Action nagellak remover

action nagellak remover

Op het gebied van budget producten wil ik altijd veel uitproberen. In dit geval gaat het om de Action nagellak remover die ik tegenkwam. Het is een potje met daarin een spons, iets waar ik op zich wel een voorstander van ben. Was ook wel benieuwd of deze budget variant goed zijn werk zou doen.

Lees ook: LOV make-up update nieuwe producten

Action nagellak remover

action nagellak remover


Nagellak remover zonder aceton reinigt uw nagels met verzorgende glycerine

De Action nagellak remover is een super simpele pot en ziet er in mijn ogen ook best wel een beetje goedkoop uit. Oké, dat is hij natuurlijk ook. Het is een witte pot met daarop een paarse / bordeaux rode dop en vormgeving. Op de pot kun je wel alle informatie vinden die je zou willen weten. Zo kun je zien dat hij aceton vrij is en dat hij ook een verzorgende werking zou hebben.

action nagellak remover
action nagellak remover

Als je de dop van de pot afdraait komt er dus een spons tevoorschijn. Eigenlijk precies zoals je gewend bent van dit soort nagellak removers van andere merken, in zo’n pot. Dit vind ik eigenlijk wel een heel fijn systeem, maar eigenlijk heeft het ook wel een minpunt. Als je de pot dus te vaak hebt gebruikt, dan worden je nagels en vingers op een gegeven moment niet helemaal schoon. Op je vingers komt dan een soort waas van kleuren en dat ziet er niet uit. Misschien is het dan tijd om de pot te vervangen 😉

action nagellak remover

Als ik een gewone nagellak (zonder glitter, shimmer, etc.) van mijn nagels af wil halen met deze Action nagellak remover, dan gaat dat prima. Ga niet met je neus direct boven de pot hangen als de dop eraf is, want dan verga je bijna door de chemische geur. Wel komt er na gebruik een aangename geur vrij die ook vrij verzorgend ruikt.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Ik ben tevreden over deze nagellak remover en al helemaal door de fijne prijs die eraan hangt. Hij droogt mijn nagels en nagelriemen niet uit en de spons werkt ook fijn. Vind het een pluspunt dat er ook een verzorgende geur vrij komt na het gebruik. Voor eventuele verdere verzorging zou je altijd nog kunnen kiezen voor een handcrème of nagelriem olie. Ik zou deze ook verkiezen boven de pot nagellak remover van Essence!

Deze Action nagellak remover is uiteraard alleen verkrijgbaar bij Action. Het bevat 75ml aan product en kost €1,49. Portemonnee proof dus 😉

Lees ook:
H&M Bubblegum
Miss Sporty nagellak Clubbing Color quick dry (2 tinten roze)

10 Reacties

 1. 4 juli 2016 / 09:22

  Deze wil ik ook wel een keer proberen. Wat fijn dat deze je nagels/nagelriemen niet uitdroogt. Wat een heerlijk prijsje €1,49
  Lees het laatste blogbericht van Lonneke – Revlon Gel Envy | 300 All InMy Profile

 2. Robin Valentine
  3 juli 2016 / 21:50

  Klinkt goed! Ik had laatst een remover van de Douglas en die was ZO slecht. Nagellak ging er amper af en de remover gaf af op mijn huid, zo vreemd!

 3. Desiree
  3 juli 2016 / 20:25

  Oeh, mijn nagellak remover potje is net op dus dit artikel komt als geroepen 😉 Morgen maar even langs de Action! (Waarschijnlijk kom ik dan met meer spullen thuis dan alleen de nagellak remover, haha)

 4. 3 juli 2016 / 15:17

  Klinkt helemaal prima! En mooi prijsje!

 5. 3 juli 2016 / 14:31

  Klinkt goed! Ik ga hem zeker meenemen als ik bij de action ben. Ik gebruik normaal altijd die van de Kruidvat, die is wel iets duurder.
  Lees het laatste blogbericht van Susan – Barcelona april 2016My Profile

 6. 3 juli 2016 / 10:06

  Komt dit even goed uit. Mijn nagellak remover is op dus wilde maandag naar de Action gaan voor een nieuwe. Ga ik deze ook maar proberen dan 🙂
  Lees het laatste blogbericht van carolien – Blogupdate JuliMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.