New in: Stoere Sendra boots van Omoda uit de nieuwe collectie

by Mariska

Begin dit jaar ging ik overstag en kocht ik cowboylaarzen. Echte cowboylaarzen van écht leer die voor mijn doen duur waren. Het was een soort droom die uitkwam en ik heb ze tot nu toe veel gedragen. Maar toen kreeg ik de mogelijkheid om de Sendra Boots uit de nieuwe collectie voor de herfst / winter toe te voegen aan mijn collectie en daar was ik wel echt enorm blij mee. Dit soort schoenen draag ik al heel erg vaak en dit is echt super goede kwaliteit van echt leer. De beschadigingen zijn ontstaan nadat ik ze even had gedragen. Je ziet dat heel snel op het leer. Waarschijnlijk toen ik met mijn benen over elkaar ging zitten hebben de schoenen elkaar geraakt. Geen probleem, ik vind dat altijd mooier als je ziet dat het gedragen is :)

Sendra boots

sendra boots omoda
Bruine bikerboot van Sendra

Bruine bikerboot, 2944, van het merk Sendra, met decoratief bandje. De buitenzijde is van gevet leer en de voering is ook van leer. Bijzonder aan dit model is de merkopdruk aan de hiel en op het bandje. Op de bronskleurige gespen staat ook een merkopdruk. De zool is van rubber en heeft een fijn profiel.

Het mooie aan deze Sendra boots vind ik de kleur die goed te combineren is, het is een stoer model zo met die riemen en ik vind het ook erg apart dat de binnenkant van de laars bij de kuit lager is dan de buitenkant. Heel vet vind ik dit! Het is niet een standaard laars en je kunt ze bij veel verschillende outfits dragen. Vanaf het moment dat ik ze heb ontvangen heb ik ze nog elke dag gedragen. Inmiddels zie je ook wat meer beschadigingen, maar dat vind ik dus niet storend. Het liefste zou ik er ook nog van die leuke riempjes voor willen kopen. Dat zijn speciale riempjes (een soort gesp) die je bij je laars kunt dragen om het nog meer western te maken. Staan op mijn wishlist ;)

sendra boots omoda
sendra boots omoda
sendra boots omoda
sendra boots omoda
sendra boots omoda
sendra boots omoda

Zijn deze Sendra boots geen plaatjes? Ik ben ontzettend blij dat ik deze heb kunnen toevoegen aan mijn collectie en zoals gezegd draag ik ze elke dag. Ik heb geloof ik nog geen dag gemist. Ze lopen heerlijk en de schachtwijdte is voor mijn kuiten ook heel fijn. Normaal heb ik bij dit soort laarzen dat mijn kuiten toch wat te dik zijn en moeilijk passen, maar bij deze Sendra boots niet. De schacht is wat wijder waardoor het perfect past.

Mocht je ook nieuwe schoenen voor de herfst en winter zoeken, net als deze Sendra boots, kijk dan bij Omoda wat de trends zijn.

Lees ook:
Bikini’s en badpakken in plus size
Cowboylaarzen van Zalando
Vitamine D tegen winterdip

Wat zijn jouw lievelingsschoenen? 

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?