Lush Lemony Flutter

door Mariska

Waarschijnlijk kennen vele van jullie Lush Lemony Flutter en volgens mij is er ook al heel vaak over geschreven, maar dit heb ik zelf nog niet gedaan en dat wil ik graag wel! Dit is echt zo’n product die ik heel erg graag wilde hebben en uiteindelijk heb gekocht in een van die weinige keren dat ik in Amsterdam was, maar toch heel vaak vergeet dat ik hem heb. Als ik dan weer aan de slag ga met mijn nagels denk ik.. ‘oh ja! Lush Lemony Flutter!’

Lees ook: Lush bubblegum lip srcub

Lush Lemony Flutter

Gemaakt voor je nagelriemen, maar zo multifunctioneel dat je nooit meer zonder kunt. Smeer deze rijke, voedende balsem op alle plekjes van je lichaam die echt droog zijn. Knieen, ellebogen, hielen, ze zijn je eeuwig dankbaar.

Links: Zie je het gesloten potje. Het is een zwarte hardplastic pot waarop aan de voorzijde de beschrijving ziet staan van het product. Het is dus direct duidelijk waar het over gaat.
Midden: Op de achterkant zie je de ingredienten die in het product zijn verwerkt. Dit is met de hand gemaakt en zijn verse ingredienten die gebruikt worden. Ook grappig; je ziet staan wie jouw potje heeft gemaakt en ook de datum waarvoor je het moet opmaken.
Rechts: Rechts zie je het product in het potje. Het is lichtgeel van kleur wat je een beetje kunt vergelijken met boter. Zo voelt het naar mijn idee ook een beetje. Zodra je het potje open doet komt er wel een sterke citroengeur uit het potje. Je moet er echt van houden, al is het wel lekker fris.

Het product

Lush lemony flutter

Hier zie je het product op mijn handen gesmeerd hoe het direct uit het potje komt en hoe ik het uitgesmeerd heb. Het is vrij hard als het uit het potje komt, maar smeert uiteindelijk wel erg makkelijk uit. Het lijkt wel of het smelt op je huid waardoor het zo makkelijk gaat. Op je nagelriemen hoef je dan ook helemaal niet veel te gebruiken, anders wordt het veel te vet, vind ik dan. Een heel erg klein vingertopje van het product is genoeg om misschien wel twee nagelriemen in te smeren. Het is dan ook een erg zuinig product.

Dit staat op de zijkant van het potje, maar ik kon het vrij lastig fotograferen omdat het rond is. Je ziet dus ook dat het helpt dat je nagels mooi van kleur blijven.

Hier de informatie waar dit product gemaakt is en dat het van 100% gerecycled plastic is gemaakt. Dat is dus zeker een groot pluspunt!

Conclusie en mijn mening

Lush Lemony Flutter is dus een product die super fijn is, maar die ik vaak vergeet te gebruiken. Ik heb erg droge nagelriemen en zou het dus gewoon bij moeten houden. Ook heb ik dit wel eens op mijn lippen gesmeerd op het te proberen en dit lijkt ook wel goed te werken. Tja, het proef dan wel erg naar citroen, maar dat is logisch 🙂
Verder dan mijn lippen en mijn handen heb ik het niet gesmeerd, maar weet zeker dat wat zij aangeven, dat het ook daadwerkelijk helpt op droge plekken en dat het je huid ook goed voed.

Je kunt Lush Lemony Flutter ook online kopen op de website van Lush wat erg handig is, aangezien Lush niet in iedere stad zit.
Voor een potje van 50 gram betaalde ik €10,65. Op zich betaal je wel iets, maar het is een ontzettend zuinig product en je doet er lang mee. Ik denk dat als je het elke dag gebruikt hij nog lastig op te maken is voor de houdbaarheidsdatum.

Lees ook:
Lush Whoosh Shower Jelly
Lush Curly Wurly kokos shampoo
Lush Retread hair conditioner
Lush Twilight

Hebben jullie ervaring met Lush Lemony Flutter?

Gerelateerde artikelen

10 reacties

Julie 24 april 2014 - 14:21

Ik heb hem ook maar durf het ook wel geregeld te vergeten, vanavond nog maar eens gebruiken dan! 🙂
De hoeveelheid die je op je hand laat zien is al voldoende om aan 1 hand al je nagels in te smeren vind ik!

Reageer
Tess Evea 21 april 2014 - 21:03

Ik ben dol op dit product!

Reageer
Monique 21 april 2014 - 18:42

Zo een fijn product is dit! Ik krijg hem nooit voor de THT datum op!

Reageer
Bianca 21 april 2014 - 13:55

Ik heb hem ook maar vergeet het ook altijd te gebruiken. Verder vind ik de citroengeur wel heel sterk, maar dat komt doordat ik niet zo’n fan ben van citrusgeuren

Reageer
femketje 21 april 2014 - 13:37

dat is zulk fijn spul 😀

Reageer
me 21 april 2014 - 12:46

Ik zet het potje gewoon in de koelkast en neem er een hoeveelheid uit (met een lepeltje) wat in een reispotje past dan heb je het altijd bij de hand en zit je ook niet steeds met je handen in de originele pot, scheelt ook weer met de houdbaarheid en zo kan ik altijd het potje opmaken voordat het gaat bederven.

Reageer
Manon 21 april 2014 - 12:17

Ik vind hem er erg goed uitzien en volgens mij is de geur ook heerlijk!

Reageer
Rowan - Rebellious yet Romantic 21 april 2014 - 11:36

Klinkt weer goed! Heerlijke spulletjes altijd daar 🙂

Reageer
Eline | Just Little Things 21 april 2014 - 07:32

Oh, ziet er heel goed uit! Jammer dat er geen lush winkel bij ons in de buurt is…

Reageer
Mariska 21 april 2014 - 09:52

Dan zou je eens kunnen rondkijken op de website van Lush 🙂

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.