4x Hema nagellak

hema nagellak

Laatst kreeg ik een persbericht van Hema waarin stond dat er heel veel nieuwe kleuren nagellak bij waren gekomen. Ik heb geluk met een Hema op nog geen 3 minuten afstand van mijn huis, dus ik ging laatst even langs. Er was een actie dat je bij 2 kleuren een gratis top coat kreeg. Ik nam 4 kleuren mee én natuurlijk de top coat. De top coat heb ik nog niet getest, maar de nieuwe kleuren Hema nagellak wil ik uiteraard wel alvast laten zien. Pluspuntje; de Hema nagellak kleuren hebben nu ook een naam gekregen! Kijk, dat vind ik een goede toevoeging. Zo kun je toch beter zoeken op Google bijvoorbeeld.

Hema nagellak Wicked Wine

hema nagellak wicked wine

Wicked Wine is een mooie donkerpaarse kleur. Een kleur die ik al eerder liet zien van Catrice Plump Around. Dit zijn kleuren die ik nu heel erg kan waarderen. Opvallende nagellak hou ik sowieso wel van en deze past precies bij de herfst en winter. Geen bijzondere kleur, maar zeker leuk om te hebben. Dekt mooi in 2 laagjes.

Hema nagellak Pink Princess

hema nagellak pink princess

Pink Princess is een hele lichtroze kleur en daar moet je van houden. Zelf hou ik daar ook wel van, maar dan meer in de lente en zomer denk ik. Toch nam ik hem mee.. je kunt natuurlijk nooit genoeg roze tinten nagellak hebben šŸ˜‰ Deze structuur is wel iets dunner en daarom dekt hij waarschijnlijk ook niet zo lekker met 1 laagje. 2 laagjes maakt het helemaal goed.

Hema nagellak Playful Pink

Playful Pink is ook een leuke roze kleur, maar ook niet heel erg speciaal. Hij is wel donkerder dan Pink Princess, meer fuchsia denk ik. Ook leuker voor in de zomer en lente dan deze tijd van het jaar, maar past in m’n roze collectie šŸ™‚ Dekt ook mooi in 2 laagjes.

Hema nagellak Chocolate Sprinkles

Chocolate Sprinkles is een kleur die ik ook leuk vind voor nu. Het is echt een hele donkerbruine kleur en die lekker opvalt op je nagels. Deze dekt dus bijna goed in 1 laagje, maar voor de zekerheid heb ik 2 laagjes gebruikt. Dat maakt het toch net iets mooier. Ja, dit is ook een favorietje geworden!

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

hema nagellak

Deze Hema nagellak heeft me zeker niet teleurgesteld en ik denk zomaar dat ik er nog wel een paar kleuren van ga aanschaffen. Voor de prijs hoef je het immers niet echt te laten, vind ik. Je kunt ze budget noemen. Nu is er natuurlijk ook enorm veel keuze in de 100 kleuren nagellak en geloof me, van elke kleur heb je bijna wel 5 tinten. Dat maakte het voor mij lastig te kiezen, dus daarom ga ik nog eens een paar keer kijken.

De Hema nagellak kosten €2,50 per stuk en bevatten 11 ml aan lak. Daar kun je dus een best tijdje mee doen! Je koopt ze bij Hema of online bij Hema.

Lees ook:
Catrice A wink of pink & Catrice Oh, Pinky day!
W7 Powder Pearl
Vegan make-up kwasten van Hema
Super leuke blog spulletjes bij Hema

15 Reacties

 1. 15 november 2016 / 20:03

  Hele mooie kleurtjes! Vooral die twee donkere! Perfecte herfstkleuren!

 2. Gera
  11 november 2016 / 21:01

  De chocolate sprinkles vind ik erg mooi! Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten!
  Lees het laatste blogbericht van Gera – Kraamzorg vs de HuispapaMy Profile

 3. Nele
  3 november 2016 / 23:44

  Ik heb een jaartje bij de hema gewerkt na de middelbare school en ik kocht altijd veels te veel nagellak omdat ze zoveel mooie kleurtjes hebben haha!

 4. 3 november 2016 / 18:46

  Hey Mariska,

  Hele mooie kleurtjes, vooral Wicked Wine vind ik echt een beauty šŸ™‚ .
  Ik wil ook nog even gaan kijken naar de lakjes van HEMA. šŸ™‚ .

  Liefs!

 5. 3 november 2016 / 15:13

  Die donker paarse kleur is mooi zeg! Past zeker goed bij dit weer hihi

 6. 3 november 2016 / 14:43

  Ik ben zelf ook een fan van de nagellak van Hema! Ze hebben trouwens wel meer goede beauty producten šŸ™‚ En allemaal lekker budget!
  Lees het laatste blogbericht van joanne – Backstage | Workshop Kees PendersMy Profile

 7. Manon
  3 november 2016 / 12:01

  Wicked wine vind ik wel een hele mooie kleur!

 8. 3 november 2016 / 11:00

  Ik vind Wicked Wine echt super mooi. Geweldige herfstkleur. Sowieso een super fijne en draagbare kleur.

 9. 3 november 2016 / 10:43

  Wauw, Wicked Wine en Chocolate Sprinkles zijn mooi voor dit najaar!

 10. 3 november 2016 / 09:22

  Wicked Wine is echt heel mooi, ik hou van die donkerrode kleur!
  Liefs

 11. Hennie
  3 november 2016 / 08:15

  Wat leuk dat de HEMA nu ook kleuren aan de nagellak geeft. Ik vind Wicked Wine heel erg mooi! Prachtige winterkleur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.