Tv kijken in mijn kantoor, zó doe ik dat!

bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Eerder plofte ik graag op de bank met mijn laptop en ging ik vanaf daar aan het werk. Ik vind het namelijk heerlijk om tv te kijken tijdens het bloggen. Nouja tv kijken, de tv staat aan en ik kijk met een half oog naar de tv. Dit deed ik in ons vorige huis ook en ik vond het heerlijk. In dit huis hebben we een ruimte beneden waar mijn broertje en ik ons kantoor van hebben gemaakt. Hij voor zijn bedrijf (en eigenlijk alleen administratie) en ik voor mijn blog. Toch ging ik niet direct steeds achter mijn bureau zitten en bleef ik op de bank hangen. Dat vond ik op een gegeven moment zo zonde, dat ik bezig ben gegaan om het kantoor op te leuken door onder andere een mooi fotohoekje te maken waar ik mijn foto’s kan maken. Zo hoef ik mijn foto probs niet op te ruimen, kunnen mijn statief en lampen blijven staan en nog mooi bij het raam ook. Helemaal mooi! Toch miste ik de tv…

Maar, hoe doe ik dat nu dan?

Wij hebben internet en TV van KPN , al jaren. Ik heb er dan ook voor gekozen om dit gewoon mee te verhuizen naar het nieuwe huis. Het aanbod vind ik goed, de service vind ik goed en ik heb zo goed als nooit problemen. Waarom zou je dan overstappen? Precies, niet. Ik had eerder toch gezegd dat ik een kleine laptop voor erbij had gekocht? Een laptop die heel gemakkelijk mee te nemen is zodat ik onderweg ook makkelijk aan mijn blog kan werken.

Nu heb ik het volgende als oplossing: op mijn mini laptop kan ik TV kijken via internet! KPN heeft namelijk een app die je kunt downloaden (voor Windows) en daarmee log je automatisch, via je Wi-Fi netwerk, in op de applicatie met je abonneenummer. Je ziet in de app alle tv zenders waar je via de interactieve tv (via je gewone televisie) ook bij kunt. Erg handig dus! Zo kan ik dus mooi in de ochtend het journaal kijken als ik vroeg wakker ben en in de avond ook mijn favoriete programma’s. Evengoed tijdens het bloggen :)

Leuke toevoeging!

Dat ik nu evengoed tv kan kijken onder het bloggen vind ik heel erg fijn. Daardoor zit ik nu heel vaak in het kantoor beneden. Eigenlijk in mijn vrije tijd zodra ik thuis ben en ik vind het heerlijk! Zeker als je je bedenkt dat ik in het vorige huis alles vanuit mijn slaapkamer moest doen en dat werd heel erg krap kan ik je vertellen. Op een of andere manier zat ik daar toch nooit lekker. Alles dicht op elkaar en weinig ruimte, een soort van opgesloten gevoel. Hier is dat gelukkig niet zo! Er is ook veel lichtinval in het kantoor en de ramen heb ik gedeeltelijk afgeplakt met doorzichtig folie zodat mensen niet naar binnen kunnen kijken.

Lees ook:
TIP: Prepaid creditcard
Je blog kantoor ordenen, 4 tips
Marmeren portable speaker van Action
In het Engels bloggen? Eh, no way!

Hoe ziet jouw ideale kantoor eruit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *