4 leuke artikelen van medebloggers #2

wat gebruik ik voor mijn blog september 2016 o.a hosting

Leuke blog artikelen

Eerder deelde ik leuke blog artikelen van mede bloggers en daar wil ik zo nu en dan mee doorgaan. Nu dan weer hier 🙂 Ik heb de afgelopen tijd weer verschillende leuke blog- artikelen gelezen en degene die eruit springen deel ik. Je kunt natuurlijk niet alle artikelen lezen en zien die bij andere bloggers online komen én je kunt lang niet alle blogs volgen. Zo kom je ook weer achter andere leuke blogs van mede bloggers en dat is leuk. En het is eigenlijk nog leuker om leuke blog artikelen te promoten.

Northflix – Webshops die eBay spullen duur verkopen

Op Northflix.nl las ik dit artikel en ik ben het eigenlijk wel eens. Als je een beetje handig bent op eBay kun je bijvoorbeeld voor een prikke leuke telefoonhoesjes kopen. Echt soms nog geen euro! Er zijn tal van webshops die op eBay goedkoop spullen inkopen en deze super vaak over de kop laten gaan in hun webshop. Een hoesje die op eBay bijvoorbeeld maar een euro kost, kost in de webshop snel zo’n €15,00. Handig bedacht, dat wel. Naarmate je vaker op eBay komt, dan ga je dat vanzelf herkennen 🙂

Vaker vrolijk – Wooninspiratie voor mijn droomhuis

Via de reacties op mijn blog ben ik op vakervrolijk.nl terecht gekomen, de blog van Romy. Zij schreef een artikel met daarin wooninspiratie voor haar droomhuis. Sinds ik bekend maakte dat ik op mijzelf wilde gaan wonen dit jaar, ben ik daar natuurlijk ook naar aan het kijken en dat is leuk! Daarom verdient zij een plekje tussen deze artikelen. Haar blog is ook zeker een aanrader 🙂

Burgertrutjes – Beste documentaires op Netflix

Burgertrutjes moet je ook zeker bezoeken, super leuke website! Buiten dat kwam ik daar dus laatst ook een heel erg leuk artikel tegen. Deze ging over leuke documentaires op Netflix. Netflix is iets dat ik al een tijdje heb aangeschaft, maar steeds mezelf de tijd niet gun om te gaan kijken. Van films ben ik niet zo, docu’s wel. In het artikel zag ik dus docu’s die ik zeker nog wil gaan kijken 🙂 ook zeker een aanrader voor jou!

Tattoologist – hand tattoos

Tattoologist is een blog waarop alleen maar tattoos worden geshowed. Nu heb ik zelf 6 tattoos waar ik enorm blij mee ben, waaronder een op mijn hand. Dat vind ik toch wel een hele mooie plek voor een tattoo en op deze blog was daar nu het thema hand tattoos. Er komen regelmatig nieuwe artikelen online met de meest mooie tattoos op verschillende plekken op het lichaam. Je kunt ook zelf je tattoo inzenden als je dat wilt.

Natuurlijk hoop ik dat je deze leuke blogs en de artikelen een bezoekje brengt!

Lees ook:
Stickers maken je leven overzichtelijk en leuker
Fotoboek van je mooiste foto’s als blogger
Het geheime project van Astrid (miss Sentinelli) en mij is online!
Another blogging tag

Heb jij leuke blog artikelen gelezen op andere blogs, en welke?
Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook