Action rek voor parfum voor en na foto’s

by Mariska

Laatst was ik bij Action en zag ik een rek staan die ik heel leuk vond en direct een idee voor had. Ik ben gek op parfum en heb er dan ook best wel een aantal (budget en niet budget) en wist dat ik het Action rek voor parfum ging gebruiken. Op de bovenste foto zie je het rekje staan zonder de parfum erop. Het rek kostte mij zo tussen de €3 en €4 en omdat ik mijn slaapkamer meer industrieel probeer te laten ogen, past dit er precies bij. De zwarte randen met de houten treden, het is perfect!

En hierboven zie je het Action rek voor parfum met al mijn parfumflesjes erop. Je ziet onder de foto de naam van de parfums met de bijbehorende links mocht je ze willen aanschaffen. Van een aantal heb ik helaas geen link omdat ze uit het assortiment zijn of niet online verkrijgbaar.

Over Manifesto van Yves Saint Laurent en Dolce & Gabbana The One schreef ik al eens een blogpost.

Met dit Action rek ben ik dus heel erg blij en doet precies wat ik had verwacht. Zelf weet ik niet of hij al lang in de winkel lag of dat hij net pas verkrijgbaar is, maar het is een bezoek aan de Action waard als je het mij vraagt :) Ook kan je dit rek bijvoorbeeld gebruiken om andere dingen neer te zetten zoals nagellak. Net wat je zelf leuk vind om uit te stallen.

Het geeft mijn slaapkamer een veel gezelligere uitstraling vind ik zelf en ik vind het echt waard om er een hele blogpost over te schrijven. Sommige producten zijn echt van die budget toppers en ik vind dat dit er eentje van is. Hij mag eigenlijk nu niet meer ontbreken ;)

Uiteraard is dit leuke rek verkrijgbaar in de Action winkels.

Lees ook:
Jo Malone Honeysuckle & Davana
Essence Do You Speak Love?
Casa kerstcollectie

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?