Zorgkiezer.nl, dé reden voor mij om de zorgverzekering aan te passen

zorgkiezer.nl

Zorgkiezer.nl . Afgelopen jaar had ik besloten dat mijn verzekering aangepast moest worden. Ik had namelijk een vrij lage verzekering, de basis eigenlijk, en verder niets. De reden waarom ik via www.zorgkiezer.nl heb destijds welke verzekering het beste bij mij zou passen. Vorig jaar kreeg ik natuurlijk mijn eerste haarstuk en vanaf toen wist ik dat die kosten vaker terug zouden komen. In dit artikel lees je waarom ik mijn zorgverzekering naar boven heb aangepast.

Zorgkiezer.nl en de voordelen

Op de website vul je wat gegevens in en op die manier worden er 61 verzekeringsmaatschappijen naast elkaar gelegd en met elkaar vergeleken. Je kunt ook ziekenhuizen vergelijken, huisartsen vergelijken en fysiotherapeuten. Handig dat je alles zo bij elkaar hebt en dat geeft overzicht. Door hier gebruik van te maken weet ik zeker dat de keus iets gemakkelijker wordt voor je.

Mijn voornaamste reden om de zorgverzekering aan te passen

Via Zorgkiezer.nl heb ik gekeken welke zorgverzekering het beste bij mij zou passen gezien mijn situatie. Door de vastgestelde Alopecia Androgentica valt mijn haar uit. voornamelijk mijn kruin, de zijkanten en bovenop. Als je op mijn blog zoekt op Alopecia dan vind je daar verschillende artikelen over. Nu heb ik een mooi haarstuk (ook wel t-parting genoemd), maar deze is wel inmiddels aan vervanging toe. Doordat ik wat anders wil en er echt een wil hebben die op mij is afgestemd. De vorm, bevestiging en hoeveelheid haar bijvoorbeeld.

Door mijn zorgverzekering aan te passen naar het allerhoogste pakket, heb ik ook de meeste vergoeding voor een haarstuk. Ieder jaar mag ik er een declareren. Je bent sowieso altijd je eigen risico kwijt, maar ik heb wel een groter bedrag te besteden. Voor mij was het daarom erg interessant om het naar boven aan te passen aangezien ik wist dat ik dit jaar een gepersonaliseerd haarstuk wil.

Ga jij je verzekering aanpassen?

De zorgverzekering 2021 komt einde van het jaar weer in beeld en voor je het weet is het weer zo ver. Nu ben ik wel benieuwd of jij bepaalde redenen hebt om jouw zorgverzekering aan te passen of het vooral zo te laten zoals het nu is?

Lees ook:
Zorgverzekering voor 2020, wat ga je aanpassen?
11 dingen die niet bij mij passen
In Enschede wonen, dit is waarom ik dat graag wil

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook