De inspiratie voor de muren voor mijn woning

15631112 1601302199886142 1415849151 o

Op onze andere blog gaf ik al aan dat ik op zoek ben naar een woning voor mijzelf, gewoon weer een plekje voor mij alleen. Het leukste van dat gedeelte vind ik natuurlijk het inrichten van de woning; het kiezen van de meubels, het kiezen van de kleuren op de muur en de eventuele accessoires. Ik heb nog niet direct zicht op een woning (wachttijd…), maar toch ben ik al aan het rondkijken en inspiratie aan het opdoen. Niks is leuker dan dat ;) Kies ik bijvoorbeeld voor één kleur aan de muur, meerdere kleuren of fotobehang van PIXERS? Fotobehang zie ik steeds vaker voorbij komen en ik moet zeggen dat ik dat ook wel erg mooi vind om te doen. Dat hangt er nog wel helemaal vanaf hoe groot de woning gaat zijn, de indeling en op welke muur of muren ik dit wil gaan doen. Ik heb een aantal mooie voorbeelden op een rij gezet, voorbeelden die ik zou overwegen :)

Skyline van New York

15609378 1601302606552768 1914147738 o

Ik weet niet precies wat ik hier mee heb, maar ik kan je wel vertellen dat ik het enorm mooi vind. Ben zelf ook nog nooit in Amerika geweest, maar alle foto’s en plaatjes die ik tegenkom met de skyline erop vind ik prachtig. Dit zou ik dus wel mooi vinden voor in eventueel mijn kantoortje of gewoon in de woonkamer.

Paarden

Vroeger was ik dol op paarden en hoewel dit nu minder is geworden, heb ik er zeker nog wel een zwak voor. Ik zou het dus ook zeker mooi vinden om een mooie foto van paarden te gebruiken. Hier zou ik niet kiezen om dit in de woonkamer te doen, maar bijvoorbeeld in de slaapkamer of een andere ruimte. Deze bovenstaande foto vind ik super mooi!

Audrey Hepburn

fotobehang audrey hepburn

Zelf hou ik enorm van iconen als Johnny Cash, Elvis, Marilyn Monroe en James Dean. Audrey Hepburn heb ik niet zo heel veel mee, maar ik vind het wel een heel erg mooi idee om dit te gebruiken op je muren. Als jij echt fan bent van zo’n icoon is dit heel erg mooi, op een effen, misschien wel pastelkleurige muur.

Naast dit soort fotobehang zou ik sowieso kiezen voor veel wit en misschien wel een beetje lichtgrijs, kleuren die je goed kunt combineren met kleurrijke accessoires. Zelf vind ik de combinatie van grijs, wit en roze heel erg mooi, maar in plaats van roze vind ik rood ook een hele mooie kleur om te combineren. Rood maakt me altijd wel blij, het heeft iets liefdevols :)

Lees ook:
Verhuisd naar Edam!
Phoneography: het nieuwe digitale fotograferen
Pickwick Tea Topics #7 (favoriete ijssmaak en avondmens?)
Foto’s van mijn zithoek en accessoires

Wat zou jij het mooiste vinden op jouw muren?
Geverifieerd door MonsterInsights