7 dingen die je minimaal gaat doen met kerst

by Mariska

De kerstdagen komen nu wel heel dichtbij en dat betekent dat we weer de gebruikelijke dingen gaan doen. Jij hebt waarschijnlijk een compleet eigen idee van wat jouw perfecte kerstmis inhoudt. Misschien ben jij wel een enorme fan van alle Home Alone films en kijk je ze tijdens kerst allemaal af. Of ben je juist iemand die liever zoveel mogelijk kerstmarkten bezoekt?

Photo by Jakob Owens  on Unsplash

Ik weet bijna zeker dat jij een, twee of misschien zelfs alle zeven dingen hieronder gaat doen met kerst. Laat jij mij weten of ik in de buurt zit?

Je gaat op het laatste moment alle cadeaus kopen

Ieder jaar proberen we weer op tijd te beginnen en ieder jaar zijn we te laat. Pas een week of zelfs enkele dagen van te voren gaan we op zoek naar kerstcadeaus waarvan we nog geen idee hebben wat we moeten halen.

Je kijkt zoveel mogelijk kerstfilms

Van Home Alone 2 tot Harry Potter: door de jaren heen is er een behoorlijke verzameling kerstfilms ontstaan waar we tijdens de kerstdagen niet omheen kunnen. Welke zender je ook kijkt: je kunt je dagen eenvoudig vullen met leuke kerstfilms. Welke kerstfilm ga jij dit jaar kijken?

Je gaat je geluk beproeven

Aan het einde van het jaar de prijs van je leven pakken? Het komt steeds vaker voor dat een eindejaarslot als kerstcadeau wordt gegeven. We vinden het namelijk wel interessant om kans te maken op een van de vele astronomische geldprijzen. Maar ook kan je je geluk beproeven door tijdens een van de vele feestdagen een casino te bezoeken. Wie weet lukt dat wel met een potje roulette of blackjack!

Je vergeet dat er een kerstboom in je huis staat

Vind jij het altijd ook zo opmerkelijk dat als je kerstboom er eenmaal staat de boom pas weer opvalt als het weer thuis is om de kerstboom weg te halen? Misschien kijk je deze kerst eens op en zie je de kerstballen en slingers glinsteren. Of misschien ontdek je pas in januari dat de kerstboom nog in de woonkamer staat ;-).

Je zingt de hele dag kerstliedjes

All I Want For Christmas Is You! Wanneer ben jij dit jaar begonnen met het zingen van kerstliedjes? Op Spotify kwamen begin november de eerste afspeellijsten al in beeld en dat zal bij jou niet anders zijn geweest. Santa Claus Is Coming To Town!

Eten, eten en nog eens eten

Heb jij je ooit tijdens de kerstdagen hongerig gevoeld? Waarschijnlijk niet. We eten ons namelijk, traditioneel, helemaal vol totdat er niets meer bij past. Of je nu gaat gourmetten of vol zit van het kerstontbijt: we eten áltijd te veel.

Spelletjes waar je telkens nét niet wint

Van 30 Seconds tot Monopoly: waarom moeten we ieder jaar weer dezelfde spelletjes spelen? Eigenlijk vinden we dat helemaal niet zo erg. Het is leuk, het is warm en we kunnen lekker met elkaar lachen. Als we dan ook nog een keer kunnen winnen, is dat mooi meegenomen .

Lees ook:
15X leuk cadeau voor mannen
Dit heb ik gedaan met kerst (staatsloten, gourmetten en Volendam)
Feelin’ sexy met rode lipstick

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?