Welke interieur musthaves wil ik nog hebben?

interieur

We zijn nu sinds een paar maanden verhuisd, maar hebben op een paar dingen na niet alles opnieuw gekocht en ingericht. In ons ‘oude’ huis hadden we nog een eetkamertafel, eetkamerstoelen en decoratie wat nog prima mee kon naar het huidige huis. Wel heeft mijn broertje een nieuwe bank gekocht met een heerlijk lounge gedeelte en hebben we een salontafel van ons zusje gehad. Die had hem over en de kleur past precies bij de bank, dus daar hadden we mazzel mee. Oh en we hebben een kastje voor de tv moeten kopen. In het vorige huis was een prachtig meubel, alleen dat was aan de muur vast gemaakt dus konden (en mochten) we niet meenemen. Wat zou ik nog wel echt graag willen hebben en willen toevoegen aan het huis? Ik kwam bij het surfen onder andere terecht bij het merk Eleonora.

Foto: Shutterstock

Eleonora fauteuil

Arthur fauteuil Elenora

Voor we hierheen gingen verhuizen hadden we twee fauteuils. Deze waren, net als de bank, helemaal versleten en hebben we naar de stort toegebracht. Nu hebben we wel een mooie nieuwe bank, maar ik mis nog wel een mooie fauteuil. Van Eleonora kwam ik Arthur fauteuil Elenora tegen die ik wel heel erg mooi vind! Sowieso vind ik de kleur beige altijd erg mooi en dat zou ook goed bij onze bank passen. Die is een wat donkerdere kleur beige.

Steigerhouten tafel van Eleonora

Op dit moment hebben we een eettafel die van ‘nep’ hout is. Ja hoe moet je zoiets uitleggen? Het heeft een look van hout, maar het is heel erg glad en donkergrijs. Een paar jaar geleden vond ik het heel erg mooi, maar nu ben ik er wel eens op uitgekeken. Eigenlijk wilde ik wat nieuws, maar het was zonde om deze weg te doen. Mijn broertje wilde hem ook graag houden. Toch vind ik een steigerhouten eettafel echt heel erg mooi en hoop ik nog eens aan te schaffen. Mijn zusje heeft er wel een, prachtig!

Een hele grote nep plant

Nu heb ik sinds kort wel een iets grotere plant gekocht, een neppe, en die vind ik heel leuk! Nu wil ik eigenlijk stiekem nog een grotere plant hebben. Een die echt in de hoek van de kamer kan staan en dat ‘ie dan heel erg opvalt. Waarom ik een neppe wil? Ik heb een kat die overal aan zit te knagen en ik ben slecht in het verzorgen van planten. Daarom lijkt me dat een hele goede keuze. Oh, en een nep plant gaat natuurlijk (als het goed is) veel langer mee. Ik ben zelf voorstander van kunstplanten, maar als je liever echte kamerplanten koopt wilt, dan is Studioplant een goede optie.

Mooie grote vitrinekast

Eigenlijk wil ik ook nog wel zo’n mooie grote witte vitrinekast. Zo’n kast waarin je dan mooie en leuke spulletjes in kunt zetten zodat je er altijd naar kunt kijken. Ik heb een paar mooie schilderijtjes die daar precies in kunnen staan en nog wat mooie parfumflesjes bijvoorbeeld. Ooit heb ik die zelfs verzameld. Ik vind het ook echt heel zonde om een flesje van een duur parfum uiteindelijk weg te gooien. Maarja, eerlijk, wat moet je ermee?

Lees ook:
Tv kijken in mijn kantoor, zó doe ik dat!
7 manieren om warm te blijven met het koude weer
Mijn woonaccessoires en meubels, waar vandaan?
Pickwick Tea Topics #6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *