Decleor Paris hydraterende dagcrème

decleor paris hydraterende dagcreme

Afgelopen week ontving ik een product van Decleor Paris en eerlijk, ik had nog nooit van dit merk gehoord. Het is een Decleor Paris hydraterende dagcrème en dat soort producten kan ik altijd erg waarderen. Vaak heb ik wel last van een wat drogere huid en kan het zeker hydratatie gebruiken. In de winter is het wat meer dan in de zomer bijvoorbeeld, maar toch is het vaak aanwezig. Ik opende het product en omdat ik net had gedoucht kon ik het fijn op mijn gezicht smeren. Direct testen dus, want ik was heel erg benieuwd.

Lees ook: Oriflame True Perfection

Het merk Decléor is zeer deskundig als het gaat om aromatherapie. Dat is een vorm van kruidengeneeskunde dat gebaseerd is op het gebruik van etherische olie van planten en/of delen van planten. Hiermee is het mogelijk om in harmonie te zijn met jezelf en de omgeving. Je natuurlijke schoonheid wordt onthuld en je huid zal een duurzame uitstraling hebben.
Alle producten van het merk Decléor maken gebruik van ingrediënten die door een strenge selectieprocedure zijn gegaan en bevatten perfecte doseringen en exclusieve melanges van werkstoffen. Op die manier kun je je lichaam op dagelijkse basis heel fijn verzorgen. De actieve essentiële oliën zijn speciaal ontwikkeld om perfect met de huid te kunnen dealen.

Het wordt aangeraden om de Decleor Paris hydraterende dagcrème aan te brengen in de ochtend op een gereinigd gezicht en hals. Eventueel kun je nog aanvullende producten gebruiken uit de lijn.

Het belooft:
– droogtelijntjes te verwijderen
– de huid een zacht en soepel gevoel te geven
– de huid te voeden en te hydrateren

Decleor Paris hydraterende dagcrème

decleor paris hydraterende dagcreme
decleor paris hydraterende dagcreme
decleor paris hydraterende dagcreme

Ik ontving deze tube met Decleor Paris hydraterende dagcrème. Het bevat 30ml en dat vind ik een goede hoeveelheid om een oordeel te kunnen geven over dit product. De tube is afgesloten met een simpele dop en kijk uit, want je knijpt snel te hard en dan komt er teveel product uit. Niet echt de bedoeling! :) De Decleor Paris hydraterende dagcrème is niet heel stevig van structuur, eerder zacht en heel makkelijk uit te smeren. Niet te waterig, maar het zit er eigenlijk net tussenin. Je hebt ook niet heel veel nodig om je gehele gezicht in te kunnen smeren.

Wat mij direct opvalt is de heerlijke geur die eraan zit. Eigenlijk is een geur bij een crème natuurlijk niet heel erg belangrijk, maar het is echt een verzorgende geur. Heerlijk lekker verfrissend. Snap je me?

decleor paris hydraterende dagcreme

Bestanddelen en ingrediënten van de Decleor hydraterende dagcreme:
Essentiële olie van:
Néroli: Kalmeert en verzacht

Overige ingrediënten:
Zeevenkel: Houdt het vocht vast
Wilde viool extract: Stimuleert de werking van de irrigatiekanalen en de circulatie van water en hydraterende agenten.
Zonnebloem: Beschermt tegen UVB en UVA en tegen invloeden van buitenaf
Micro proteïne van Moringa Oleifera: Beschermt de huid tegen vervuiling (zware metalen en sigarettenrook) (Bron)

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Ik heb al veel soorten dagcrèmes geprobeerd voor mijn huid. Deze had ik nog nooit geprobeerd, ook omdat ik persoonlijk de prijs best hoog vind. Dat is puur persoonlijk, maar meestal geef ik niet zoveel geld uit aan zo’n soort product. Het product brengt fijn aan, ruikt verfrissend en ook op mijn gezicht voelt het echt heel verfrissend aan. Het koelt niet en maakt mijn huid erg zacht en voedt mijn huid ook. Dit gevoel van een goed gehydrateerde huid blijft ook enige uren aanwezig. Er staat dat het 24 uur hydrateert, maar dat kan ik niet zeggen omdat ik natuurlijk ook gewoon slaap ;) Op de website bij het product staat: Let op: dit is een dagcrème en geen 24-uurs crème. De hydratatie heeft echter wel een 24-uurs werking. Of ik dit product zelf opnieuw ga aanschaffen weet ik nog niet, omdat ik het (persoonlijk) best een prijzig product vind.

Komt het zijn belofte na?
Over de droogtelijntjes kan ik niet oordelen, maar dat het mijn huid hydrateert en voedt dat is wel zeker! Dat kan ik goed gebruiken en ik zal deze tube vanaf nu dagelijks gebruiken tot ik het opgemaakt heb. Om te kunnen beoordelen of hij droogtelijntjes verwijderd zal ik het product langer moeten gebruiken.

Je kunt deze Decleor Paris hydraterende dagcrème onder andere kopen bij beautyfashionshop.nl. Deze tube van 30ml kost €27,45. Ook kun je kiezen voor een verpakking van 50ml. Dan zit hij in een stevige pot en kost het €45,50. Vanaf €40,00 is er gratis verzenden en je betaalt er onder andere met iDeal, PayPal of achteraf met Klarna.

Lees ook:
Yves Rocher Bourbonvanille geconcentreerde douchegel
Hema repair hair mask, reparerend haarmasker
Jane Iredale shades for fall collectie