Waxbrander Action: goedkoop met waxmelts

wax brander van action

Waxbrander Action, ja of nee? Overal las ik over de waxbrander van Action en de heerlijke geuren van de wax melts die je op veel websites kunt aanschaffen, dus ik wilde er zelf ook een. Al heel lang in mijn hoofd, maar steeds vergat ik om er eentje aan te schaffen. Gisteren ging ik dus naar Action samen met mijn zusje en daar zag ik een oliebrandertje staan waar zes verschillende geuren wax melts bij zitten. Hey, leuk! Ik nam hem dus mee. Niet alleen voor olie, maar ook als waxbrander te gebruiken waarvan je waxmelts ook bij Action koopt.

Lees ook: Tip: schildersdoeken Action als achtergrond voor je foto’s

Waxbrander Action

waxbrander action

In deze verpakking zit de oliebrander met daarbij zes geuren. De geuren zijn ook los verkrijgbaar en er zijn ook meer geuren dan die erbij zitten. De losse geuren kosten €0,90 per stuk, dus dat valt heel erg mee! Ook heb je (bij ons dan) ook bij de drogist heel veel verschillende geuren en die kun je er allemaal voor gebruiken.
Iemand die ik ken doet het zelfs met wasverzachter erin, nou hoe lekker ruikt dat? Heel erg lekker kan ik je vertellen!

waxbrander action met waxmelts

Dit zijn de geuren:
♥ Groen – Appel
♥ Geel – Lemon
♥ Paars – Lavender
♥ Blauw – Blueberry
♥ Beige – Vanilla
♥ Rood – Jasmin

Deze zitten verpakt in plastic, maar als je het doosje open doet komt er een aroma van geuren direct uit het doosje. Heerlijk!

waxbrander action

De Action brander is inverschillende kleuren verkrijgbaar en op de doos kun je zien welke kleur er in de doos zit. Ik heb de grijze meegenomen. Hij is er ook nog in het roze en in het wit, maar daar heb ik al zoveel van! Dus vandaar dat dit mijn keuze is. Ook lekker neutraal. Het hartje erin vind ik ook super schattig staan trouwens.

Voor deze brander van Action met daarbij zes geuren betaalde ik maar €1,99! Dat is echt heel erg goedkoop! Mocht je er nog geuren bij willen kun je deze erbij kopen voor €0,90 per stuk. Er zijn naast de geuren die erbij zitten nog zo’n vier a vijf anderen.

Lees ook:
Action shoplog (letterbord, stationary & bronzen schaal!)
Action stationary shoplog (7 items voor nog geen 5 euro!)
Action Glow & Highlights palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *