Ketting met foto, een super mooie herinnering

ketting met foto

Als je op zoek bent naar een mooie herinnering dan is een ketting met foto wellicht een hele mooi optie. Hierin zijn veel verschillende opties qua vormgeving en ook in kleur. Je hebt natuurlijk zilver en goud, maar je hebt ook mooie rosé gouden kettingen die je kunt kiezen en deze met een foto kunt verkrijgen. Het is een uniek cadeau aan een mooie herinnering van bijvoorbeeld een overleden dierbare. Een as sieraad kun je ook kiezen, maar een foto is ook heel erg mooi. Kijk mee naar wat er allemaal mogelijk is.

Ketting met foto, dierbare herinnering

ketting met foto

Uiteraard kies je een kleur die bij je past. Als je graag goudkleurige sieraden draagt dan is dat heel erg mooi om te combineren met je andere sieraden. Als je RVS sieraden draagt dan kun je wellicht beter voor die kleur kiezen. Net wat je natuurlijk zelf het mooiste vindt en ook daadwerkelijk draagt. Ik geef je een paar mooie opties waarom een ketting met foto een heel mooi en vooral dierbaar geschenk kan zijn. Of het nu voor jezelf is of om cadeau te geven.

Dierbare is overleden

Een foto bij je dragen van een overleden dierbare is natuurlijk een heel mooi idee. Kies een mooie foto uit en een collier die je aan je ketting wilt hangen waar de foto in gaat. Hierin kun je kiezen uit bijvoorbeeld een harten hanger die je open en dicht kunt doen. Dan kan de foto aan de binnenzijde. Mocht je willen dat de foto permanent zichtbaar is, dan is er ook de mogelijkheid een hanger te kiezen met de foto volledig zichtbaar.

Foto van de kinderen

Als je kinderen hebt is een ketting met foto van de kinderen natuurlijk ook een hele leuke optie. Als je meerdere kinderen hebt is het wellicht leuk ze met z’n allen op de foto te laten gaan en die foto in of op de ketting te plaatsen. Een alternatief is wat je vaker ziet; de kinderkopjes aan een ketting of een armband. Vaak laten mensen daar de naam en/of de geboortedatum daarin graveren. Ook heel mooi voor later!