Zoveel dingen waar ik van geniet!

primark midnight mauves eyeshadow palette makeup look

Op dit moment zijn er best wel veel dingen waar ik van geniet. Naast dat ik ben begonnen bij mijn nieuwe baan ben ik ook evengoed wel met wat andere dingen bezig. De eerste twee weken werk ik namelijk niet fulltime omdat ik 2 vrije dagen al had aangevraagd en het maandag toevallig Pinksteren is. Tot nu toe voel ik me enorm welkom en ook vooral thuis op mijn nieuwe werkplek en dat is heel erg fijn. Het is altijd maar afwachten waar je terecht komt :) Maar waar ik van geniet op dit moment? Ik ga het je vertellen!

Mijn nieuwe blog

Op mijn nieuwe blog 30plusvrouw.nl staan al wat artikelen online en daar wil ik zeker mee doorgaan. Toch vind ik het lastig om een keuze te maken waar ik welke artikelen op zet. Doormariska is een kindje voor me, iets waar ik veel tijd en energie in heb gestoken en dat zet je niet zomaar opzij. Daarentegen ben ik wel blij met een nieuwe start die ik heb gemaakt op mijn nieuwe blog. Beide blogs zijn dingen waar ik van geniet dus. Nu gebruik ik ze gewoon een beetje allebei :) Een nieuwe start naast het oude vertrouwde.

Bullet Journal

Ook heb ik laatst weer eens een bullet journal gekocht met een mooie marmerlook op de voorkant . Ik wilde er toch weer mee beginnen en dat is gelukt. Niet heel uitgebreid maar wel een ‘one line a day’ en een ‘sleep tracker’. Verder gebruik ik het een beetje als dagboek ook. Ook kocht ik even geleden een HP Sprocket zodat ik daar foto’s vanaf mijn mobiel mee kan printen en in mijn bullet journal kan plakken. Het wordt dus ook een soort van life log met een soort van dagboek. Tot nu ben ik er erg blij mee en heb ik lekker geknutseld. Zo kan ik wat herinneringen terug zien over een tijdje  en knutselen vind ik ook leuk om te doen. Een van de dingen waar ik van geniet in ieder geval. Eerder lukte het me nooit maar tegenwoordig gelukkig wel doordat m’n hoofd wat meer ruimte heeft :)

Kelly Family

Die familie geeft me zóveel energie! Ik schreef al eens over mijn liefde voor The Kelly Family trouwens. Morgennacht (of eigenlijk zaterdagochtend) gaan we heel vroeg naar Duitsland. We gaan weer naar de Loreley waar we vorig jaar augustus ook waren en volgende week vrijdag gaan we naar Mönchengladbach. Beiden heel erg veel zin in! Vriendinnen zijn er ook, ze doen een aantal liedjes die heel lang niet live gespeeld zijn en ja, het backstage gedeelte hoort er ook bij. Gewoon de hele sfeer eromheen, dat zijn dingen waar ik van geniet!

TV programma’s

Ook heb ik weer een tv abonnement afgesloten en ik merk wel dat ik het heb gemist. Natuurlijk heb ik Orange is the new black bijna afgekeken en nog meer programma’s op Netflix en Videoland, maar ik kijk elke ochtend weer het journaal en ’s avonds RTL Boulevard bijvoorbeeld. Lekker burgerlijk, haha, maar ik geniet daar dus best wel van. En zo zijn er nog wat programma’s die ik graag weer volg, maar toch wel vaak RTL4.

Lees ook:
Dé Collistar Shock mascara review
Ga ik nog zonder haarstuk de deur uit?
Mijn favoriete Griekse yoghurt ontbijt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *