Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Action aroma diffuser review (Arome Dome)

action aroma diffuser review

Deze Action Aroma diffuser heb ik al even in mijn bezit en nu de Action weer open is tijdens de lockdown schrijf ik mijn review. Dit is een aroma diffuser waar je geurolie (aroma) in kunt doen om een heerlijke geur in huis te krijgen. Deze kocht ik voor zo’n €10 een aantal maanden geleden omdat ik een aroma diffuser wilde proberen. Ik had al wat lekkere geurolie in huis die in een diffuser kan dus ik kon gelijk aan de slag.

Lees ook: Action rek voor parfum voor en na foto’s en Action La Maison eau de Parfum Musc & Santal en Iris & Patchouli

Action aroma diffuser review (Arome Dome)

action aroma diffuser review

Geurverspreider met veranderend ledlicht, met USB-aansluiting, aromatherapie voor thuis.

En dit is het plaatje. Eerlijk is eerlijk; ik vond het een beetje lijken op een UFO, haha. Dat terzijde. De diffuser is verkrijgbaar in de kleuren grijs, wit en beige. Volgens mij heb ik gekozen voor de grijze kleur. De ledverlichting kun je wel zelf aanpassen als in aan en uit, maar is en blijft een blauw licht. Ik dacht dat het van kleur zou veranderen, maar dat was helaas niet zo.

Zoals je kunt lezen in de specificaties zit er een adapter bij. Aan de ene kant heb de ‘ronde’ aansluiting die je achterin de aroma diffuser doet. De andere zijde is een standaard USB aansluiting. Deze heb ik aangesloten in een los stuk voor in het stopcontact. Deze hebben de meeste mensen wel in huis, omdat je dit ook voor je telefoon gebruikt om op te laden. Het is dus Action aroma diffuser is dus heel gemakkelijk aan te sluiten en dat is fijn. Je hoeft in principe niks anders erbij aan te schaffen.

De gebruiksaanwijzing vind ik persoonlijk wat onduidelijk. Er staat namelijk in dat je de diffuser met water moet vullen tot een bepaald punt, maar ‘dat bepaalde punt’ kon ik niet vinden. Ik heb er dus maar gewoon bijna tot de bovenzijde vol met water gedaan en een flinke scheut aroma. Dat ging prima en heb ik geen nadelen van ervaren. Wel een minpunt vind ik dat ik op een gegeven moment de bovenzijde (dat is de deksel, boven het blauwe licht) er niet meer af kreeg. Met geen mogelijkheid kon ik hem eraf draaien. Met een mes heb ik er tussen geprobeerd te gaan en hem eraf te wippen, maar ook dat ging niet. Op een gegeven moment was ik er klaar mee en kreeg ik hem wél op die manier open, maar toen heb ik iets horen breken. Geen idee wat, want dat kon ik niet zien. Vervolgens weer gevuld en aangezet en wederom geen problemen ervaren.

Ik denk dat dit komt door een soort aangekoekte olie wat het blokkeerde. Geen idee. Nu krijg ik hem wel steeds goed open en dicht. Wat mij betreft voor een tientje zeker een aanrader. Als is er ook wel een duurdere die er iets mooier uitziet.

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties

 1. Andres
  25 november 2021 / 16:08

  Je schrijft dat er een adapter bijzit maar dat is onzin, er zit een kabeltje bij om in een eigen adapter te doen.

 2. Laura
  24 oktober 2021 / 20:40

  Heeft iemand nog de gebruiksaanwijzing? Bij mij knippert het licht en hij doet het niet, wat zou het kunnen zijn??

 3. Jamie
  5 oktober 2021 / 11:33

  Ik heb hem pas gekocht, heb er 2 gekocht maar ze geven bijna geen “mist” dus de kamer ruikt niet anders, geen idee hoe ik dit kan fixen maar ook na een paar uur aan dan heeft die helemaal geen mist, opnieuw aanzetten en hij doet het weer.

  • Mariska
   Auteur
   6 oktober 2021 / 12:28

   Hij gaat automatisch uit na een bepaalde tijd, wellicht wist je dat niet ­čÖé

 4. Conny
  31 juli 2021 / 15:08

  na een week al kapot. Doet het niet meer er komt nix meer uit.

  • Mariska
   Auteur
   5 augustus 2021 / 16:00

   Misschien kun je terug gaan naar de winkel en het aangeven, wellicht krijg je een nieuwe of kun je een andere uitzoeken.

 5. CARINA
  30 juli 2021 / 14:12

  Gisteren gekocht en ik krijg hem ook niet meer open

  • Mariska
   Auteur
   5 augustus 2021 / 15:59

   Zonde! Bij mij was het vooral (denk ik) doordat de olie het plakkerig maakte. Maar uiteindelijk met een mes ertussen gezeten en met veel kracht open gekregen. Daarna gebeurde het nog een keer en heb ik hem weggegooid.

 6. 12 maart 2021 / 14:58

  Jammer van de paar kleine minpuntjes, maar voor tien euro lijkt ie me best fijn ­čÖé

 7. Kim
  12 maart 2021 / 09:17

  Ah heerlijk als het huis helemaal lekker ruikt. Vind ik ook erg handig overdag in de keuken.