Treacle moon bath and shower gel lemon & blackberry

treacle moon bath and shower gel lemon and blackberry

Zelf heb ik nog geen ervaring met Treacle Moon producten, maar ze stonden al wel best lang op mijn lijstje. Ik wilde ze zo graag eens proberen! Heb er al heel veel over gelezen en de geuren lijken me ook heerlijk. Afgelopen week ontving ik twee bath and shower gels van Treacle Moon. Sweet Blackberry memories (limited edition) en Those Lemonade days. De laatste zit in het vaste assortiment. Natuurlijk sprong ik direct onder de douche om te kijken of deze echt zo fijn zijn als ik heb gelezen! Lemon en blackberry? Hm, ik ga mijn ervaring aan je laten lezen.

Lees ook: Lush Twilight shower gel – Lush Kitchen

Treacle moon bath and shower gel

treacle moon bath and shower gel lemon and blackberry

Treacle Moon is dierproefvrij en bevat geen parabenen. Dat kun je beter maar gezegd hebben :) Natuurlijk was ik enorm benieuwd naar de geuren van de verschillende douchegels. Zijn ze echt zo lekker als de naam laat zien? Nou, eh, jazeker! Ik stond versteld van de geuren moet ik je zeggen. Ze ruiken beide echt super lekker.

De samenstellingen van alle Treacle Moon™-producten zijn 100% vrij van parabenen. De formules zijn ook uiteraard niet en zullen ook nooit worden getest op dieren. Ze bevatten ook geen dierlijke ingrediënten en zijn verpakt in recyclebaar plastic

Sweet blackberry memories

treacle moon sweet blackberry memories
treacle moon sweet blackberry memories

De geur van blauwe bessen is zacht, zoet en lekker fris. De nieuwe Treacle Moon™ Bath & Shower Gel ‘Sweet Blackberry Memories’ brengt direct heerlijke herinneringen naar boven van je kindertijd en spelen in het bos, waarin je bosbessen plukte voor het maken van je eigen jam. Met het rijke schuim van deze nieuwe variant bad- en douchegel hul je jezelf in de sprankelende geurbeleving van sappige blauwe bessen!

De eerste is Sweet Blackberry Memories en is een limited edition. Of die op dit moment nog te verkrijgen is weet ik niet. De geur is echt heerlijk zoet en je zou de geur zo in een Lush product kunnen plaatsen. Je moet er wel echt van houden, want hij is echt zoet zoet zoet, zeg maar ;) Zelf vind ik dit altijd wel heel erg lekker en het was dan ook heel prettig om deze te gebruiken. De geur is niet specifiek een seizoensgeur en kun je altijd gebruiken. Heerlijk! Als je hem tegenkomt zou ik hem zeker meenemen. Deze douchegel bevat wel parfum.

Those lemonade days

treacle moon those lemonade days 1
treacle moon those lemonade days

Dat warme, zonnige gevoel, je kent het vast wel, waarbij je opeens vlinders in je buik krijgt en grijnst van oor tot oor. Dit gevoel krijg je bij de intens zomerse geurbeleving van Treacle Moon™ ‘Those Lemonade Days’ Bath & Shower Gel. Deze succesvolle geurvariant is op veler verzoek terug van weggeweest! Hul je met deze verrukkelijke bad- en douchegel in de tintelfrisse geur van citroenlimonade, die je humeur onmiddellijk een intens vrolijke boost geeft!

Those Lemonade Days is echt zo lekker fris en zomers, heerlijk! Als je de dop eraf haalt en de douchegel op je hand doet, dan komt de citroengeur je direct tegemoet. Ik kan niet meer zeggen dan dat hij echt naar citroen ruikt, fris en echt heerlijk zomers. Deze zit in het vaste assortiment en is dus ook gewoon goed verkrijgbaar. Als je toe bent aan een heerlijke zonnige en frisse geur, dan raad ik je deze zeker weten aan. De douchegel bevat wel parfum.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

treacle moon bath and shower gel lemon and blackberry

Zelf ben ik heel erg tevreden over deze beide producten van Treacle Moon en ik snap best dat heel veel mensen dat zijn. De geuren zijn heerlijk (deze Lemon & Blackberry ook), je krijgt voor de prijs best veel product en is ook nog eens zuinig in gebruik. Onder de douche ruik je de geuren echt goed, alleen hadden ze van mij iets beter mogen blijven hangen. Je hebt niet veel product nodig en het schuimt goed. Echt een verwennerij kun je het noemen. Voor de rest heb ik er niets op aan te merken en raad ik ze echt aan.

Je koop Treacle Moon Lemon en Blackberry bij Etos of Albert Heijn . Voor een fles van 500ml betaal je €4,95 wat dus een hele mooie prijs is. Voor meer informatie over het merk Treacle Moon en de geuren kun je kijken op treaclemoon.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *