Action aroma diffuser review (Arome Dome)

Deze Action Aroma diffuser heb ik al even in mijn bezit en nu de Action weer open is tijdens de lockdown schrijf ik mijn review. Dit is een Action aroma diffuser waar je geurolie (aroma) in kunt doen om een heerlijke geur in huis te krijgen. Deze kocht ik voor zo’n €10 een aantal maanden geleden omdat ik een aroma diffuser wilde proberen. Ik had al wat lekkere geurolie in huis die in een diffuser kan dus ik kon gelijk aan de slag. Je kunt hem ook koppelen met de smart connect stekker van Action en gebruiken als Action Smart Home apparaat.

Lees ook: Action rek voor parfum voor en na foto’s en Action La Maison eau de Parfum Musc & Santal en Iris & Patchouli

[content-egg module=Bolcom template=list]

Action aroma diffuser, mijn review (Arome Dome)

Geurverspreider met veranderend ledlicht, met USB-aansluiting, aromatherapie voor thuis.

En dit is het plaatje. Eerlijk is eerlijk; ik vond het een beetje lijken op een UFO, haha. Dat terzijde. De diffuser is verkrijgbaar in de kleuren grijs, wit en beige. Volgens mij heb ik gekozen voor de grijze kleur. De ledverlichting kun je wel zelf aanpassen als in aan en uit, maar is en blijft een blauw licht. Ik dacht dat het van kleur zou veranderen, maar dat was helaas niet zo.

Specificaties

Zoals je kunt lezen in de specificaties zit er een adapter bij. Aan de ene kant heb de ‘ronde’ aansluiting die je achterin de Action aroma diffuser doet. De andere zijde is een standaard USB aansluiting. Deze heb ik aangesloten in een los stuk voor in het stopcontact. Deze hebben de meeste mensen wel in huis, omdat je dit ook voor je telefoon gebruikt om op te laden. Het is dus Action aroma diffuser is dus heel gemakkelijk aan te sluiten en dat is fijn. Je hoeft in principe niks anders erbij aan te schaffen.

[content-egg module=TradetrackerProducts template=list]

Gebruiksaanwijzing aroma diffuser van Action

De gebruiksaanwijzing van de Action aroma diffuser, met de naam Arome Dome vind ik persoonlijk wat onduidelijk. Er staat namelijk in dat je de diffuser met water moet vullen tot een bepaald punt, maar ‘dat bepaalde punt’ kon ik niet vinden. Ik heb er dus maar gewoon bijna tot de bovenzijde vol met water gedaan en een flinke scheut aroma. Dat ging prima en heb ik geen nadelen van ervaren.

Een groot minpunt

Wel een minpunt vind ik dat ik op een gegeven moment de bovenzijde (dat is de deksel, boven het blauwe licht) er niet meer af kreeg. Met geen mogelijkheid kon ik hem eraf draaien. Met een mes heb ik er tussen geprobeerd te gaan en hem eraf te wippen, maar ook dat ging niet. Op een gegeven moment was ik er klaar mee en kreeg ik hem wél op die manier open, maar toen heb ik iets horen breken. Geen idee wat, want dat kon ik niet zien. Vervolgens weer gevuld en aangezet en wederom geen problemen ervaren.

Ik denk dat dit komt door een soort aangekoekte olie wat het blokkeerde. Geen idee. Nu krijg ik hem wel steeds goed open en dicht. Wat mij betreft voor een tientje zeker een aanrader. Als is er ook wel een duurdere die er iets mooier uitziet.

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook