Essence Black is back, Rock my world! & Free hugs

Essence black is back, essence rock my world, essence free hugs

Aangezien het nu herfst is leek het me wel leuk om wat nagellakjes te laten zien die geschikt zijn voor de herfst. Dit is Essence Black is back, Essence Rock my world! en Essen Free hugs. 3 kleuren die naar mijn idee prima zijn voor het weer zoals afgelopen zondag, regen en harde wind. Ik kan je wel vertellen dat ik op dat moment lekker in mijn bed lag, met een kop thee en de tv aan ;) Goed, tijd voor de mooie lakjes!

Lees ook: Catrice Plump Around & Greige! the new beige

Essence Black is back

essence back is black

Zoals de naam Essence Black is back al zegt; het is een hele pikzwarte nagellak! Je moet ervan houden, maar hij past nog steeds beter bij de herfst en winter dan dat hij bij de zomer en lente past. Toch? Zwart is niet een kleur die ik snel zou kiezen, maar het heeft op zich toch wel wat. Hij dekt verrassend goed, maar 2 laagjes is toch wel het mooiste. Structuur is fijn en lakt ook wel heel fijn.

Essence Rock my world!

essence rock my world

Essence You rock my world is een grijze lak. Grijs is wel makkelijk te combineren, maar is toch wel een beetje een droevige kleur als je het mij vraagt. Grijs vind ik eerder ook bij een regenachtige dag passen, precies zoals afgelopen zondag dus, haha. Deze dekt ook vrij goed, maar met 2 laagjes is hij toch het allermooiste. Ook deze structuur is wel heel fijn.

Essence Free hugs

essence free hugs

Essence Free hugs is wankelt een beetje tussen een taupe kleur en een lichte bruine kleur. Beide kleuren vind ik normaal gesproken mooi en ook deze vind ik wel heel mooi. Prachtig lakje die me doet denken aan de herfst door de kleur vooral. Op zich kan deze niet alleen in de herfst, ook wel in de lente en zomer. Hij is alleen iets donkerder dan dat je normaal verwacht van een lenteachtig of zomerachtige kleur.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Essence black is back, essence rock my world, essence free hugs

De lakjes vind ik leuk, maar ook weer niet heel erg bijzonder. Laat ze uiteraard wel zien omdat er vast lezeressen zijn die deze misschien nog niet kennen en nu naar de winkel rennen om er een of meerdere op te halen :) De dekking, structuur en kwastje zijn gewoon fijn. Dit is hetzelfde als (bijna)alle andere lakjes die ik heb van Essence.

Deze mooi herfst lakjes zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en kosten €1,69 per stuk. Er zit 8 ml aan lak in een flesje.

Lees ook:
Primark nagellak Chianti & Ballerina
Essence Next Stop Summer nail polish
4x Hema nagellak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *