L.O.V. the matte x metallic eyeshadow palette

l.o.v. the matte x metallic eyeshadow palette

L.O.V. is een merk dat ik vaag van naam kende, maar geen idee had wat er precies in het assortiment zat. Laat staan dat ik wist waar ze het zouden verkopen. Na het event van Catrice, essence en L.O.V. heb ik meer informatie en was ik blij verrast naar de mooie producten die het merk heeft. Het is echter nog niet verkrijgbaar, maar dat duurt niet zo lang meer. Ik kreeg het L.O.V. the matte x metallic eyeshadow palette mee naar huis en wilde eens kijken hoe het pigment zou zijn, de uitstraling van de verpakking en alle andere dingen. Ik heb geen ooglook gemaakt (dat laat ik over aan de andere bloggers), maar ik ga je wel laten zien wat het pigment is en hoe de verpakking eruit ziet.

Lees ook: YSL Black Opium Love At First Spray

I CAN AND I WILL – WATCH ME!
Zachte, matte texturen gecombineerd met expressieve metallic tinten die er zeker voor zorgen dat elke oogkleur schittert. De twaalf texturen vol effecten zijn gemakkelijk te combineren en creëren oogmake-upstijlen voor alle gelegenheden. De elegante verpakking: een stijlvol meesterwerk met een turquoise marmeren reliëf en een glinsterende metalen plaatje met een bronzen uitstraling.

L.O.V. the matte x metallic eyeshadow palette

l.o.v the matte x metallic eyeshadow palette
l.o.v. the matte x metallic eyeshadow
l.o.v. the matte x metallic eyeshadow quote

Het L.O.V. the matte x metallic eyeshadow palette ziet er zo mooi uit! Wow. De marmeren look aan de voorkant en het mooie metalen plaatje van brons waar de letters instaan is prachtig. En juist dat metalen plaatje geeft het een luxe uitstraling. Het palette sluit met een magneetsluiting aan de voorzijde. Het ziet er niet alleen luxe uit ik vind het ook luxe aan doen door de magneetsluiting en de stevige verpakking. Dat is anders dan een gehele kunststof of plastic doosje. En ik vond het ook erg leuk om foto’s te maken van dit mooie doosje 🙂 Is toch fotogeniek? Goed, natuurlijk heb ik ook foto’s gemaakt van de inhoud en de swatches die ik ga laten zien.

l.o.v. the matte x metallic eyeshadow palette
l.o.v. the matte x metallic eyeshadow palette close up
l.o.v. the matte x metallic eyeshadow swatches

Rebel – Revolution – Attitude – Strength

Alle 4 zijn metallic kleuren.

lov the matte x metallic eyeshadow swatches 2 | DoorMariska

Resist – Liberation – Fierce – Freedom

Fierce is een matte kleur en de rest zijn metallic kleuren.

lov the matte x metallic eyeshadow swatches 3 | DoorMariska

Determination – Rise – Independence – Willpower

Rise en Willpower zijn mat en de andere 2 zijn metallic kleuren.

Het L.O.V. the matte x metallic eyeshadow palette bestaat uit zowel metallic kleuren als matte kleuren, zoals je uit de naam al kunt opmaken. De pigmentatie vind ik heel erg mooi en vooral de metallic kleuren voelen heel romig aan en hebben heel veel pigment. Prachtige kleuren ook! Sommige kleuren zijn jammer genoeg wel wat te licht waardoor ze op mijn huid wegvallen. (als iemand goede tips heeft om swatches te fotograferen, please!)

Mijn favorieten zijn vooral de metallic kleuren. Deze voelen dus heel romig aan en hebben het mooiste pigment van het palette. De bovenste en middelste rij hebben wat grovere glitter erin zitten terwijl de metallic kleuren op de onderste rij weer wat fijner zijn qua glitter. Wel brengen ze beiden erg gemakkelijk aan en hebben ze beiden heel mooi pigment. De matte kleuren lijken altijd wel wat minder pigment te hebben en dat is hier helaas ook zo. Zelf ben ik niet zo’n fan van de kleuren, maar wel leuk dat het in het palette zit. Zo kun je mooi afwisselen.

lov the matte x metallic eyeshadow palette overview | DoorMariska

De prijs van dit L.O.V. the matte x metallic eyeshadow palette is €16,99 en is vanaf begin augustus verkrijgbaar bij Etos in de geselecteerde Etos filialen. De geselecteerde Etos filialen kun je hier vinden.

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook