Lucky List #19 (The Kelly Family & Thierry Mugler Alien aanbieding)

lucky list

Het is me volgens mij nog nooit gebeurd dat ik langer dan een week geen blog online heb gezet. Dit keer was het een beetje een samenloop van omstandigheden. Ik had het druk met mijn privéleven, had geen inspiratie en als ik thuis kwam van werk was ik enorm moe. Nu hebben we gelukkig een heel lang weekend en kan ik weer wat artikelen gaan inplannen en foto’s gaan maken. Heb ook weer wat leuke producten binnengekregen dus dat is altijd leuk! 🙂 En ondanks dat het gisteren Goede Vrijdag was, was het voor mij een minder leuke Goede Vrijdag. Ik was op weg naar iemand om gezellig wat te drinken en ineens viel mijn uitlaat er midden op de snelweg af (!!). Gelukkig kon mijn oom komen om te helpen, maar op dit moment kan ik niet autorijden. Het kan wel, maar je schaamt je kapot met dat geluid, haha 🙂 Nu naar de leuke dingen zoals het weekend The Kelly Family!

The Kelly Family in Ahoy en Antwerpen

Op vrijdag 24 maart reden we in de middag naar Antwerpen om het hotel op te zoeken en later door te gaan naar de Lotto Arena voor het concert van The Kelly Family. Er waren voor ons geen bekenden en we zaten wel op de eerste rij met maar 2 stoelen. Haha! Heel apart. We vonden het super leuk, maar er hing niet echt veel sfeer in de hal leek wel. Erg jammer. Wel hebben we nog een foto gescoord met Joey Kelly. We wilden gewoon een keer backstage kijken en is ons dus wel een beetje gelukt. Hoewel ik heel graag met Angelo op de foto wilde. De volgende dag in Rotterdam bij de Ahoy was het veel leuker eigenlijk. Er waren veel meer bekenden en in de zaal (die twee keer zo groot was) was veel meer sfeer, ondanks dat wij op rij 25 zaten. Het was echt veel leuker. In de avond probeerde ik weer een handtekening van Angelo te krijgen en op de foto te gaan, maar toen hij naar buiten kwam liepen er een paar meiden te gillen en toen ging hij weg. Gillen en vragen van ‘was dat de drummer?’. Dan denk ik.. meid, doe normaal, je weet dus niet eens wie het is. Ach, volgende keer probeer ik het gewoon weer bij The Kelly Family 🙂

Thierry Mugler Aliën aanbieding

Ah hier was ik zo blij mee! Al heel vaak heb ik Thierry Mugler Aliën opnieuw gekocht en nu zag ik dat er een aanbieding was. Normaal kocht ik de 15ml of de 30ml omdat het in een keer best veel geld is zo’n dure geur. Afgelopen week zag ik dat bol.com een aanbieding had waar je 90ml kon kopen voor €86,00. Dat is een aanbieding! Zonder twijfel bestelde ik het natuurlijk, haha. Hier was ik enorm blij mee en omdat ik de geur al vaak opnieuw had gekocht wist ik dat ik deze ook wel echt zou gaan gebruiken en tot de laatste druppel op zou maken. Ik zie dat hij nu alweer veel duurder is dus ik heb mazzel gehad.

Meer uren werken

Sinds 1 maart werk ik ook weer 32 uur in de week. Daar ben ik enorm blij mee, maar het is wel even wennen 🙂 Eerder werkte ik 25 uur in de week en kon ik elke dag om 10:00 beginnen. Nu heb ik het alsnog wel heel fijn ingedeeld. Maandag ben ik in de ochtend vrij en vrijdag in de middag, dus eigenlijk heb ik altijd een klein beetje een lang weekend. Erg lekker 🙂 Eerder had ik gewoon een dag vrij in de week, maar ik merkte dat ik op zo’n hele vrije dag meestal niet zoveel bijzonders deed. Dan vind ik dat zonde en op deze manier vind ik het wel een fijne oplossing moet ik zeggen. Na het weekend gewoon lekker rustig opstarten 😉

Jeffree Star Gemini

Ook bestelde ik mijn allereerste Jeffree Star liquid lipstick ooit en dit is Jeffree Star Gemini. Ondanks dat ik het niet dagelijks draag heb ik hem toch wel al vaak gedragen. Zo ook naar The Kelly Family concerten en gebruikte ik hem op de nieuwe profielfoto die ik maakte. Het is niet een heel opvallende kleur maar wel een kleur die iets warmer is en bijna iedereen wel goed zal staan. Hij is écht heel mooi en kreeg er ook al best wel complimentjes over 🙂

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook