Xenos herfst interieur artikelen

xenos herfst accessoires

Voor zover nu bekend wordt het dit weekend nog best heel erg warm voor dit seizoen van het jaar. Zou je zeggen dat het herfst is? Nou ik niet echt, maar hoop wel dat ‘ie snel komt! Lekker warm kleden, truien met capuchon en joggingbroek. Niet naar mijn werk natuurlijk maar wel lekker op de bank. Heerlijke geurkaarsjes erbij en klaar ben je. Ook is het leuk om je interieur wat aan te pakken met herfst spulletjes of gewoon wat DIY te doen.

Xenos herfst interieur artikelen

Xenos heeft super leuke herfst artikelen voor je interieur in de winkels liggen. Zoals we allemaal weten is Xenos in 9 van de 10 gevallen heel erg budget en hebben ze hele leuke artikelen. Daarom vond ik het leuk om een artikel samen te stellen over deze artikelen die daar nu te koop zijn.

xenos herfst accessoires

xenos herfst accessoires

xenos herfst accessoires
Zijn deze niet schattig? Vind dit echt super schattig om in het interieur te verwerken. Vooral die vogeltjes met het hoedje en het sjaaltje en het ezeltje. Zo lief als dat het eruit ziet! Ook denk ik dat je met de boomschors die in het zakje zit leuke dingen kunt doen en misschien wel een leuke DIY (do it yourself). Dit kun je natuurlijk allemaal heel erg leuk combineren. Ook het jute matje vind ik leuk voor zoiets. Daar kun je ook wel alle kanten mee op.

Tip: Wat je ook kunt doen is natuurlijk bij jou in de buurt op zoek gaan naar kastanjes of eikeltjes. Misschien zelfs een hoopje bladeren die nog in tact zijn. Dan heb je allemaal frisse dingetjes vers en wel uit de natuurlijk! Of koop een pompen en maakt daar een mooi figuur van. Pompoenen zijn vaak in de dorpjes ook te koop langs de weg voor niet al teveel geld.

*afbeeldingen van Xenos.nl

Lees ook:
Etos herfst lakjes, Smoke, My Chocolonely & Mysterious Black
De herfst begint bijna.. ga voor herfst proof!
Xenos herfst artikelen (folder week 38)

15 Reacties

 1. Evelien
  21 oktober 2014 / 19:50

  Leuke tips, en die artikelen zijn zóóó leuk! Ik houd echt van Xenos 🙂

 2. Tanja
  21 oktober 2014 / 09:15

  Ik werk bij de Xenos en moet mij altijd inhouden om niet heel het assortiment te kopen haha! Er komen steeds meer leukere spulletjes bij. De kerst is ook echt enorm leuk dit jaar!

  Tip: alle herfst spulletjes zijn nu met 50% korting omdat er plaats gemaakt moet worden voor kerst! Dus op=op…

 3. 20 oktober 2014 / 11:25

  Ik was er donderdag avond nog en ik moest me zo inhouden om niet van alles te kopen! Xenos vind ik de laatste tijd steeds leuker worden 🙂

 4. Nicetobeout
  19 oktober 2014 / 12:20

  OEh dat boomschorsmatje is gaaf!

 5. Chahrazad
  18 oktober 2014 / 23:53

  Wat een leuke artikelen!

 6. 18 oktober 2014 / 21:27

  Xenos heeft altijd erg fijne artikelen, ik kom er graag!

 7. 18 oktober 2014 / 20:57

  Wat een grappige items. Vorige week nog bij Xenos geweest maar daar helemaal overheen gekeken. Vooral het egeltje vind ik leuk.

 8. 18 oktober 2014 / 19:08

  Toevallig vandaag bij Xenos geweest, wilde al bijna m’n mandje volgooien met kerst spullen, oeps!

 9. 18 oktober 2014 / 14:40

  De xenos is echt perfection. Ik hou echt van hun leuke decoratie spulletjes.

 10. Tineke
  18 oktober 2014 / 13:14

  Wat een leuke artikelen, ik moet zeker weer even naar de Xenos!
  Liefs

 11. 18 oktober 2014 / 10:25

  Eigenlijk ben ik de laatste tijd veel te weinig bij Xenos geweest….dat bezoekje zet ik echt op mijn lijstje deze week…dank je voor de tip!

 12. monique
  18 oktober 2014 / 10:07

  Oh, ik ben gek op de Xenos en zeker op hun seizoensgebonden collecties! Deze herfstcollectie is onwijs leuk, mooi met al die kleine herfstdiertjes!

 13. Ines
  18 oktober 2014 / 09:53

  Die knuffeltjes zijn echt lief!

 14. 18 oktober 2014 / 01:04

  Super leuk gedaan! Ik ben echt te lang niet meer bij de xenos geweest!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.