The Body Shop Cactus Blossom lijn review

the body shop cactus blossom

Sinds kort krijg ik af en toe een leuk pakketje van The Body Shop toegestuurd voor mijn blog en laatst ontving ik The Body Shop Cactus Blossom lijn. Totaal onverwacht omdat ik hier ook geen persbericht van had voorbij zien komen. Deze Cactus Blossom lijn heeft een body butter, body yoghurt, body scrub, shower gel en een hand wash. Zelf ontving ik ze allemaal behalve de hand wash. Natuurlijk wilde ik er gelijk mee onder de douche gaan staan! De geur deed me direct denken aan de zonnige dagen.

The Body Shop Cactus Blossom

the body shop cactus blossom pinterest

Van onze nieuwe fruitige, bloemige geur word je meteen vrolijk. Onze exotische lijn is verrijkt met cactusbloemextract uit Marokko en Community Trade-ingrediënten van over de hele wereld om je zintuigen heerlijk te verwennen. Met hun prachtige gekleurde verpakking fleuren deze frisse bodycare-producten elke badkamer of kaptafel op.

En zoals ik al aangaf in het begin van de tekst is de geur ook echt lekker bloemig en fris van deze The Body Shop Cactus Blossom lijn. De Shea lijn behoort nog steeds tot mijn favorieten, maar dat is een wat ‘donkere’ geur die weer heel erg lekker is voor de donkere dagen. Die is ook niet fris en deze wel. Ik vind de kleuren ook heel erg leuk gekozen. Een lekker fris lichtgroen kleurtje waardoor je gelijk al een beetje kunt raden wat de geur zal zijn. Zelf heb ik tot nu toe de Cactus Blossom shower gel geprobeerd en de body yoghurt omdat ik daar nog geen ervaring mee had. Een body butter van The Body Shop en een scrub heb ik al eens gebruikt namelijk.

the body shop cactus blossom shower gel body yoghurt

De shower gel is heel fris van kleur en ook van geur. Heerlijk! De geur is niet heel zwaar en is dus een lekkere lente- en zomerachtige geur. De douchegel is gewoon lekker vloeibaar van structuur en je hebt niet zoveel nodig voor genoeg schuim. Eigenlijk gewoon zoals je gewend bent van een lichte douchegel van The Body Shop. Ik vind dat altijd wel fijn, want de voedende douchegels zijn meestal ook wat dikker.

De Cactus Blossom body yoghurt is een product waar ik enorm benieuwd naar was. Ik zag al wel dat er eerder body yoghurts waren uitgebracht maar zelf had ik dat nog nooit geprobeerd. Het is een jelly substantie dat gemakkelijk uitsmeert. In eerste instantie dacht ik dat ik er best wat van nodig had maar dat is dus niet zo. Met een klein beetje kom je al een heel eind en het voelt ook heel lekker verkoelend aan op je huid. De geur is heel subtiel aanwezig en dit ruik je ook wel wat langer door de dag heen. Hoewel de body butter meer voedend is en wat vetter is deze body yoghurt ook echt wel heel fijn.

the body shop cactus blossom body scrub

De Cactus Blossom body scrub zit in een lekkere grote pot van 200ml, wat eigenlijk de gangbare maat is voor de scrubs. Deze heeft een licht groene tint en bevat wat kleine ‘zaadjes’. Leuk om te zien! Deze heb ik nog niet gebruikt maar dat kon ook nog niet in verband met mijn 2 nieuwe tatoos :) Dat ga ik later dus proberen. Ook de Cactus Blossom body butter zit weer in een vertrouwde verpakking. Deze is wat lichter groen van kleur en ruikt ook goddelijk!

Ik vind deze lijn heel erg fijn en lekker fris voor de lente en de zomer. Vooral de body yoghurt geeft net wat verkoeling en dat is wel erg lekker als het zo warm is. Weet je nog vorig jaar met 36 graden? ;) De prijzen zijn als volgt:

  • Cactus Blossom body butter – 200ml – €17
  • Cactus Blossom body yoghurt – 200 ml – €10
  • Cactus Blossom body scrub – 250ml – €17
  • Cactus Blossom shower gel – 250ml – €7
  • Cactus Blossom hand wash – 250ml  – €7

Deze lijn is vanaf begin april verkrijgbaar bij The Body Shop online en in de winkels.

Ga jij iets van deze Cactus Blossom lijn proberen?

Lees ook:
Shoplog Body Shop, Prijsmepper, Xenos & katten halsband
Kneipp Cherry Blossom handcrème en spray body lotion review
TAG: The Bodyshop vs Lush, welke kies jij?
The Body Shop body butter trio Christmas gift

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *