Klusjes die ik makkelijk zelf kan in huis #klusser

roze vilten letterboard action

Op zich en ik best handig en kan veel klusjes in huis. Een schilderij ophangen lukt me bijvoorbeeld prima! Een kennis heeft een keer voorgedaan hoe ik het moest doen en tada, toen kon ik het zelf ook. Dus ik kocht direct een boor, een doosje met schroeven en pluggen en klaar was ik. Maar een paar schilderijtjes ophangen is niet het enige dat je aan me over kunt laten. Voor de grap zal ik eens een lijstje online gooien met wat ik zelf allemaal al gefixt heb in huis šŸ™‚

  1. Schilderijen opgehangen. Schilderijen ophangen heb ik dus genoeg opgehangen in huis. Het canvasdoek van mijn kat, een aantal schilderijen die ik had ontvangen voor een samenwerking en zelfs een aantal van die leuke industriĆ«le kastjes aan de muur. Terwijl ik dacht dat het altijd heel erg moeilijk was, maar dat is dus niet zo.
  2.  Ikea kasten. Zelf heb ik een mooie Kallax kast gekocht vorig jaar met 16 vakken. Het in elkaar zetten was niet super moeilijk maar je bent wel even bezig. Ook heb ik een Malm ladekast en in mijn kleine badkamer heb ik dan nog een kastje voor mijn handdoeken onder de wastafel. Vooral die Malm ladekast kostte me bloed, zweet en tranen want het was 30 graden toen ik hem in elkaar zette.
  3. Schilderen. Toen ik hier in Edam kwam wonen heb ik zelf (okĆ© met wat hulp) best wel veel geschilderd in huis. Eerlijk gezegd is het niet zo heel mooi geworden, maar ik kan het wel als ik er mijn best voor doe, haha! Dus ik twijfel om het nog eens overnieuw te gaan doen.
  4. Apparatuur aansluiten. Geef mij je tv, spelcomputer, laptop, dvd speler en weet ik het wat en ik sluit het zo voor je aan. Al vanaf vroeger heb ik erg veel interesse in dat soort dingen en als we bijvoorbeeld een nieuwe videorecorder hadden gekocht sloot ik hem aan op 12-jarige leeftijd.

Wat zijn klusjes in huis die jij makkelijk kunt doen?

Lees ook:
Dit is waarom ik nog heel lang in mijn huis blijf wonen + welke kleuren verf!
Action shoplog met zwart tafeltje met gouden pootjes
ZĆ³ koud was het in mijn woning vorige winter

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook