Mijn hoekje op de bank in deze koude herfst

mijn hoekje op de bank

De herfst is echt mijn favoriete seizoen en daarbij brand ik echt letterlijk dagelijks een van mijn Woodwick waxmelts of zet ik een Woodwick kaars aan die ik nog heb. Op mijn wishlist staat zeker ook nog een hele fijne grote hoekbank , maar voor nu past dat helaas nog niet. Wellicht als ik ooit ga verhuizen naar een grotere woning want nu is het echt te klein. Wel heb ik op mijn kleinere bank natuurlijk mijn hoekje op de bank gemaakt.

Mijn hoekje op de bank

Op de bovenstaande foto zie je mijn lieve Vriendje op de bank languit haha, maar je ziet ook mijn favoriete plekje op de bank. Als ik op de bank zit hou ik er van om lekker iets zachts in mijn rug te hebben en om lekker te leunen. Of gewoon lekker te liggen. Dit is trouwens geen hoekbank maar een 3 zits bank met een zogenoemd loungedeel eraan vast. Handige is dat ik deze van plek kan veranderen. Mocht ik mijn huiskamer willen veranderen kan ik het loungedeel zo aan de linkerkant vast maken bijvoorbeeld. Ideaal!

Lekker budget

Het mooie is dat ik deze bank voor een prikkie op Marktplaats had gevonden. Toen ik hier in Edam kwam wonen in mei 2018 had ik een oude bank van iemand gekregen om de tijd te overbruggen. Dat ding was echt spuuglelijk en ik wilde zo snel mogelijk een andere. Ik zat een beetje te struinen op Marktplaats en stuitte op deze bank die voor 2 tientjes weg mocht. Wow! Het mooiste was nog dat ze hem kwamen brengen voor een tientje meer vanaf een dorp hier vlakbij. Daar was ik wel blij mee want ik heb zelf geen aanhangwagen bijvoorbeeld dus voor dat geld was het ideaal.

Inmiddels is mijn hoekje op de bank wel een klein beetje aan het doorzakken omdat ik én niet zo licht ben en ik daar gewoon heel erg vaak zit. Voor de prijs waarvoor ik hem toen heb gekocht vind ik dat helemaal niet erg ook. Stiekem ben ik wel aan het rondkijken voor een andere bank, want ik merk dat ik graag een bank wil waar je makkelijk onder kunt komen met de stofzuiger bijvoorbeeld. Het gebeurt nu te vaak dat mijn kat aan het spelen is en ik om de haverklap een van zijn speeltjes eronder vandaan moet vissen.

Heb jij ook een favoriet hoekje op de bank?

Lees ook:
Stukje interieur: Ikea Alex als tv meubel + zeer goedkope 46inch tv!
Rimmel wonder’full brow review
Waarom elke dag naar buiten gaan belangrijk is