Kruidvat Originals hydraterende lip balm en lip scrub

by Mariska

Er werd van de week een heel leuk pakketje bezorgd met 2 kleine potjes erin van Kruidvat Originals. Het gaat om een hydraterende lippenbalsem en een verzachtende lip scrub. Een lip scrub heb ik nog niet vaak gebruikt, alleen ooit eens die Bubblegum lip scrub van Lush. Van Kruidvat Originals heb ik ook verder nog geen producten geprobeerd dus ik ben wel erg benieuwd naar deze. Een hydraterende lippenbalsem is natuurlijk nooit overbodig en zeker niet met dit koude weer.

Kruidvat Originals lip balm & lip scrub

kruidat originals lip balm en lip scrub pinterest

Masseer eerst met droge vingers de Kruidvat Originals Lipscrub Amandelolie op de lippen om dode huidcellen en velletjes van de lippen te verwijderen. Breng daarna de Kruidvat Originals Lippenbalsem Kokosolie aan. Dit product hydrateert en verzorgt de lippen. De toegevoegde shea butter maakt dat het een hele fijne verzorging is voor droge lippen. De producten zijn dermatologisch goedgekeurd.

De lip scrub en de hydraterende lippen balsem zitten beide in een klein en handzaam potje met elk 30 gram product van hard plastic. De potjes zijn misschien niet heel handig in een klein tasje maar in een grotere tas zeker wel.

kruidat originals lip balm en lip scrub potjes

Lip scrub

kruidvat originals lip scrub

De Kruidvat Originals hydraterende lip scrub voelt fijn en ook als een zacht product aan op de lippen. Het bevat amandelolie als verzorgend product en dat voel je. Er wordt aangegeven dat je het met schone vingers moet aanbrengen, zachtjes moet inmasseren en met een tissue weer moet verwijderen. Zonde, want bij de lip scrubs van Lush kun je het gewoon van je lippen likken. Dat vind ik een veel beter idee en handiger. Al met al werkt het wel want mijn lippen voelen heel erg zacht aan.

Lippen balsem

kruidvat originals lip balsem

De lippen balsem is met kokosolie en in twijfelde wel even om het te gaan proberen omdat kokos niet een van mijn favoriete smaken is. Uiteraard toch gedaan en de smaak van kokos viel mij eigenlijk wel mee. Je proeft het wel, maar toch lichter dan ik had verwacht gelukkig. Het is wel een wat dikker product dus je moet wel goed duwen met je vinger in het potje om het product op je vinger te krijgen. Ook zit er in de lippen balsem shea butter wat een verzorgend product is.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Ik vind zowel de lip scrub als de lip balsem fijn en voelen verzorgend aan op de lippen. De potjes zien er leuk en een beetje klassiek uit ook, vind ik. Ze zijn makkelijk mee te nemen al passen ze misschien niet zo goed in een kleiner tasje. Lip balsem is sowieso noodzakelijk voor mij met het koude weer dus ik zal deze producten zeker bij de hand houden.

De Kruidvat Originals lip scrub en de lippen balsem kosten €2,29 per stuk en bevatten beide 30 gram product. Verkrijgbaar in alle Kruidvat filialen en op Kruidvat.nl .

Lees ook:
Crazy rumors lip balm Berry Bubble
MAC Ruby Woo lipstick review
Shea moisture Jamaican black castor oil

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?