Loreal Gold Obsession nagellak Rouge gold & Rose gold

loreal gold obsession nagellak

Zelf had ik van de Loreal Gold Obsession al wel artikelen voorbij zien komen, de nagellak en de lipstick. Nog niet in het echt gezien, maar daar liep ik per toeval tegenaan in de drogist laatst. Nu heb ik eigenlijk bijna nooit nagellak van Loreal, maar ik gokte het erop en koos 2 kleuren uit van de Loreal Gold Obsession nagellak die er stonden. Best lastig, want de kleuren zijn wel mooi! De 2 die ik heb uitgekozen vond ik het meeste bij mij passen. Namelijk Rouge Gold (de rode) en Rose Gold (de roze). In totaal zijn er dus 6 kleuren beschikbaar.

Lees ook: Miss Sporty nagellak Clubbing Color quick dry (2 tinten roze)

De Gold Obsession nagellak van L´Oréal Paris geeft een sprankelend effect, de hele nacht lang. De Nagellak is verkrijgbaar in 6 kleuren met allen een glamorous gouden gloed. Geef je nagels een luxe uitstraling, omdat je het waard bent.

Loreal Gold Obsession Rouge Gold

loreal gold obsession rouge gold

Deze mooie rode variant is geen speciale rode kleur in mijn ogen. Gewoon een mooie klassieke rode kleur waarin je gouden shimmer vind. Dat zegt de naam natuurlijk al wel een beetje. Wat mij opviel is dat je erg goed moet opletten met de hoeveelheid lak op het kwastje. Er komt heel veel lak op, ook al veeg je hem een beetje af aan het potje. Dat werd best wat gepruts in het begin. In een laagje dekt hij op zich goed, maar een tweede laagje is beter en maakt het mooi af. De droogtijd vind ik wat minder. Zeker als ik het vergelijk met lakjes van Essence of Catrice.

Loreal Gold Obsession Rose Gold

loreal gold obsession rose gold

Bij Rose Gold had ik precies dezelfde ‘probleempjes’ als bij de rode variant. Ook hier moet je goed uitkijken hoeveel lak er op het kwastje zit, ook na het afvegen van de overtollige lak. Bij mij kwam het dus allemaal naast mijn nagels terecht. Dit kleurtje lijkt misschien wel iets dunner qua structuur dan de andere, maar dat was niet heel erg storend. Deze dekt in ieder geval niet in 1 laagje en daar heb je er dus 2 van nodig. Kan even iets langer duren omdat ik de droogtijd dus wat aan de langere kant vind.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

loreal gold obsession nagellak

De lakjes vind ik wel leuk, maar zeker niet speciaal. Er zijn talloze soortgelijke lakjes die ook gouden shimmer bevatten en die misschien wel sneller drogen en goedkoper zijn. Ik heb er geen spijt van en zal ze wel dragen, maar speciaal? Nee, dat zeker niet. De droogtijd had van mij op zich wel iets beter gemogen. Met een 2e laagje zeker, anders moet je erg lang wachten voordat alles eindelijk droog is. Minpuntje.

De overige kleuren uit de Loreal Gold Obsession collectie zijn:

Je kunt deze Loreal Gold Obsession nagellak kopen bij o.a. bol.com en Douglas en bevat 5ml aan lak.

Lees ook:
Loreal Paris Color Riche Grenat Irreverent & Rubis Folies
Freedom lipstick Now Collection
Essence Do You Speak Love?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *