Catrice Plump Around & Greige! the new beige

catrice plump around & greige! the new beige

Er zijn weer een paar nieuwe kleuren van Catrice die ik graag aan je wil laten zien. Dit zijn Catrice Plump around & Catrice Greige! the new beige. Ook twee kleuren die prachtig zijn om te dragen voor de komende herfst en winter. Nu dat ik het zeg, verlang ik wel weer echt naar de herfst. Lekker binnen zitten met storm, regen tegen het raam en een heerlijke geurkaars of waxmelt. Maargoed, daar hebben we het nu niet over :) Nu gaat het om deze 2 mooie Catrice nagellakken!

Lees ook: Catrice Brown Collection

Catrice Plump Around

catrice plump around

Kleuren als Catrice Plump around ben ik steeds meer gaan waarderen. Ik vond het altijd al mooi en ietwat chique, maar tegenwoordig draag ik ze vaker. Ook zelfs tijdens het mooie weer heb ik ze gedragen :) Deze prachtige lak dekt wel echt in 2 laagjes zoals je op de foto kunt zien. Een laagje zou kunnen, maar zou ik niet aanraden omdat je toch op sommige plekken je nagels er doorheen zult zien.

Catrice Greige! the new beige

catrice greige! the new beige

Grijs, taupe en lichtbruin vind ik ook altijd wel mooi. Het is een naturel kleur die heel gemakkelijk met alles te combineren is. Tenminste, vind ik ;) het is natuurlijk wel anders dan een nudekleur. Eerst vond ik het trouwens altijd een wat sombere kleur. Deze dekt ook heel erg mooi in 2 laagjes, zoals je ook kunt zien op de foto.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

catrice plump around & greige! the new beige

Over beide lakjes ben ik heel erg tevreden en dit soort kleuren vind ik ook altijd heel mooi. Draag dit soort kleuren graag op de wat sombere en donkere dagen zoals de herfst en winter. Beide dekken dus goed met 2 laagjes en het lakt ook gewoon weer fijn, zoals vanouds :)

Beide lakjes bevatten 10ml aan lak en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Lees ook:
Essence Pretty cool life & royal blue
Essence You & me?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *