Action rek voor parfum voor en na foto’s

action rek voor parfum

Laatst was ik bij Action en zag ik een rek staan die ik heel leuk vond en direct een idee voor had. Ik ben gek op parfum en heb er dan ook best wel een aantal (budget en niet budget) en wist dat ik het Action rek voor parfum ging gebruiken. Op de bovenste foto zie je het rekje staan zonder de parfum erop. Het rek kostte mij zo tussen de €3 en €4 en omdat ik mijn slaapkamer meer industrieel probeer te laten ogen, past dit er precies bij. De zwarte randen met de houten treden, het is perfect!

En hierboven zie je het Action rek voor parfum met al mijn parfumflesjes erop. Je ziet onder de foto de naam van de parfums met de bijbehorende links mocht je ze willen aanschaffen. Van een aantal heb ik helaas geen link omdat ze uit het assortiment zijn of niet online verkrijgbaar.

Over Manifesto van Yves Saint Laurent en Dolce & Gabbana The One schreef ik al eens een blogpost.

Met dit Action rek ben ik dus heel erg blij en doet precies wat ik had verwacht. Zelf weet ik niet of hij al lang in de winkel lag of dat hij net pas verkrijgbaar is, maar het is een bezoek aan de Action waard als je het mij vraagt 🙂 Ook kan je dit rek bijvoorbeeld gebruiken om andere dingen neer te zetten zoals nagellak. Net wat je zelf leuk vind om uit te stallen.

Het geeft mijn slaapkamer een veel gezelligere uitstraling vind ik zelf en ik vind het echt waard om er een hele blogpost over te schrijven. Sommige producten zijn echt van die budget toppers en ik vind dat dit er eentje van is. Hij mag eigenlijk nu niet meer ontbreken 😉

Uiteraard is dit leuke rek verkrijgbaar in de Action winkels.

Lees ook:
Jo Malone Honeysuckle & Davana
Essence Do You Speak Love?
Casa kerstcollectie

13 Reacties

 1. 10 september 2019 / 11:13

  Wat een goed idee, en simpel ook haha, ik heb het rekje zien staan en vond hem heel leuk, maar wat zet je er op? Nou gewoon je parfum… eens kijken of ze hem nog hebben hier hihi

  • Mariska
   Auteur
   1 september 2019 / 15:23

   Ben benieuwd naar de uitwerking bij jou 😉

 2. 1 september 2019 / 07:53

  Aah wat een onwijs leuk rekje. En het is inderdaad heerlijk industrieel. Is denk ik ook erg leuk voor wat sieraden, een plantje en een leuk fotolijstje of iets dergelijks. Alhoewel parfum er ook onwijs mooi op staat.

  • Mariska
   Auteur
   1 september 2019 / 15:23

   Ja je kunt er eigenlijk veel meer mee natuurlijk 🙂

 3. 31 augustus 2019 / 12:45

  Wat een goede tip! Ik ga ook kijken of ze hem nog hebben, en dan ook voor mijn parfums of nagellakjes.

 4. 31 augustus 2019 / 10:35

  Wat een leuk idee om hier je parfums in te zetten. Je kan zo’n rekje eigenlijk voor van alles gebruiken. Ik had zelf ook altijd vrijwel al mijn parfums uitgestald staan, tot ik er laatst echt een paar heb moeten weggooien, super zonde. Nu bewaar ik maar 1 of twee uit de doosjes en dat wissel ik een beetje af.
  Lees het laatste blogbericht van bychristiana – Dít zijn de meest gemaakte interieur-foutenMy Profile

 5. 31 augustus 2019 / 09:33

  Wat ziet dit er mooi uit! 🙂 ik zou wel 5 van die rekjes nodig hebben voor mijn parfums! Manifesto heb ik ook en dat is zeker een van mijn favorieten!

  • Mariska
   Auteur
   31 augustus 2019 / 10:28

   Ja heerlijke geur is dat! 🙂 ze zijn nu bij Action, dus sla je slag, haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.