Essence Next Stop Summer nail polish

by Mariska

Essence Next Stop Summer is een limited edition die, als het goed is, nu een beetje de winkels begint binnen te druppelen. Zelf ligt het sinds een paar dagen bij de Trekpleister bij ons op het dorp. Nu ben ik de laatste tijd niet heel erg van de nagellak meer, maar toch heb ik nog wel een zwak voor leuke nagellak flesjes. Deze nagellak van Essence Next Stop Summer vond ik dus wel erg leuk! Hele smalle flesjes met een leuk roosje op de dop, die door middel van een elastiekje bevestigd zit. Heel makkelijk eraf te halen en misschien ook leuk voor in je haar :)

Lees ook: Essence bootiful nights limited edition

Essence Next Stop Summer

Het is echt wel een hele vrolijke en zomerse limited edition, vind ik. Hele leuke en vrolijke kleurtjes zijn er gebruikt, waaronder bij deze nagellak. Verder kun je in deze limited edition onder andere oogschaduw, blotting paper, nagelstickers en color changing lipstick vinden. Best uitgebreid! Ik nam alleen de nagellak mee, omdat ik met de rest niet zoveel heb en ook niet ga gebruiken. Dan vind ik het weer zonde van mijn geld. Goed, de Essence Next Stop Summer nagellak. Mijn nagellak kunsten zijn niet meer wat het geweest is… en kijk door mijn velletjes heen.

Essence Next Stop Summer – 01 Fun is where you are

essence next stop summer fun is where you are

Fun is where you are is een hele lichte kleur met een mintkleurige tint. Niet echt mijn kleur en ook vind ik vaak dat dit soort lakjes heel lastig en een beetje stroperig lakken. Dat is bij deze ook het geval. Jammer! Hij wilde ook totaal niet meewerken op mijn nagels. Hier heb je wel 2 laagjes nodig om hem goed te laten dekken. Of het mooi wordt weet ik niet :)

Essence Next Stop Summer – 02 Vacation mood on

essence next stop summer vacation mood on

Dit is een mooi perziktint, een die ik beter kan waarderen dan een mint tint. Deze perzikkleur vind ik ook echt een zomerkleurtje en doet me denken aan festivals. Deze lakt ook een stuk beter dan de lichte hiervoor. De dekking is ook beter, maar toch heb je wel 2 laagjes nodig om hem mooi egaal te krijgen.

Essence Next Stop Summer – 03 Made for sunny days

essence next stop summer made for sunny days

Made for sunny days is wel mijn favoriet van deze kleurtjes. Hij is natuurlijk roze, maar de kleur vind ik gewoon lekker zomers, hij lakt fijn en ik denk dat je deze lak makkelijk met maar 1 laagje kunt dragen. Op de foto lijkt hij wat fletser dan in het echt. Als je hem op hebt dan knalt hij best wel van je nagels af. Niet net als neon, maar wel gewoon een mooie opvallende roze kleur.

Essence Next Stop Summer – 04 No hurries, no worries

essence next stop summer no hurries no worries

No hurries, no worries is een witte kleur, niet meer en niet minder. Zelf vind ik dit eigenlijk niks. Bij anderen met mooie bruine handen vind ik het wel leuk, maar daar houdt het ook wel een beetje op. Deze lakt trouwens wel fijn dan de mint kleur, had ik niet verwacht. Voor deze heb je wel echt weer 2 laagjes nodig om hem goed te laten dekken.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

essence next stop summer nail polish

Eigenlijk vind ik de kleuren niet heel indrukwekkend, maar kocht ik ze gewoon omdat ik de flesjes zo leuk vond met die roosjes erop. Ik denk dat ik de kleuren ook niet echt zelf zo snel zal pakken. Misschien alleen de roze, de rest ga ik waarschijnlijk weggeven aan bekenden :) Er zitten genoeg jonge meisjes in mijn familie dit dit geweldig vinden. Komt dus goed terecht.

Essence Next Stop Summer is nu ongeveer verkrijgbaar bij Trekpleister en Kruidvat .

Lees ook:
4x Hema nagellak
Essence Fancy Blush & Burgundy Spirit lipstick
Essence Instant Volume Boost mascara waterproof

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?