Kiko Pearly Coral Rose 485

kiko pearly coral rose 485

Eerder konden jullie al een aantal lakken van Kiko zien, namelijk Kiko Metallic Mercury Purple en Kiko Pearly Golden Sesame. Vandaag zien jullie nog zo’n pareltje, namelijk Kiko Pearly Coral Rose 485. Een mooier lichtroze nagellak met daarin gouden shimmer. Deze lak is echt prima voor het voorjaar en de zomer, maar eigenlijk vind ik hem altijd leuk. Ik ben een sucker voor roze met gouden shimmer.

Lees ook: Kiko latex shine lip lacquer review in Sangria & Rougenoir

Kiko Pearly Coral Rose 485

kiko pearly coral rose 485

Hier kun je goed zien hoe deze prachtige lak eruit ziet! Het is echt een lieve roze kleur en de gouden shimmer zie je heel erg goed zitten. Op het moment dat ik deze zag wist ik ook dat ik Kiko Pearly Coral Rose mee moest nemen. Stiekem had ik gehoopt dat je ook de gouden shimmer heel erg goed terug zou zien op mijn nagels, het liefst in twee laagjes. Ik kon niet wachten om hem te testen en nu laat ik hem aan jullie zien.

kiko pearly coral rose 485
kiko pearly coral rose 485

En dit is een close up die ik heb gemaakt van de lak, met mijn nieuwe tussenringen voor mijn camera, yes! Buiten dat ik daar heel blij mee ben, vind ik dat ik er ook echt mooie foto’s mee kan maken. Daar ga ik ook nog iets over schrijven natuurlijk! Kiko Pearly Coral Rose dekt mooi in twee lagen en die heb je ook echt nodig. Met een laag dekt hij niet helemaal, maar dat had ik ook niet verwacht eigenlijk. De droogtijd is prima en niets op aan te merken.

Je kunt Kiko Pearly Coral Rose kopen bij Kiko online of in een filiaal van Kiko. Hij kost nu €2,50 en bevat 11ml aan product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *