Treaclemoon shower mousse watermeloen & kokos

treaclemoon shower mousse 4

Even geleden ontving ik deze heerlijke shower mousse van Treaclemoon in de geuren watermeloen (Water melon splash) en kokos (My coconut island) en kon niet wachten tot ik ze ging gebruiken. Treaclemoon heeft heerlijke producten en heb al eerder twee Treaclemoon douchegels getest. Naar deze shower mousses was ik dan ook wel benieuwd. Sowieso vind ik dat soort schuim heerlijk om mee te douchen en zie je het ook steeds meer van verschillende merken, zoals bijvoorbeeld Kneipp. Hoog tijd om deze Treaclemoon shower mousse te reviewen!

Lees ook: Lush Twilight shower gel – Lush Kitchen

Treaclemoon shower mousse Water melon splash

treaclemoon shower mousse water melon splash
treaclemoon shower mousse water melon splash ingredienten

Watermeloen is een van mijn favoriete geuren en ik koop regelmatig een product met watermeloen geur of smaak. Het is een frisse en fruitige smaak en geur en ben er dol op. Eindelijk heb ik ook de watermeloen douchegel van Balea gescoord, maar daar later meer over ;) De geur van deze Treaclemoon douche mousse Water melon splash ruikt ook al zo lekker fris en gebruik ik nu bijna dagelijks onder de douche. Ik vind de structuur van de mousse heel erg fijn, lekker stevig en goed uit te smeren. Je hebt eigenlijk ook helemaal niet zoveel nodig om je hele lichaam in te kunnen smeren. De mousse zet namelijk uit als het uit de bus komt dus heb je aan een klein beetje genoeg. Helaas blijft de geur niet heel erg lang hangen en na het douchen is het alweer verdwenen. Dat vind ik wel jammer, maar om hiermee te mogen douchen is wel een feestje :)

Treaclemoon shower mousse My coconut island

treaclemoon shower mousse my coconut island
treaclemoon shower mousse my coconut island ingredienten

Treaclemoon shower mousse in My coconut island is, zoals de naam al zegt, een kokosgeur. In eerste instantie was ik hier een beetje huiverig voor omdat ik over het algemeen niet van kokos hou. Ooit ben ik eens zo ziek geweest van de Malibu en sindsdien is dat klaar, haha! Bij gebruik van My coconut island viel het me op dat de kokosgeur gelukkig niet heel erg overheersend is. Gelukkig maar, want dan kan ik deze ook met liefde gebruiken. De structuur van de mousse is precies hetzelfde als de watermeloen variant en smeert ook heel erg goed uit. Ook is deze geur een geur die niet erg lang blijft hangen en ik denk zelfs nog wel minder lang dan de watermeloen geur. Erg jammer ook.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

treaclemoon shower mousse 3

Tot nu toe kende ik nog niet veel van Treaclemoon, maar ook deze producten vind ik weer heel erg fijn. Met deze Treaclemoon shower mousse is het zo dat het schuim fijn is in gebruik en daarbij ook nog eens heel zuinig. Dat kleine beetje wat je nodig hebt zet zichzelf nog uit en geeft ook nog veel schuim op je lichaam. De watermeloengeur is meer aanwezig dan de kokosgeur en het is echt heerlijk om mee te douchen. De geur die zich verspreid in de ruimte is heerlijk :) Persoonlijk vind ik het jammer dat de geur niet langer op je lichaam blijft hangen, maar dat neem ik voor lief. Als er een body lotion of body butter in de geur van de Treaclemoon shower mousse zou zijn, dan kun je de geur langer bij je dragen en is dat extra verzorgend. Ook na het gebruik van de shower mousses is mijn huid wel lekker zacht.

Treaclemoon shower mousse is onder andere verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Lees ook:
Treaclemoon One Ginger Morning limited edition
Etos Spicy Mandarin – Make it a december to remember
Yves Rocher orientaalse scrub met arganolie

Geverifieerd door MonsterInsights