Chocolade pump van chocoladechef.nl

by Mariska

Chocola kan ik echt geen genoeg van krijgen, nooit. Net zoals deze chocolade pump! Ondanks dat ik bezig ben met er op te letten wat ik eet kon ik deze niet weerstaan. Van chocoladechef.nl kreeg ik een email met de vraag of ik iets uit wilde zoeken. Natuurlijk! Ik vind dit een super leuk idee en had er überhaupt nog nooit bij nagedacht om zoiets te bestellen. Is natuurlijk ook heel leuk voor Valentijn.. alhoewel ik geen Valentijn heb (geloof ik) heb ik deze chocolade pump maar iets voor mezelf uitgezocht.

Chocolade pump

chocolade pump chocoladechef

Je hebt de keuze of je hem in melkchocolade wilt, pure chocolade of witte chocolade. Zelf vind ik witte chocolade toch echt het lekkerste dus de keuze was snel gemaakt. Je kunt er ook kiezen om er een leuke foto of logo op te doen maar dit hoefde van mij niet per se. Vind het zo ook al leuk genoeg! Hij is goed ingepakt in plastic met een strikje eromheen, heeft nog een paar losse chocolaatjes in een apart zakje en is in totaal ongeveer 225gram aan chocolade. Zelf vond ik het nogal lastig om eraf te blijven voor ik mooie foto’s had gemaakt, haha.

chocolade pump chocoladechef
chocolade pump chocoladechef
chocolade pump chocoladechef

Inmiddels heb ik er natuurlijk al meerdere stukjes van opgegeten en hij smaakt echt prima! Had ook niet anders verwacht natuurlijk. Ik vind het idee super leuk en je hebt dus echt verschillende mogelijkheden. Je hebt bijvoorbeeld ook een chocolade handtas, ook zo leuk! Voor alle mogelijkheden die vooral voor ons vrouwen leuk zijn kun je hier kijken op de website van Chocoladechef. Verder ben ik ook enorm tevreden over de afhandeling. Je wordt per email goed op de hoogte gehouden en krijgt ook een track en trace code toegezonden als je pakket op de post is gegaan. Niet geheel onbelangrijk.
Voor deze chocolade pump betaal je €14,95.

Lees ook:
Playboy Play It Wild eau de toilette
Attent zijn, 4 leuke ideeën (ook voor bloggers!)
Boozyshop bestelling met o.a. the Balm

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?