MUA Fire Vixen palette met 15 kleuren

mua fire vixen palette

Dit pareltje, het MUA Fire Vixen palette viel laatst bij mij op de deurmat en hoewel ik niet heel veel met oogschaduw heb vond ik hem wel direct heel erg mooi. De kleuren die erin zitten spreken me heel erg aan! Ooglooks maken ben ik niet voor gemaakt maar dat weerhoudt mij er niet van om dit mooi MUA Fire Vixen palette toch te laten zien op mijn blog. Uiteraard met de swatches zodat je kunt zien welke mooie kleuren erin dit MUA oogschaduw palette zitten. Misschien is het iets voor jou! En daarbij, over het algemeen is het goed betaalbaar. Geen ooglooks dus, maar zeker wel de kleuren mooie foto’s van het palette (al zeg ik het zelf!).

Lees ook: L.O.V. the matte x metallic eyeshadow palette

MUA Fire Vixen palette

mua fire vixen palette

Ik vond het wel nog heel erg lastig om bij het bewerken van de foto’s de kleuren mooi over te laten komen. De kleuren komen mooi over, maar het moet wel natuurlijk precies hetzelfde zijn zoals in het echt. Op de bovenstaande foto lijken ze ietwat lichter dan de bovenste foto, maar het is wel realistisch. Het MUA Fire Vixen palette heeft zowel matte kleuren als mooie kleuren met shimmer erin. Best veelzijdig als je het mij vraagt. Als ik zo kijk dan vind ik de kleuren met shimmer echt de mooiste, prachtige kleuren. Goed, over naar de swatches. Moet alleen voor de toekomst kijken hoe ik het best swatches kan maken. Dat vond ik nog best lastig.

mua fire vixen palette
mua fire vixen palette swatches 1e rij

De swatches van de bovenste rij. Dit valt me dus heel erg tegen en veel kleuren vallen dan ook weg op mijn huid. Jammer. Zowel de kleuren met shimmer als de matte kleuren.

mua fire vixen palette swatches 2e rij | DoorMariska

De tweede rij ziet er al wel wat beter uit moet ik zeggen. De kleuren vallen minder weg en zijn wat intenser zoals je ziet. Wel zijn de matte kleuren weer het minst aanwezig.

mua fire vixen palette swatches 3e rij | DoorMariska

Dit is de derde rij van de swatches van het MUA Fire Vixen palette. Zoals je ziet lijken dit de beste kleuren die in het palette zitten. De eerste van de derde rij zou je zelfs ook als highlighter kunnen gebruiken denk ik. Hij is mooi licht en bevat mooie subtiele shimmer. Ook vind ik de rode kleur wel heel erg stoer die erin zit.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

mua fire vixen palette 3 | DoorMariska

Ondanks dat ik heel slecht ben met oogschaduw en al helemaal met ooglooks, vond ik dit zo’n fotogeniek palette dat ik hem graag wilde laten zien. De kleuren zijn ook erg mooi, al is het jammer dat veel kleuren best wel wegvallen. De laatste rij aan kleuren is toch echt de mooiste en komen ook het beste naar voren. Het valt me op dat de oogschaduw kleuren heel weinig fall-out hebben en dat is fijn. Een leuk palette om erbij te hebben, maar als je er meer pigment voor terug wilt zou ik toch voor een betere kiezen. Ik heb goede verhalen gelezen over bijvoorbeeld Urban Decay of Smashbox.

MUA is onder andere te koop bij Drogisterij.net en Kruidvat. Bij Kruidvat kost dit palette €6,99.

Lees ook:
LOV make-up update nieuwe producten
7x prachtige Makeup Revolution London + korte reviews
Maybelline Master Brow pro palette – soft brown

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook