Treaclemoon shower mousse watermeloen & kokos

door Mariska

Even geleden ontving ik deze heerlijke shower mousse van Treaclemoon in de geuren watermeloen (Water melon splash) en kokos (My coconut island) en kon niet wachten tot ik ze ging gebruiken. Treaclemoon heeft heerlijke producten en heb al eerder twee Treaclemoon douchegels getest. Naar deze shower mousses was ik dan ook wel benieuwd. Sowieso vind ik dat soort schuim heerlijk om mee te douchen en zie je het ook steeds meer van verschillende merken, zoals bijvoorbeeld Kneipp. Hoog tijd om deze Treaclemoon shower mousse te reviewen!

Lees ook: Lush Twilight shower gel – Lush Kitchen

Treaclemoon shower mousse Water melon splash

treaclemoon shower mousse water melon splash
treaclemoon shower mousse water melon splash ingredienten

Watermeloen is een van mijn favoriete geuren en ik koop regelmatig een product met watermeloen geur of smaak. Het is een frisse en fruitige smaak en geur en ben er dol op. Eindelijk heb ik ook de watermeloen douchegel van Balea gescoord, maar daar later meer over 😉 De geur van deze Treaclemoon douche mousse Water melon splash ruikt ook al zo lekker fris en gebruik ik nu bijna dagelijks onder de douche. Ik vind de structuur van de mousse heel erg fijn, lekker stevig en goed uit te smeren. Je hebt eigenlijk ook helemaal niet zoveel nodig om je hele lichaam in te kunnen smeren. De mousse zet namelijk uit als het uit de bus komt dus heb je aan een klein beetje genoeg. Helaas blijft de geur niet heel erg lang hangen en na het douchen is het alweer verdwenen. Dat vind ik wel jammer, maar om hiermee te mogen douchen is wel een feestje 🙂

Treaclemoon shower mousse My coconut island

Treaclemoon shower mousse in My coconut island is, zoals de naam al zegt, een kokosgeur. In eerste instantie was ik hier een beetje huiverig voor omdat ik over het algemeen niet van kokos hou. Ooit ben ik eens zo ziek geweest van de Malibu en sindsdien is dat klaar, haha! Bij gebruik van My coconut island viel het me op dat de kokosgeur gelukkig niet heel erg overheersend is. Gelukkig maar, want dan kan ik deze ook met liefde gebruiken. De structuur van de mousse is precies hetzelfde als de watermeloen variant en smeert ook heel erg goed uit. Ook is deze geur een geur die niet erg lang blijft hangen en ik denk zelfs nog wel minder lang dan de watermeloen geur. Erg jammer ook.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Tot nu toe kende ik nog niet veel van Treaclemoon, maar ook deze producten vind ik weer heel erg fijn. Met deze Treaclemoon shower mousse is het zo dat het schuim fijn is in gebruik en daarbij ook nog eens heel zuinig. Dat kleine beetje wat je nodig hebt zet zichzelf nog uit en geeft ook nog veel schuim op je lichaam. De watermeloengeur is meer aanwezig dan de kokosgeur en het is echt heerlijk om mee te douchen. De geur die zich verspreid in de ruimte is heerlijk 🙂 Persoonlijk vind ik het jammer dat de geur niet langer op je lichaam blijft hangen, maar dat neem ik voor lief. Als er een body lotion of body butter in de geur van de Treaclemoon shower mousse zou zijn, dan kun je de geur langer bij je dragen en is dat extra verzorgend. Ook na het gebruik van de shower mousses is mijn huid wel lekker zacht.

Treaclemoon shower mousse is onder andere verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Lees ook:
Treaclemoon One Ginger Morning limited edition
Etos Spicy Mandarin – Make it a december to remember
Yves Rocher orientaalse scrub met arganolie

Gerelateerde artikelen

10 reacties

teddy 11 juni 2017 - 19:56

Oh die watermeloen variant lijkt me heerlijk!

Reageer
Deb 10 juni 2017 - 21:36

Wat een heerlijke zomerse geuren! Ik ben dol op kokos én watermeloen (heb de douchegel in watermeloen van Balea ook en vind ‘em zalig) . Deze shower mousses lijken me ook heerlijk voor mee op vakantie.

Reageer
Mariska 10 juni 2017 - 21:43

Ja die van Balea vind ik ook wel lekker! Ben blij dat ik hem toen heb gekocht.

Reageer
Sija 10 juni 2017 - 15:46

Dit lijken me twee heerlijke producten. Ik ben ook gek op shower mousse, deze zijn altijd lekker zuinig in gebruik. Kokos is mijn favoriete geur dus die spreekt me het meest aan 🙂 Liefs, Sija

Reageer
Kim 10 juni 2017 - 15:43

Ze lijken me heerlijk! Vooral de meloen geur.

Reageer
Eline 10 juni 2017 - 15:28

Wat leuk! Ik ben helemaal gek op doucheschuim! Benieuwd naar de geur met watermeloen!

Reageer
Romy 10 juni 2017 - 08:45

Zelf ben ik juist gek op kokosgeur, dus die geur spreekt mij het meeste aan. Beide shower mousses klinken heerlijk, maar wel jammer dat ze niet zo lang blijven hangen. Dat vind ik zelf altijd wel een must bij douchegel/mousse.

Reageer
Mariska 10 juni 2017 - 11:08

Ja ik ook, maar ik las een andere review waar iemand anders wel vond dat ze lang bleven hangen. Wellicht heeft het met de huid te maken?

Reageer
Sylvia 10 juni 2017 - 07:37

Jammer dat ze dit merk niet bij ons op lanzarote verkopen had het graag willen uitproberen.. nog even twee maanden wachten en dan mag ik?

Reageer
Mariska 10 juni 2017 - 11:09

Dan zou ik inslaan als ik jou was, als je in Nederland bent 🙂

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.