Ellie Goulding chelsey boots Graceland

ellie goulding chelsey boots graceland

Afgelopen week vond ik dat ik nieuwe schoenen nodig had, voornamelijk nette schoenen en zat wat te surfen op de website van Wehkamp. Er was heel veel keuze en uiteindelijk ben ik gevallen voor deze Ellie Goulding chelsey boots van het merk Graceland. Ik had al zulk soort schoentjes van Primark maar die zijn helaas al lelijk geworden, zijn van een stof die je niet goed kunt schoonmaken en ze missen al een paar studs. Deze Ellie Goulding chelsey boots zagen er al steviger uit, van betere kwaliteit en gewoon mooier in zijn geheel. Deze komen uit de ‘Star Collection’ die verkrijgbaar is bij Van Haren en dus ook bij Wehkamp en zijn een samenwerking met Ellie Goulding en het merk Graceland. Gisteren werden ze bezorgd dus ik trok ze direct aan om te passen. Ze passen en ik vond dat ik dit natuurlijk gelijk moest fotograferen voor ze vies zouden worden. Check hier mijn nieuwe Ellie Goulding chelsey boots!

Ellie Goulding chelsey boots Graceland

Dames enkellaars van Graceland uit de vanHaren collectie, uitgevoerd in imitatieleer. Het model is voorzien van een voering van textiel, een rubberen loopzool, een comfortabele hak, een elastische inzet aan de buitenzijde, een ritssluiting aan de binnenzijde en een siergesp met studs.

ellie goulding chelsey boots graceland

ellie goulding chelsey boots graceland

Sowieso hou ik altijd al van wat stoerdere schoenen en laarzen zoals mijn Sendra boots die ik dagelijks aan heb. Niet gelogen, die draag ik naar mijn werk en ook als ik uitga of een dagje weg ga. Ze lopen als wolkjes. Hoewel ik de Sendra boots niet echt kan combineren met nette kleding of bijvoorbeeld voor een zakelijke afspraak, wilde ik nette schoenen erbij hebben. Het liefste wel laarsjes want ik ben eigenlijk niet van de veters, klittenband en hakken. Chelsey boots heb ik wel vaker gezien, maar deze Ellie Goulding chelsey boots van Graceland stalen gelijk mijn hart. Dat heb ik altijd met schoenen trouwens; het moet liefde op het eerste gezicht zijn. Ik moet echt iets zien waarvan ik denk JA DIE WIL IK en dan koop ik ze. Als ik lang twijfel en maar blijf vergelijken en twijfelen dan kan ik het beter niet doen. Bij deze laarsjes had ik dus het JA DIE WIL IK gevoel direct en klikte ze in mijn mandje.

ellie goulding chelsey boots graceland

ellie goulding chelsey boots graceland

Ik ben echt blij met deze Ellie Goulding chelsey boots. Ze hebben kleine studs over de gehele schoen. Dat kun je wel zien. De gespen vind ik ook erg mooi en chique ogen door de zilveren gedeelten erop. De schoen zelf is van imitatieleer wat hem heel glad maakt en makkelijk schoon te maken. Dat is wel fijn! Stiekem hoop ik niet dat die studs er snel af gaan want dat zou echt zonde zijn.

Deze Ellie Goulding chelsey boots van het merk Graceland heb ik gekocht bij Wehkamp voor €34,90 en zijn ook verkrijgbaar bij van Haren voor dezelfde prijs.

Lees ook:
10 dingen waar iedereen van houd, behalve ik
Favoriete webwinkels (en fysieke winkels) + de gouden tip!
New in: Stoere Sendra boots van Omoda uit de nieuwe collectie
Valentino schoudertas van zwart leer met gouden accenten

14 Reacties

 1. 5 juni 2018 / 07:38

  Ik vind ze heel stoer en toch kunnen ze ook netjes.
  Helaas voor mij een no go omdat ik alleen echt leren laarzen wil.
  Veel leuke kilometers gewenst op je nieuwe boots!

 2. Hennie
  18 februari 2018 / 09:10

  Stoere boots! Volgens mij kun je daar heel wat fijne metertjes mee maken. Ik heb vorig jaar sneakers uit haar serie gekocht. Zitten ook erg lekker.
  Lees het laatste blogbericht van Hennie – Nieuwe oogschaduwpaletten van SleekMy Profile

 3. 16 februari 2018 / 18:26

  Oh die zijn echt heel leuk!! Ik ben nog op zoek naar dit soort laarsjes!

 4. Bianca
  15 februari 2018 / 19:13

  Dat zien er mij echt comfortabele laarsjes uit 🙂

 5. Tineke
  14 februari 2018 / 19:49

  Wauw, die vind ik wel heel erg gaaf!
  Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.