Philips in ear bass+ oordopjes (Action) review

Philips in ear bass+ oordopjes

Sinds ik weer naar de sportschool ga wil ik goede oordopjes hebben voor het sporten. Het liefst natuurlijk niet te duur, maar wel oordopjes die goede kwaliteit muziek leveren en waar je vooral ook de bass goed hoort. Een bass vind ik altijd zo belangrijk bij muziek, dat maakt de muziek vind ik. De Philips in ear oordopjes zijn hier!

Eerder had ik gewoon mijn Apple oordopjes  maar ik had het idee dat die een beetje op het einde raken. Ik heb vaak last van m’n oren, maar op het hardst ingestelde geluid hoorde ik alsnog alles in mijn omgeving in de sportschool. Dat is iets wat ik dus niet wil en ze bleven ook niet goed meer zitten. Tijd voor iets nieuws!

Bij Action zag ik de Philips in ear oordopjes en besloot deze mee te nemen. In-ear is altijd goed en de bass+ trok me over de streep om ze te proberen. Nu heb ik ze geprobeerd en ga ik de Philips in ear oordopjes reviewen. Is het geluid wat ik ervan verwacht? Wat zit er bij? Wat kun je er mee?

Philips in ear oordopjes

philips bass+ in ear oordopjes (action) review

De verpakking lijkt me vrij duidelijk met bass+ direct groot op de voorkant, je ziet dat het om Philips gaat en wat het product is wat je in de verpakking kunt vinden. Mij valt gelijk op dat er onderin staat dat je er dus ook een microfoon aan hebt en je dus ook draadloos kunt bellen met deze Philips in ear bass+ oordopjes. Fijn, want dat doe ik zo nu en dan nog weleens in de auto. Op de achterkant vind je het model, meer technische informatie en uitleg over de bass+ in het Engels.

philips bass+ in ear oordopjes (action) review

Als je het doosje opent zie je de Philips in ear oordopjes mooi opgerold in het doosjes zitten (niet zoals op de foto, haha) en zitten er al van die rubberen bolletjes op het uiteinde van de dopjes waar de muziek uitkomt. Dat zijn volgens mij de maat M en er worden ook S en L meegeleverd. Niet ieder oor is hetzelfde en niet iedereen vindt dezelfde maat het lekkerste zitten. Dus dat vind ik wel een pluspunt.

Ook zie daar de microfoon zitten die je gebruikt als je met de oordopjes gaat bellen. De knop op de microfoon kun je ook indrukken om bijvoorbeeld de telefoon op te nemen. Het snoer heeft een mooie lengte en is niet perse korter of langer. Het doosje geeft aan dat hij 120cm lang is.

philips bass+ in ear oordopjes (action) review
philips bass in ear oordopjes action review 4

En dit zijn de Philips in ear oordopjes van dichtbij. Er staat netjes op welke links en welke rechts is, de merknaam Philips staat erop en verder is het gewoon lekker simpel. Zelf passen deze oordopjes het beste in mijn oren met de maat M die er standaard aanzitten. In mijn oor gaat het ook heel gemakkelijk trouwens en er steekt eigenlijk niets uit. Het blijft ook prima zitten.

Geluidskwaliteit Philips in ear oordopjes

En toen de geluidskwaliteit van de Philips in ear oordopjes! Ik was er heel erg benieuwd naar, omdat ik laatst ook een paar oordopjes bij Action kocht die echt flut waren. Die kostte een paar euro maar het geluid was zo slecht dat ik ze niet eens gebruikt heb en gewoon heb weggegooid. Zonde van het geld, maar was gewoon echt drie keer niks. Deze oordopjes leveren echter super goed geluid! Ik was echt verbaasd.

De dopjes sloot ik aan (samen met het koppelstukje van Apple) en dat ging perfect. De bass hoor je echt supergoed en daarnaast stond het geluid al best hard terwijl hij nog niet eens op de helft was van het balkje dat je ziet als je het geluid harder zet op je iPhone. Dit was het geluid waar ik naar op zoek was! Uiteraard kun je als je bijvoorbeeld Spotify luistert de geluidskwaliteit en andere dingen nog aanpassen naar wens. Maar de bass die ik zocht heb ik gevonden en het geluid is top.

Philips in ear bass+ oordopjes

Aan de zijkant kun je ook nog wat informatie vinden zoals weer die bass+, dat het heel comfortabel zit (klopt!) en dat je dus de microfoon kunt gebruiken om ook je muziek te navigeren. Op de verpakking kan je dus echt goed alles vinden wat je wilt weten. Hier nog de specificatie van de Philips in ear oordopjes:

  • 9-23.000 Hz frequentie
  • 32 Ohm
  • 107 dB
  • 12.2 mm speaker drivers
  • 30 mW maximum power input
  • 3.5mm jacket en 120cm lang snoer
  • microfoon met knop om te navigeren

Bij bol.com kun je de Philips in ear oordopjes aanschaffen en zijn ze wat duurder dan bij Action. Ik betaalde er bij Action €8.95 voor. Wat mij betreft een prima prijs en dat is afgelopen week geweest. Ze zullen er vast en zeker op dit moment nog wel zijn. Mocht je ze wel willen en zijn ze er bij Action niet meer, dan is het die €22.00 bij Bol.com ook zeker waard!

Lees ook:
JBL GO roze
Mijn iPhone 8 plus, hoe bevalt ‘ie?
Samsung Galaxy J7 (2017) review
In de sportschool begonnen en dit doe ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *