Lucky List #19 (The Kelly Family & Thierry Mugler Alien aanbieding)

door Mariska

Het is me volgens mij nog nooit gebeurd dat ik langer dan een week geen blog online heb gezet. Dit keer was het een beetje een samenloop van omstandigheden. Ik had het druk met mijn privéleven, had geen inspiratie en als ik thuis kwam van werk was ik enorm moe. Nu hebben we gelukkig een heel lang weekend en kan ik weer wat artikelen gaan inplannen en foto’s gaan maken. Heb ook weer wat leuke producten binnengekregen dus dat is altijd leuk! 🙂 En ondanks dat het gisteren Goede Vrijdag was, was het voor mij een minder leuke Goede Vrijdag. Ik was op weg naar iemand om gezellig wat te drinken en ineens viel mijn uitlaat er midden op de snelweg af (!!). Gelukkig kon mijn oom komen om te helpen, maar op dit moment kan ik niet autorijden. Het kan wel, maar je schaamt je kapot met dat geluid, haha 🙂 Nu naar de leuke dingen zoals het weekend The Kelly Family!

The Kelly Family in Ahoy en Antwerpen

 

Het was zo leuk bij @thekellyfamilyofficial in Rotterdam gisteren. De sfeer was veel beter dan in Antwerpen de dag ervoor. Ondanks dat we in Antwerpen vooraan zaten en in Rotterdam op de 25e rij. Dit gaan we dus vaker doen ??? . . . #kellyfamily #thekellyfamily #angelokelly #joeykelly #jimmykelly #patriciakelly #johnkelly #kathykelly #wegotlovetour2018 #wegotlove #instadaily #instapic #photooftheday #concert

Een bericht gedeeld door Mariska (@doormariska) op

 

Eindelijk na een jaar of 20 met @joeykelly.official op de foto. Mocht even duren allemaal. Laatst al met John en nu Joey ? . . . #kellyfamily #thekellyfamily #kellys #thekellys #antwerpen #joeykelly #wegotlove #tour

Een bericht gedeeld door Mariska (@doormariska) op

Op vrijdag 24 maart reden we in de middag naar Antwerpen om het hotel op te zoeken en later door te gaan naar de Lotto Arena voor het concert van The Kelly Family. Er waren voor ons geen bekenden en we zaten wel op de eerste rij met maar 2 stoelen. Haha! Heel apart. We vonden het super leuk, maar er hing niet echt veel sfeer in de hal leek wel. Erg jammer. Wel hebben we nog een foto gescoord met Joey Kelly. We wilden gewoon een keer backstage kijken en is ons dus wel een beetje gelukt. Hoewel ik heel graag met Angelo op de foto wilde. De volgende dag in Rotterdam bij de Ahoy was het veel leuker eigenlijk. Er waren veel meer bekenden en in de zaal (die twee keer zo groot was) was veel meer sfeer, ondanks dat wij op rij 25 zaten. Het was echt veel leuker. In de avond probeerde ik weer een handtekening van Angelo te krijgen en op de foto te gaan, maar toen hij naar buiten kwam liepen er een paar meiden te gillen en toen ging hij weg. Gillen en vragen van ‘was dat de drummer?’. Dan denk ik.. meid, doe normaal, je weet dus niet eens wie het is. Ach, volgende keer probeer ik het gewoon weer bij The Kelly Family 🙂

Thierry Mugler Aliën aanbieding

 

Bij @bol_com was Thierry Mugler Aliën in de aanbieding. 90ml voor 85€ en hoewel het prijzig lijkt is dat nest wel heel goed geprijsd. Die kocht ik dus. De allerlekkerste geur ever. Heb hem echt al 10 of 15 keer opnieuw gekocht sinds ik hem heb ontdekt ??? . . . #mugler #thierrymugler #parfum #perfume #luxe #discoverunder5k #instadaily #instapic #instabeauty #thursday #blogger #bloggerstyle

Een bericht gedeeld door Mariska (@doormariska) op

Ah hier was ik zo blij mee! Al heel vaak heb ik Thierry Mugler Aliën opnieuw gekocht en nu zag ik dat er een aanbieding was. Normaal kocht ik de 15ml of de 30ml omdat het in een keer best veel geld is zo’n dure geur. Afgelopen week zag ik dat bol.com een aanbieding had waar je 90ml kon kopen voor €86,00. Dat is een aanbieding! Zonder twijfel bestelde ik het natuurlijk, haha. Hier was ik enorm blij mee en omdat ik de geur al vaak opnieuw had gekocht wist ik dat ik deze ook wel echt zou gaan gebruiken en tot de laatste druppel op zou maken. Ik zie dat hij nu alweer veel duurder is dus ik heb mazzel gehad.

Meer uren werken

Sinds 1 maart werk ik ook weer 32 uur in de week. Daar ben ik enorm blij mee, maar het is wel even wennen 🙂 Eerder werkte ik 25 uur in de week en kon ik elke dag om 10:00 beginnen. Nu heb ik het alsnog wel heel fijn ingedeeld. Maandag ben ik in de ochtend vrij en vrijdag in de middag, dus eigenlijk heb ik altijd een klein beetje een lang weekend. Erg lekker 🙂 Eerder had ik gewoon een dag vrij in de week, maar ik merkte dat ik op zo’n hele vrije dag meestal niet zoveel bijzonders deed. Dan vind ik dat zonde en op deze manier vind ik het wel een fijne oplossing moet ik zeggen. Na het weekend gewoon lekker rustig opstarten 😉

Jeffree Star Gemini

Ook bestelde ik mijn allereerste Jeffree Star liquid lipstick ooit en dit is Jeffree Star Gemini. Ondanks dat ik het niet dagelijks draag heb ik hem toch wel al vaak gedragen. Zo ook naar The Kelly Family concerten en gebruikte ik hem op de nieuwe profielfoto die ik maakte. Het is niet een heel opvallende kleur maar wel een kleur die iets warmer is en bijna iedereen wel goed zal staan. Hij is écht heel mooi en kreeg er ook al best wel complimentjes over 🙂

Gerelateerde artikelen

10 reacties

Deb 5 april 2018 - 15:27

Wat een leuke lijst. Te gek dat je met Joey Kelly op de foto bent gegaan en dat eindelijk na 20 jaar :-). Hopelijk de eerstvolgende keer met Angelo, dat is jou als die hard fan wel gegund.

Reageer
Mariska 5 april 2018 - 18:57

Ja, ik wil echt zóóó graag met Angelo op de foto!

Reageer
Julie 4 april 2018 - 11:49

Wat leuk om te lezen! Super dat je met hem op de foto bent kunnen gaan! 🙂

Reageer
Mariska 5 april 2018 - 18:56

Ja echt, ben er heel blij mee! 🙂

Reageer
Maaike 2 april 2018 - 00:41

Leuke foto’s!! 😀 En dat luchtje is zo heerlijk.

Reageer
Mariska 2 april 2018 - 11:39

Thanks 🙂 Ja het is echt zo’n lekkere geur. Ooit eens geroken bij een vriendin en toen ook mijn favoriet geworden. Heb hem al zo vaak opnieuw gekocht.

Reageer
agneta 31 maart 2018 - 21:40

Rotterdam was super leuk!!! Super blij dat we zijn gegaan.. en leuk je te ontmoeten!!!

Reageer
Mariska 2 april 2018 - 11:39

Ja ik vond het ook leuk je te ontmoeten 🙂 het was mooi hè? Nu ook nog naar de Loreley evengoed? 😉

Reageer
Dana 31 maart 2018 - 16:52

Fijn lijstje! Ik ben ook echt gek op Alien, eigenlijk koop ik altijd een refil of die flesjes met refil wat ook stukken goedkoper is 🙂

Reageer
Mariska 2 april 2018 - 11:38

Ja klopt! Dat scheelt echt wel veel eigenlijk.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.