4x Hema nagellak

hema nagellak

Laatst kreeg ik een persbericht van Hema waarin stond dat er heel veel nieuwe kleuren nagellak bij waren gekomen. Ik heb geluk met een Hema op nog geen 3 minuten afstand van mijn huis, dus ik ging laatst even langs. Er was een actie dat je bij 2 kleuren een gratis top coat kreeg. Ik nam 4 kleuren mee én natuurlijk de top coat. De top coat heb ik nog niet getest, maar de nieuwe kleuren Hema nagellak wil ik uiteraard wel alvast laten zien. Pluspuntje; de Hema nagellak kleuren hebben nu ook een naam gekregen! Kijk, dat vind ik een goede toevoeging. Zo kun je toch beter zoeken op Google bijvoorbeeld.

Hema nagellak Wicked Wine

hema nagellak wicked wine

Wicked Wine is een mooie donkerpaarse kleur. Een kleur die ik al eerder liet zien van Catrice Plump Around. Dit zijn kleuren die ik nu heel erg kan waarderen. Opvallende nagellak hou ik sowieso wel van en deze past precies bij de herfst en winter. Geen bijzondere kleur, maar zeker leuk om te hebben. Dekt mooi in 2 laagjes.

Hema nagellak Pink Princess

hema nagellak pink princess

Pink Princess is een hele lichtroze kleur en daar moet je van houden. Zelf hou ik daar ook wel van, maar dan meer in de lente en zomer denk ik. Toch nam ik hem mee.. je kunt natuurlijk nooit genoeg roze tinten nagellak hebben 😉 Deze structuur is wel iets dunner en daarom dekt hij waarschijnlijk ook niet zo lekker met 1 laagje. 2 laagjes maakt het helemaal goed.

Hema nagellak Playful Pink

hema nagellak playful pink | DoorMariska

Playful Pink is ook een leuke roze kleur, maar ook niet heel erg speciaal. Hij is wel donkerder dan Pink Princess, meer fuchsia denk ik. Ook leuker voor in de zomer en lente dan deze tijd van het jaar, maar past in m’n roze collectie 🙂 Dekt ook mooi in 2 laagjes.

Hema nagellak Chocolate Sprinkles

hema nagellak chocolate sprinkles | DoorMariska

Chocolate Sprinkles is een kleur die ik ook leuk vind voor nu. Het is echt een hele donkerbruine kleur en die lekker opvalt op je nagels. Deze dekt dus bijna goed in 1 laagje, maar voor de zekerheid heb ik 2 laagjes gebruikt. Dat maakt het toch net iets mooier. Ja, dit is ook een favorietje geworden!

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

hema nagellak

Deze Hema nagellak heeft me zeker niet teleurgesteld en ik denk zomaar dat ik er nog wel een paar kleuren van ga aanschaffen. Voor de prijs hoef je het immers niet echt te laten, vind ik. Je kunt ze budget noemen. Nu is er natuurlijk ook enorm veel keuze in de 100 kleuren nagellak en geloof me, van elke kleur heb je bijna wel 5 tinten. Dat maakte het voor mij lastig te kiezen, dus daarom ga ik nog eens een paar keer kijken.

De Hema nagellak kosten €2,50 per stuk en bevatten 11 ml aan lak. Daar kun je dus een best tijdje mee doen! Je koopt ze bij Hema of online bij Hema.

Lees ook:
Catrice A wink of pink & Catrice Oh, Pinky day!
W7 Powder Pearl
Vegan make-up kwasten van Hema
Super leuke blog spulletjes bij Hema

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook