Kruidvat zilver shampoo, wash in wash out en haarmasker

kruidvat zilver shampoo masker wash in wash out

Celebrities als Lady Gaga, Ellie Goulding en verschillende Kardashians gaven ‘grijs haar’ al enkele jaren geleden iets glamoureus. Maar het taboe was groot en het duurde nog een hele tijd voor het grote publiek mee was. Maar wanneer Pinterest een stijging van maar liefst 879 procent noteert bij de zoekterm ‘grijs haar’, dan weet je dat er een doorbraak is. De behoefte aan ‘real beauty’, inclusiviteit en natuurlijker verzorgingsroutines maken dat vrouwen zich steeds minder van het taboe op grijs haar aantrekken. Verschillende initiatieven zoals het Amerikaanse Grombre en het Belgische @Silver_vixens laten zien hoe mooi grijs haar wel kan zijn. Check de Kruidvat zilver shampoo!

Gebruik de nieuwe Kruidvat Kleurshampoo Wash in Wash out Silver (€ 1,99) om het haar te corrigeren van ongewenste gele kleurtonen en geef het een verfrissend kleureffect aan grijs, wit en blond haar. Deze haarkleuring is uitwasbaar en geschikt voor natuurlijk en gekleurd haar. De verzorgende formule combineert zachte reiniging met een subtiel kleureffect en geeft een natuurlijke glans. Het product houdt tot 3 haarwassingen.

De Kruidvat zilver shampoo (€ 2,49) verwijdert de gele gloed van wit, grijs en lichtblond haar en geeft het een mooie zilverglans. Laat het schuim van de shampoo circa 5 minuten inwerken en spoel het dan uit.

Gebruik de Kruidvat Crèmespoeling Silver (€ 2,49) na de shampoo voor zacht, soepel en makkelijk doorkambaar haar.

Het Kruidvat Haarmasker Silver (€ 2,99) is een intensief voedend haarmasker verrijkt met amandelolie voor extra verzorging met als resultaat zacht en soepel vhaar. Masseer het masker in handdoekdroog haar en laat het circa 5 minuten inwerken. Spoel het vervolgens goed uit.

Verkrijgbaar in de winkel en online .

Lees ook:
Review WECOLOUR shampoo, conditioner & argan silk
Grahams Hair Care voor de gevoelige hoofdhuid (natuurlijk!)
Cosnature Volume shampoo granaatappel
Kruidvat Skin Science derma sensitive serum & dagcrème