Wet n Wild Renegade mascara review voor veel volume en volle wimpers

wet n wild renegade mascara

Als je mij al een tijdje volgt dan weet je dat ik graag een goede mascara gebruik die mijn wimpers voller maken, langer maken en volume geven. Helaas is het nogal lastig om de goede mascara te vinden, maar in de Paradise Extatic mascara waterproof én de Catrice EYEconista heb ik afgelopen tijd weer een paar goede gevonden. Nu is het tijd om de Wet n Wild Renegade mascara te testen die ik bestelde bij Boozyshop.

Wet n Wild Renegade mascara

wet n wild renegade mascara review

De Wet ‘n Wild Lash Renegade Mascara is jouw geheime wapen voor prachtige wimpers met lengte en volume. Deze mascara met innovatieve brush die elke wimper meepakt en een fantastische formule die je wimpers volume, krul, lengte en definitie geeft zullen je wimpers er altijd prachtig uit zien.

Kijk, als die belofte ook wordt waargemaakt dan ben ik blij. De omschrijving is eigenlijk precies wat ik zoek in een mascara en een merk als Wet n Wild heb ik eigenlijk niet zo vaak geprobeerd. Eigenlijk was ik ook opslag verliefd op de uitstraling en de huls, wat ziet dat er leuk uit. Geen rechttoe rechtaan maar meer een diamant vorm wat lekker speels en modern is. Eigenlijk vind ik het qua vorm wel een beetje luxe uitstralen.

wet n wild renegade mascara review
wet n wild renegade mascara backside
wet n wild renegade mascara brush

De Wet n Wild Renegade is niet op dieren getest zoals je kunt lezen op de achterkant. Je kunt er geen ingrediënten vinden maar wel wat andere standaard informatie. Wat ik wel gek vond in eerste instantie is de borstel qua vorm en wist niet zo goed of dit zou werken. Het is een harde plastic borsteltje wat vaak wel goed voor volume zorgt. Ook zie je wel dat ze iets langer zijn waardoor je je wimpers goed door kunt borstelen en ze niet aan elkaar plakken. En dan natuurlijk het resultaat!

Het borsteltje van de Wet n Wild Renegade mascara werkt eigenlijk heel erg fijn! Je hebt met een laagje al goede zwarte wimpers die ook nog goed gespareert zijn. Ook is de mascara goed op te bouwen en ja, ik weet dat niet iedereen zit te wachten op het effect dat ik heb op de foto. Smaken verschillen hierin šŸ˜‰ Maar als je wat minder opvallende wimpers wilt is het ook zeker een mascara die ik aanraad. Goede separatie, mooi volume, goed op te bouwen en geeft je wimpers ook wat krul en lengte. Het kleinste gedeelte van het borsteltje kun je erg handig gebruiken voor de binnenste wimpers of je onderste wimper rand. Daarmee kun je net wat preciezer werken.

Ik kocht deze Wet n Wild Renegade mascara bij Boozyshop voor €6,79. Wat mij betreft is hij de prijs zeker waard!

Wat vind jij van deze mascara van Wet n Wild?

Lees ook:
Catrice Rock Couture extreme volume mascara waterproof
Catrice Lash! Boom! Bang! limited edition
Essence super curl volume mascara eye opening
Maybelline Total Temptation mascara

11 Reacties

 1. 6 april 2019 / 10:40

  Deze heb ik al zovaak gespot in Duitsland, maar toch heb ik nog nooit een mascara meegenomen van dit merk.
  Bij jou pakt deze ook weer goed uit, ik weet alleen niet of ik hem zelf ook aan ga schaffen.

 2. 5 april 2019 / 20:41

  Het resultaat vind ik mooi, ik houd ook van wat meer opvallende wimpers. Maar het borsteltje staat me alleen een beetje tegen. Zou ’em daarom zelf niet kopen omdat ik bang ben dat ik er verschrikkelijk mee ga knoeien ?.
  Lees het laatste blogbericht van Deb – essie Treat Love & Color metallic collectieMy Profile

 3. 3 april 2019 / 21:44

  Het lijkt wel iets uit een verre toekomst, maar het is er al… hihihih… ook ik moet eerlijk toegeven geen fan te zijn van ā€˜kloddersā€™ daar ben ik te muggenzifterig voor. Maar als jij Happy Beppy ermee bent, top toch!
  Lees het laatste blogbericht van Sonja – Kalahari | PHYTOFLORA SERUM by Carina FranckMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   3 april 2019 / 17:36

   Zo zie je maar dat smaken enorm verschillen! šŸ™‚

 4. 3 april 2019 / 16:55

  Hij lijkt wat klonterig, al vind ik de intense kleur wel erg mooi šŸ™‚ ik houd wel van zwart!

  • Mariska
   Auteur
   3 april 2019 / 17:36

   Het klonteren valt wel mee, misschien lijkt dat zo op de foto. Ik heb het in ieder geval niet zo ervaren šŸ™‚

 5. 3 april 2019 / 15:09

  Mooie review, helaas zijn de wimpers wel heel dik bedekt, dat vind ik zelf altijd minder

  • Mariska
   Auteur
   3 april 2019 / 17:37

   Dat is de smaak denk ik. Ik hou wel van dik aangezette wimpers.

 6. 3 april 2019 / 10:14

  Het borsteltje doet me een klein beetje denken aan de Immortal Lash Mascara van Kat Von D, die heeft ook zo’n soort dikker bolletje op de punt. Persoonlijk vond ik dat echt een drama om mee te werken, haha. Benieuwd hoe deze mascara je wimpers er met een dunnere laag product uit laat zien. De huls ziet er in ieder geval erg leuk uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.