IsaDora 257 Ship Ahoy! & IsaDora 230 Pretty Ballerina

isadora nail polish

Afgelopen week kreeg ik een heel erg leuk pakketje binnen van een PR bureau. Daarin zaten een aantal beauty artikelen van het merk IsaDora. Een merk dat ik zelf nog niet kende en ook niet eerder van had gehoord. Ik was dus erg benieuwd naar de producten en kon niet wachten om de nagellak te testen. Dat ik er nog niet eerder van gehoord heb kan wel kloppen, het is namelijk nieuw én exclusief bij Douglas verkrijgbaar. Vandaag laat ik twee mooie nagellakken aan je zien. Namelijk IsaDora Ship Ahoy! en IsaDora Pretty Ballerina.

Lees ook: Essie Status Symbol

isadora nail polish

IsaDora Ship Ahoy!

isadora ship ahoy nail polish
isadora ship ahoy nail polish

IsaDora Ship Ahoy! is een hele mooie roze kleur die mij op het lijf geschreven is. Ik hou van dit soort kleuren! Deze prachtige roze kleur dekt met een laag heel erg fijn en zegt binnen 3 minuten droog is. Ook geeft het flesje aan dat je twee laagjes nodig hebt en dat is inderdaad zo. Een laag droogt vrij snel maar dekt niet helemaal mooi. Tweede laag eroverheen en het staat prima! De lak heeft een mooie finish en een super mooie glans, inderdaad alsof je gelnagels hebt. Enige minpunt vind ik dat als je een tweede laagje probeert aan te brengen, het wat stroperig kan zijn omdat het vrij snel opdroogt.

IsaDora Pretty Ballerina

isadora pretty ballerina
isadora pretty ballerina 1

IsaDora Pretty Ballerina is daarentegen een heel andere kleurtje. Dit is meer een lief en licht kleurtje. Je zou het een nude kleur kunnen noemen. Zelf zou zo’n kleur niet mijn eerste keuze zijn maar ik vind hem toch wel heel erg leuk eigenlijk. Het geeft een verzorgde indruk. Deze kleur lakt ook fijn en wordt niet stroperig bij een tweede laag. Ook hier wordt aangeraden twee laagjes te gebruiken, maar helaas is de dekking dan nog niet goed. Je ziet op sommige stukken nog steeds mijn nagel er doorheen. Ook IsaDora Pretty Ballerina heeft een hele mooie glanzende finish.

Conclusie

isadora nail polish 2

De lakken vind ik leuk en ze lakken beide erg fijn door het bredere kwastje. Dat heeft persoonlijk ook wel mijn voorkeur. Enige nadeel vind ik dat bij de donker roze lak het wat stroperig kan zijn als je een tweede laag wilt aanbrengen, maar dit is bij de lichtere weer niet het geval. Per lak kan dit dus best verschillen. Op het potje staat dat er ‘1 week super shine’ is, maar helaas kwam er bij mij na ongeveer twee á drie dagen wel al wat tip wear. De dekking had misschien iets beter gekund.

IsaDora is exclusief verkrijgbaar bij Douglas . De producten zijn parfumvrij en klinisch getest. De producten liggen vanaf afgelopen januari in de winkels en ook online zijn ze verkrijgbaar. Voor de prijs van €11,95 krijg je 6ml aan lak.

Lees ook:
Essie After Sex, nagellak voor kerst?
Etos herfst lakjes, Smoke, My Chocolonely & Mysterious Black

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *