Burberry Body Tender eau de toilette

burberry body tender eau de toilette

Parfum is een van mijn favoriete beauty producten en laatst kocht ik dus al een geur van Narciso en Zadig & Voltaire. Nu zag ik Burberry Body Tender eau de toilette en vond dat ik die mocht kopen van mezelf. Hoewel ik normaal liever van de eau de parfum ben en niet van de eau de toilette gaf ik deze wel een kans. De Burberry Brit die ik heb in eau de toilette blijft immers echt de hele dag hangen en krijg er nog veel complimentjes over ook als ik hem draag.

Burberry Body Tender eau de toilette

burberry body tender eau toilette

Burberry Body Tender Eau De Toilette presenteert je een chypre fruitige geur voor vrouwen. Een frisse top van citroen, appel, perzik en absinth-alsem leidt tot een hart met noten van: jasmijn, sandelhout, thee en rozen. De basis sluit af met: amber, muskus en vanille noten. Burberry Body Tender werd in 2013 geïntroduceerd

Normaal ga ik altijd voor de zwaardere geuren zoals Mugler Aliën of Aliën essence absolue, maar dit is een fruitige en frisse geur. Wat mij wel aantrok aan deze geur zijn de geurnoten van sandelhout, amber, muskus en vanille noten. Sandelhout, amber en muskus zijn geurnoten die op een of andere manier altijd terug vind in de geuren die ik koop. Ook als ik niet eerst de geurnoten bekijk, haha.

Ik moest wel even ‘wennen’ aan de frisse geur van Burberry Body Tender eerlijk gezegd. Hij ruikt heel lekker maar ik vind het persoonlijk meer een geur voor de zomer of de lente omdat hij zo fris is. Dat is natuurlijk puur persoonlijk. Het kan zijn dat jij wel van frisse en fruitige geuren houdt in de donkere maanden :)

burberry body tender eau toilette

Ook dit is een eau de toilette en ik merk wel dat de geur niet zo lang blijft hangen als dat ik wil. Ik denk dat ik te verwend ben met geuren die wel erg lang blijven hangen, maar daar betaal je ook meer voor. Buiten dat is dit absoluut geen slechte kwaliteit of nare geur. Hij is zelfs wel echt lekker en de citrus blijf je het meeste ruiken gedurende de dag. En juist dat maakt de geur in mijn ogen meer voor de zonnige maanden, die frisheid van citrus.

Ik ga hem bij de rest van mijn parfumverzameling zetten in dit parfum rek van Action :)

Burberry Body Tender eau de toilette is op dit moment bij Trekpleister te verkrijgen voor €15 en anders bij bol.com of Douglas.

Lees ook:
Kneipp douche foam Morning Kiss
Yankee Candle herfst en wintergeuren, mijn favorieten!
Michael Kors Wonderlust eau fresh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *