Opvouwbare fotostudio Xenos

door Mariska

Al eerder, ik meen vorig jaar, zag ik deze voorbij komen op verschillende blogs en was ook helemaal niet zo duur. Dat leek me wel wat om mooi foto’s te maken. Ik zocht dan ook bij onze Xenos en op internet, maar nergens kon ik hem toen meer vinden.
Van de week liep ik in de Xenos bij ons in Purmerend en bij toeval zag ik deze opvouwbare foto studio ergens onderaan weggestopt tussen andere spullen staan. Ik twijfelde geen seconde en nam hem dan ook direct mee, ik wilde hem ook!

Opvouwbare fotostudio Xenos

opvouwbare fotostudio xenos

Dit is de inhoud van de doos. Als je de doos open maakt zit alles verstopt in de nylon tas die wordt genoemd, die je uiteindelijk open klapt en jouw ‘fotostudio’ is. Ook zitten er twee lampen bij en een statief voor je camera.

opvouwbare fotostudio xenos


Dit is de nylon tas / je fotostudio.

opvouwbare fotostudio xenos

Dit is de inhoud van de tas. Je ziet links het statief voor je camera en in het midden en rechts zie je de bijgeleverde lampen. Er zitten al bolletjes in dus die hoef je niet zelf nog aan te schaffen. Deze werken direct op stroom, zit een stekker aan, dus je hoeft geen batterijen te gebruiken. Het statief kun je een heel stuk uitschuiven.
Deze foto is trouwens gemaakt op de bijgeleverde achtergrond, donkergrijs.

opvouwbare fotostudio xenos


Dit zijn de twee kleuren achtergrond waarvoor je kunt kiezen. Donkerblauw of donkergrijs. Dit ‘doek’ bevestig je met klittenband aan de boven kant van de fotostudio. Mocht je dus van kleur willen veranderen hoef je alleen het doek om te draaien.

opvouwbare fotostudio xenos


Zo ziet hij er uit als hij in elkaar staat met de donkergrijze achtergrond. Je vouwt hem dus als het ware als een kubus.

opvouwbare fotostudio xenos

Hier heb ik even een test foto gemaakt op de grijze achtergrond. De lampen die erbij geleverd worden heb ik niet gebruikt en ook de foto niet bewerkt.
Dit is trouwens het lakje die je Essie – Off the shoulder.

Deze opvouwbare foto studio kocht ik bij Xenos voor €29,99. Zelf weet ik niet of ze bij andere filialen nog verkrijgbaar zijn.

Lees ook:

Favoriete webwinkels (en fysieke winkels) + de gouden tip!

New in: dekbedovertrek, Thierry Mugler Aliën en Xenos

Zó maak je je blog foto’s veel mooier, 15 ideeën!

Gerelateerde artikelen

13 reacties

Mariska 2 juli 2012 - 21:52

Lijkt me super handig 🙂

Mariel 29 juni 2012 - 20:33

Wat handig! Ze hadden hem hier niet meer toen ik hem wou kopen.. Binnenkort toch nog maar eens kijken!

Daphne 29 juni 2012 - 19:39

Het lijkt me handig! Ben benieuwd naar meer foto's.

Miranda 29 juni 2012 - 18:35

Klinkt handig. Ik heb een website met zelfgemaakte kaarten, waarvoor ik elke keer aan het hannessen ben met een fleecekleed als achtergrond en een doos erachter om die tegenaan te zetten. Daarbij is het ook lastig foto's maken als het al aan het schemeren is 's avonds. Ben benieuwd naar meer foto's met je studio!

Dhini 29 juni 2012 - 18:51

Handig! Ik heb ook maar ik gebruik hem weinig

Arletta 29 juni 2012 - 16:15

Oh dit lijkt me wel handig, jammer geneog hebben wij geen xenos in de buurt

liefs.x

Alyssa 29 juni 2012 - 15:37

Ik heb zelf zo'n ding gemaakt… Van schildersdoeken 🙂 werkt ook prima! Ziet er wel heel handig uit.

Mariska 29 juni 2012 - 17:34

Ja dat kan ook wel inderdaad! Eerst gebruikte ik altijd 1 schildersdoek om de foto's op te maken 🙂

Kimly 29 juni 2012 - 17:42

Haha ik heb er één gemaakt van een oud tshirt in een doos. Foto staat in dit artikel; http://www.nailsandlifestyle.com/fotos-van-kim-pa

Kimly 29 juni 2012 - 13:18

Hmmm, ik moet zeggen dat hij me tegenvalt. Ik heb zelf een fotostudio gebouwd en de foto's vind ik mooier dan die je nu van het lakje hebt gemaakt. Maar, nu zie ik maar één foto en deze heb je geknipt dus kan niet goed oordelen 😛

Mariska 29 juni 2012 - 15:33

Ja oké, maar ik heb hier die lichten enzo niet gebruikt he, en eventjes snel een foto gemaakt om de achtergrond te bekijken 😉 Dus niet optimaal heb ik het nu gedaan!

Kimly 29 juni 2012 - 19:40

Dan kan ik niet wachten tot goede foto's 🙂

Mariska 29 juni 2012 - 18:23

Ga mn best doen binnenkort.. 😉 wil hem vooral testen in mn kamer met zonder daglicht.

Reacties zijn gesloten.