verliefd op te worden!

Topnoot: jasmijn
Hartnoot: houtachtige noten
Basisnoot: amber

Jean Paul Gaultier 2

jean paul gaultier 2

Jean Paul Gaultier 2 vind ik enorm lekker, voor zowel mannen als vrouwen. Deze geur is unisex wat betekent dat hij zowel geschikt is voor mannen als voor vrouwen. Een zware en ook wat stoerdere geur, zo omschrijf ik het. Ik kende hem helemaal niet en kwam hem bij toeval tegen toen een DA filiaal in Purmerend uitverkoop had omdat ze weggingen. Zoals je ziet heb ik hem wel vaak gedragen en dat doe ik nog steeds. Het liefste draag ik deze geur in de herfst en de winter omdat het een wat zwaardere geur is. Zeker een van mijn favoriete parfums!

Noten: Een geur van vanille, amber en musk.

Calvin Klein Eternity Night

calvin klein eternity night

Calvin Klein Eternity Night kwam ik per toeval tegen omdat ik een nieuw parfum wilde kopen. Ik betaalde voor 100ml maar €25,00 wat écht super goed geprijsd is. Daarbij is het ook nog een eau de parfum die echt lang blijft hangen. Wat ik begreep is dit een limited edition, maar ik heb hem nog steeds wel hier en daar gezien in de drogisterijen. Deze geur is eigenlijk totaal anders dan de drie geuren hiervoor. Calvin Klein Eternity Night is meer een frisse geur en niet super zwaar. Je moet hem echt eens ruiken als je hem tegen komt! Vind deze geur meer geschikt voor de lente en de zomer omdat hij zo fris is. Heerlijk, terwijl ik niet altijd van de wat frissere geuren hou.

Noten: geur van koriander zaad, paprika, pruim en salie.

Lees ook:
Alien Essence Absolue – Thierry Mugler
La Nuit Tresor Lancome eau de parfum

Wat is jullie favoriete geur of geuren op dit moment?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *