Gemakkelijk opvouwbare fotostudio review

by Mariska

Al eerder, ik meen vorig jaar, zag ik deze opvouwbare fotostudio voorbij komen op verschillende blogs en was ook helemaal niet zo duur. Dat leek me wel wat om mooi foto’s te maken. Ik zocht dan ook bij onze Xenos en op internet, maar nergens kon ik hem toen meer vinden.
Van de week liep ik in de Xenos bij ons in Purmerend en bij toeval zag ik deze opvouwbare fotostudio ergens onderaan weggestopt tussen andere spullen staan. Ik twijfelde geen seconde en nam hem dan ook direct mee, ik wilde hem ook!

Opvouwbare fotostudio

fotostudio opvouwbaar

[content-egg-block template=offers_list]

Dit is de inhoud van de doos. Als je de doos open maakt zit alles verstopt in de nylon tas die wordt genoemd, die je uiteindelijk open klapt en jouw ‘fotostudio’ is. Ook zitten er twee lampen bij en een statief voor je camera.

opvouwbare fotostudio xenos


Dit is de nylon tas / je fotostudio.

opvouwbare fotostudio xenos

Dit is de inhoud van de tas. Je ziet links het statief voor je camera en in het midden en rechts zie je de bijgeleverde lampen. Er zitten al bolletjes in dus die hoef je niet zelf nog aan te schaffen. Deze werken direct op stroom, zit een stekker aan, dus je hoeft geen batterijen te gebruiken. Het statief kun je een heel stuk uitschuiven.
Deze foto is trouwens gemaakt op de bijgeleverde achtergrond, donkergrijs.

opvouwbare fotostudio xenos


Dit zijn de twee kleuren achtergrond waarvoor je kunt kiezen. Donkerblauw of donkergrijs. Dit ‘doek’ bevestig je met klittenband aan de boven kant van de fotostudio. Mocht je dus van kleur willen veranderen hoef je alleen het doek om te draaien.

opvouwbare fotostudio xenos


Zo ziet hij er uit als hij in elkaar staat met de donkergrijze achtergrond. Je vouwt hem dus als het ware als een kubus.

Conclusie en testfoto

opvouwbare fotostudio xenos

Hier heb ik even een test foto gemaakt op de grijze achtergrond. De lampen die erbij geleverd worden heb ik niet gebruikt en ook de foto niet bewerkt.
Dit is trouwens het lakje die je Essie – Off the shoulder.

Deze opvouwbare fotostudio kocht ik bij Xenos voor €29,99. Zelf weet ik niet of ze bij andere filialen nog verkrijgbaar zijn.

Lees ook:

Favoriete webwinkels (en fysieke winkels) + de gouden tip!

New in: dekbedovertrek, Thierry Mugler Aliën en Xenos

Zó maak je je blog foto’s veel mooier, 15 ideeën!

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?