Kneipp douche foam Morning Kiss

Kneipp douche foam Morning Kiss

Kneipp heeft al een tijdje douche foams in het assortiment en daar was ik vanaf het begin af aan erg benieuwd naar. Het leek me eigenlijk ook best wel apart om dat mee onder de douche te nemen in plaats van een douchegel. De substantie zou namelijk heel anders zijn, maar Kneipp douche foam Morning Kiss zou qua geur een heleboel goed maken heb ik gelezen! Ik was benieuwd zoals je zult begrijpen!

Lees ook: Kneipp Silky Secret lijn

Kneipp douche foam morning kiss

kneipp douche foam morning kiss

Kneipp douche foam Morning Kiss doet mij qua verpakking / fles denken aan scheerschuim of deodorant. Het is een stevige bus. Als je de bus opent zie je een ‘kop’ zitten waar het product uitkomt die mij weer doet denken aan scheerschuim. Vind ik positief, want op die manier is die heel gemakkelijk te doseren door op de kop te drukken.

kneipp douche foam morning kiss
kneipp douche foam morning kiss

Spuit een toefje gel op de hand tijdens het douche. De gel transformeert zich na aanraking met water meteen tot een weldadig romig schuim.

Eerst is de substantie wat harder, inderdaad net zoals scheerschuim šŸ˜‰ Bij scheerschuim is het zo dat het eerst wat harder is qua substantie en dat het later uitzet en als je het uitsmeert, het heel zacht op je huid wordt. Dat is bij Kneipp douche foam Morning Kiss ook zo. Het wordt heel erg zacht op je huid en dat voelt enorm fijn aan. Ook is het heel zuinig in gebruik omdat je maar een klein beetje product nodig hebt. Het zet namelijk uit waardoor het lijkt of je meer krijgt en als je het uitsmeert gaat het ook erg lekker schuimen.

Kneipp douche foam Morning Kiss ruikt daarbij ook nog eens heerlijk fris! De naam is wel Morning Kiss en zo kun je dat ook wel echt een beetje noemen. Het is een heerlijk frisse geur waarmee je je dag kunt beginnen. Ik ben er in ieder geval helemaal weg van.

Verwen jezelf met de rijk schuimende Kneipp douche foam ‘Morning Kiss’. De delicate geur van oranjebloesem en de speciale textuur met natuurlijke, voedende jojobaolie zorgen voor een bijzondere douche-ervaring. ‘Morning Kiss’ – een bijzonder moment voor jou alleen.

Kneipp douche foam Morning Kiss ingrediënten


Dulcis (Orange) Flower Extract, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Citronellol, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Citric Acid, PEG-14M.

Een goed pluspunt vind ik is dat Kneipp niet test op dieren, zoals ook verboden is in de EU. Ook wordt het product door middel van perslucht uit de bus gedrukt en niet door middel van drijfgas. Dat maakt het product ook een stuk milieu vriendelijker.

Het product maakt je huid enorm zacht en laat een heerlijke frisse geur achter. De geur zul je niet de hele dag blijven ruiken, maar een tijdje blijft hij zeker weten hangen. Nog zo’n pluspunt!

Kneipp douche foam Morning Kiss bevat een inhoud van 200ml waar je naar mijn idee best een pittige tijd mee kunt doen. Het product is enorm zuinig. Het is verkrijgbaar bij veel drogisterijen, zoals bij Kruidvat, Etos, DIO en ga maar door. Je betaald hier €6,99 voor. Best een uitgave lijkt het, maar het maakt echt een heleboel goed, geloof me šŸ™‚

Lees ook:
Kneipp body mousse Morning Kiss
Kneipp kruidenthee Goede Stoelgang

14 Reacties

 1. 12 juli 2015 / 21:27

  Ik wil ook nog steeds eens een douche foam proberen, lijkt me apart!

 2. Miriam t
  6 juli 2015 / 16:38

  Vandaag nog in de handen gehad. Hij lijkt me zo lekker! Maar ik heb nog zoveel douche spul staan…!

 3. Jonne
  2 juli 2015 / 14:52

  Ze lijken me heel fijn!
  Liefs, Jonne

 4. 1 juli 2015 / 13:55

  Dit is echt lekker spul. Van mijn vriendin kreeg ik voor mijn verjaardag de Rituals douchefoam, wat eigenlijk hetzelfde is en die ruikt ook zo ontzettend lekker. Deze lijkt mij ook heel fijn!

 5. Manon
  1 juli 2015 / 12:33

  Deze foam is zo lekker! Ik voelde me net casper het spookje in de douche , want van een klein beetje kwam zoveel schuim haha.

 6. 1 juli 2015 / 12:10

  Ik heb die met Ecalyptus gehad. Die rook ook zo lekker! Met recht een morning kiss dus. Ik ga deze ook eens proberen!

 7. Priscilla
  1 juli 2015 / 11:32

  Oeh! Heerlijk zulke foams! Ik heb ze al uitgebreid geprobeerd van Janzen en Rituals, maar deze ken ik nog niet. Ga ik zeker uit proberen šŸ™‚

 8. 1 juli 2015 / 11:15

  Ik word altijd zo blij van douche foams. Deze lijkt me heerlijk!

 9. 1 juli 2015 / 11:04

  Wat een heerlijke douchegel zeg! Ik wist helemaal niet dat de manier van het product in de flacon krijgen ook nog verschil uit zou maken. Heel interessant om te weten!

 10. 1 juli 2015 / 09:28

  Ik ben dol op deze doucheschuimen. Zelf ben ik doller op baden, dan douchen en zo kan ik mij toch nog een beetje in bad voelen onder de douche

 11. 1 juli 2015 / 09:05

  Lijkt me echt zo ontzettend lekker..ik heb gewoon nog nooit iets van Kneipp geprobeerd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.