Ted Baker portemonnee en tas van Duifhuizen tassen & koffers

Ted Baker portemonnee en tas van Duifhuizen tassen & koffers

Jullie hebben het al kunnen zien, ik heb een hele mooie portemonnee van Ted Baker mogen uitzoeken bij van Duifhuizen tassen & koffers en daarbij ook nog eens mooie tas. Wow! Ik heb het uiteraard alweer even in gebruik, omdat ik zo goed mogelijk mijn mening over beide artikelen wil gaan overbrengen naar je. Ik kan je vertellen dat zowel de prachtige portemonnee als de mooie Legend cowboy bag mij uitstekend bevallen šŸ™‚ Deze hele mooie items ga ik in dit artikel aan je laten zien.

Ted Baker portemonnee van Duifhuizen

ted baker portemonnee duifhuizen

ted baker portemonnee duifhuizen

ted baker portemonnee duifhuizen

ted baker portemonnee duifhuizen

ted baker portemonnee duifhuizen

Deze portemonnee is voor mij dus echt zo’n ontzettend luxe product, niet normaal. Buiten het feit dat ik hem heel mooi vind met de bronzen en gouden strikjes voorop, de zeeĆ«n van ruimte aan de binnenzijde Ć©n de stevigheid.. is hij gewoon mooi. Ik gebruikte bijna nooit een portemonnee en had vaak mijn pasjes gewoon los in mijn tas of jaszak. Dat is nu dus over. Deze portemonnee gebruik ik vol trots en zit standaard ook gewoon in mijn tas (die je ook zo ziet!). Ook zie je op de voorzijde een mooie gouden rand waarin de naam Ted Baker staat gedrukt. Jammer vind ik wel dat je heel snel krasjes op deze rand ziet. Dat zie je ook op de foto’s en dat is wel jammer. Aan de andere kant denk ik ook dat je dit niet tegen kunt gaan. Je hebt natuurlijk vaak ook nog andere dingen in je tas dan alleen je portemonnee.

Legend cowboy bag

legend cowboy bag duifhuizen

legend cowboy bag duifhuizen

legend cowboy bag duifhuizen

legend cowboy bag duifhuizen

legend cowboy bag duifhuizen

Deze cowboy bag van het merk Legend is mij ook echt op het lijf geschreven kan ik je vertellen. De tas is enorm stevig, heeft ook veel ruimte en nog een pluspunt vind ik dat je hem op verschillende manieren kunt dragen. Je kunt ervoor kiezen om hem ‘cross body’ te dragen met het lange hengsel, maar je kunt hem ook gewoon als handtas gebruiken. Er zitten namelijk ook 2 gewone hengsels aan. Handig daarvan is weer dat je de hengsels ook aan elkaar vast kunt maken. Er zit namelijk een stukje leren dat je kunt vast klikken met drukknopen waardoor ze bij elkaar zitten. Houdt veel makkelijker vast. Aan de binnenzijde heb je 2 vakjes die ruim zijn en daarbij nog een apart vakje voor je mobiel. Nu heb ik mijn mobiel nooit in mijn tas, maar wel handig voor mijn parfum die ik altijd mee heb. Dan beschadigd hij minder snel. Ook vind je er een koord met een klip zodat je bijvoorbeeld je sleutels of portemonnee eraan vast kan maken. Op die manier zou de kans kleiner moeten zijn dat hij gepakt wordt.

Lees ook:
AliExpress telefoonhoesjes shoplog (en mooie kwasten!)
Zwitsal geurbuiltjes
Welke blogartikelen scoren het beste?
Samsung Galaxy J7 (2017) review

Ik ben echt enorm blij met deze items en gebruik ze dagelijks! Wat voor tas gebruik jij altijd?

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

11 reacties op “Ted Baker portemonnee en tas van Duifhuizen tassen & koffers

  1. Mooie items! Ik ben echt een tassen gek dus dit is echt wat voor mij. Je portemonnee van Ted Baker is ook enorm mooi. Ik heb zelf een bruine cowboybag van het merk cowboybags en die is echt enorm fijn. Die heb ik inmiddels ook al 7 jaar ofzo. Momenteel gebruik ik een tas van DKNY

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.