4x leuke bullet journal

leuke bullet journal

Sinds ik begonnen ben met het inlezen in handlettering en de creaties die ik daarmee maakte, ben ik ook benieuwd geraakt naar Bullet Journals. Het leek me nogal lastig om dan alles te tekenen en zelf in te vullen en vervolgens het ook nog als agenda bij te houden. Van mezelf ben ik erg chaotisch (zowel in mijn doen als in mijn hoofd) en dan wordt er juist aangeraden om dingen op te schrijven en to do lijstjes te maken. Het is bij mij zo erg dat ik nu een agenda kan kopen en deze netjes een week bijhoud om vervolgens na die week sowieso te vergeten dat ik überhaupt een agenda heb. Mensen lachen hierom, maar soms is dat voor mezelf heel frustrerend. Goed, ik ging op zoek naar een leuke Bullet Journal. Nu ik nog. Online zocht ik naar een leuke Bullet Journal maar is is ontzettend veel keuze! Lastig..

Foto: Shutterstock

Leuke Bullet Journal

bullet journal zwart
Bol.com
bullet journal kleur
Bol.com
leuchtturm1917 bullet journal
bol.com

Ook ontving ik het boek Bullet Journaling – zo doe je dat! waarmee je al veel kunt. Er zijn tal van leuke trackers, kleine tekeningetjes of inspiratie qua inrichting van je Bullet Journal.

Welke leuke Bullet Journal heb ik zelf?

notitieboekje hema kurk als leuke bullet journal

De ‘echte’ Bullet Journals hebben allemaal kleine puntjes op de bladzijden staan wat het makkelijker maakt om bijvoorbeeld lijnen te tekenen of te schrijven. Dit hoefde voor mij niet perse omdat ik het dan leuker vind om uit de losse hand te tekenen. Ik nam dus ook genoegen met een leuk notitieboek in A5 formaat met blanco papier. Bij Hema vond ik dit A5 notitieboekje van kruk met gouden accenten. Heel erg leuk! Wel vind ik het jammer dat ik de voorkant niet echt kan opvrolijken. Je kan niet tekenen op kurk natuurlijk ;) Misschien is er nog een andere mogelijkheid.

Lees hier wat ik gebruik voor handlettering en dus voor mijn Bullet Journal

Qua indeling weet ik nog niet zo goed wat ik wil gaan doen. Ja, ik heb wel al een paar kleine ideetjes, maar moet het nog gaan uitwerken. Voor nu heb ik er nog niets ingeschreven, maar ga hier van het weekend wel even voor zitten. En vooral ook even op Pinterest inspiratie op doen :) Ben ook echt benieuwd of ik het nu ga volhouden! Als ik hem heb gemaakt dan zal ik hem ook zeker laten zien :) Al begin ik nu wel weer erg te twijfelen om een grotere te kopen, maar ik denk dat zo een die je overal mee naartoe kunt nemen veel handiger is.

Lees ook:
Mijn blog dagboek
TIP: Zakelijk schrijven voor dummies
Mijn bullet journal en wat ik allemaal gebruik
6 tips om een goede product review te schrijven

Heb jij een leuke Bullet Journal?
Geverifieerd door MonsterInsights