Michael Kors Wonderlust eau fresh

michael kors wonderlust eau fresh

Wederom ontving ik een persbericht van Michael Kors Wonderlust eau fresh eau de toilette die ik eigenlijk al eerder ontving als de Michael Kors Sparkling Blush. Deze vond ik nog in mijn mailbox en opende de mail en het bijbehorende persbericht en ook deze zou ik zo graag eens ruiken. Ben heel erg benieuwd! Een van de noten is sandelhout en dat is toch wel een geur die ik vaak erg lekker vind. Lees mee!

Michael Kors Wonderlust Eau Fresh eau de toilette

Levendig. Sprankelend. Zorgeloos. De nieuwe geur van Michael Kors die het gevoel van eindeloze mogelijkheden oproept. Deze eau de toilette is een nieuwe versie van de originele Michael Kors Wonderlust eau de toilette. Omarm de ultieme ontsnapping en maak je klaar voor een nieuw avontuur!

‘Wonderlust Eau Fresh belichaamt de passie voor avontuur en verkenning, het verlangen om een kans te nemen en te weten dat alles mogelijk is’ -Michael Kors

Laat de zintuigen ontwaken met een frisse melange van levendige citrus, aanlokkelijke bloemen en de luchtige warmte van bossen. De topnoot van energieke grapefruit zorgt voor kruidige citrustoon in de geur. De volle bloemblaadjes van witte pioen roepen een zachtheid in het hart op, terwijl de houtachtige basisnoten van pamplewood aanvullend het citruseffect versterkt in de hartnoot

Topnoot: Italiaanse bergamot, Grapefruit, Granny Smith Appels
Hartnoot: Jasmine Sambac, Witte Pioenroos, Lelietje van Dalen
Basisnoot: Pamplewood, Sheer Musk, Sandelhout Sri Lanka

Michael Kors Wonderlust is verpakt in een zacht gematteerde perzikkleurige fles die doet denken aan zeeglas en wordt geaccentueerd met een glanzend gouden dop, die de frisse hartstocht van een nieuw avontuur vastlegt.

Prijs en verkrijgbaarheid

michael kors wonderlust eau fresh eau de toilette

Michael Kors Wonderlust Eau Fresh is verkrijgbaar bij Michael Kors verkooppunten als Douglas, Michael Kors , Amazon en Notino.
Wonderlust Eau Fresh 30 ML €49,-
Wonderlust Eau Fresh 50 ML €72,-
Wonderlust Eau Fresh 100 ML €95,-
Verkrijgbaar bij Douglas vanaf 14 juli (dus hij is al even verkrijgbaar).

Lees ook:
Burberry Brit woman eau de parfum
Burberry Brit Rhythm
Jo Malone Honeysuckle & Davana
Playboy Play It Wild eau de toilette