Wet n Wild Renegade mascara review voor veel volume en volle wimpers

wet n wild renegade mascara

Als je mij al een tijdje volgt dan weet je dat ik graag een goede mascara gebruik die mijn wimpers voller maken, langer maken en volume geven. Helaas is het nogal lastig om de goede mascara te vinden, maar in de Paradise Extatic mascara waterproof én de Catrice EYEconista heb ik afgelopen tijd weer een paar goede gevonden. Nu is het tijd om de Wet n Wild Renegade mascara te testen die ik bestelde bij Boozyshop.

Wet n Wild Renegade mascara

wet n wild renegade mascara review

De Wet ’n Wild Lash Renegade Mascara is jouw geheime wapen voor prachtige wimpers met lengte en volume. Deze mascara met innovatieve brush die elke wimper meepakt en een fantastische formule die je wimpers volume, krul, lengte en definitie geeft zullen je wimpers er altijd prachtig uit zien.

Kijk, als die belofte ook wordt waargemaakt dan ben ik blij. De omschrijving is eigenlijk precies wat ik zoek in een mascara en een merk als Wet n Wild heb ik eigenlijk niet zo vaak geprobeerd. Eigenlijk was ik ook opslag verliefd op de uitstraling en de huls, wat ziet dat er leuk uit. Geen rechttoe rechtaan maar meer een diamant vorm wat lekker speels en modern is. Eigenlijk vind ik het qua vorm wel een beetje luxe uitstralen.

wet n wild renegade mascara review
wet n wild renegade mascara backside
wet n wild renegade mascara brush

De Wet n Wild Renegade is niet op dieren getest zoals je kunt lezen op de achterkant. Je kunt er geen ingrediënten vinden maar wel wat andere standaard informatie. Wat ik wel gek vond in eerste instantie is de borstel qua vorm en wist niet zo goed of dit zou werken. Het is een harde plastic borsteltje wat vaak wel goed voor volume zorgt. Ook zie je wel dat ze iets langer zijn waardoor je je wimpers goed door kunt borstelen en ze niet aan elkaar plakken. En dan natuurlijk het resultaat!

wet n wild mascara renegade | DoorMariska
wet n wild mascara renegade wimpers | DoorMariska

Het borsteltje van de Wet n Wild Renegade mascara werkt eigenlijk heel erg fijn! Je hebt met een laagje al goede zwarte wimpers die ook nog goed gespareert zijn. Ook is de mascara goed op te bouwen en ja, ik weet dat niet iedereen zit te wachten op het effect dat ik heb op de foto. Smaken verschillen hierin 😉 Maar als je wat minder opvallende wimpers wilt is het ook zeker een mascara die ik aanraad. Goede separatie, mooi volume, goed op te bouwen en geeft je wimpers ook wat krul en lengte. Het kleinste gedeelte van het borsteltje kun je erg handig gebruiken voor de binnenste wimpers of je onderste wimper rand. Daarmee kun je net wat preciezer werken.

Ik kocht deze Wet n Wild Renegade mascara bij Boozyshop voor €6,79. Wat mij betreft is hij de prijs zeker waard!

Wat vind jij van deze mascara van Wet n Wild?

Lees ook:
Catrice Rock Couture extreme volume mascara waterproof
Catrice Lash! Boom! Bang! limited edition
Essence super curl volume mascara eye opening
Maybelline Total Temptation mascara

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook