Xenos herfst interieur artikelen

xenos herfst accessoires

Voor zover nu bekend wordt het dit weekend nog best heel erg warm voor dit seizoen van het jaar. Zou je zeggen dat het herfst is? Nou ik niet echt, maar hoop wel dat ‘ie snel komt! Lekker warm kleden, truien met capuchon en joggingbroek. Niet naar mijn werk natuurlijk maar wel lekker op de bank. Heerlijke geurkaarsjes erbij en klaar ben je. Ook is het leuk om je interieur wat aan te pakken met herfst spulletjes of gewoon wat DIY te doen.

Xenos herfst interieur artikelen

Xenos heeft super leuke herfst artikelen voor je interieur in de winkels liggen. Zoals we allemaal weten is Xenos in 9 van de 10 gevallen heel erg budget en hebben ze hele leuke artikelen. Daarom vond ik het leuk om een artikel samen te stellen over deze artikelen die daar nu te koop zijn.

xenos herfst accessoires
xenos herfst accessoires
xenos herfst accessoires


Zijn deze niet schattig? Vind dit echt super schattig om in het interieur te verwerken. Vooral die vogeltjes met het hoedje en het sjaaltje en het ezeltje. Zo lief als dat het eruit ziet! Ook denk ik dat je met de boomschors die in het zakje zit leuke dingen kunt doen en misschien wel een leuke DIY (do it yourself). Dit kun je natuurlijk allemaal heel erg leuk combineren. Ook het jute matje vind ik leuk voor zoiets. Daar kun je ook wel alle kanten mee op.

Tip: Wat je ook kunt doen is natuurlijk bij jou in de buurt op zoek gaan naar kastanjes of eikeltjes. Misschien zelfs een hoopje bladeren die nog in tact zijn. Dan heb je allemaal frisse dingetjes vers en wel uit de natuurlijk! Of koop een pompen en maakt daar een mooi figuur van. Pompoenen zijn vaak in de dorpjes ook te koop langs de weg voor niet al teveel geld.

*afbeeldingen van Xenos.nl

Lees ook:
Etos herfst lakjes, Smoke, My Chocolonely & Mysterious Black
De herfst begint bijna.. ga voor herfst proof!
Xenos herfst artikelen (folder week 38)

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook