Lush Lemony Flutter

by Mariska

Waarschijnlijk kennen vele van jullie Lush Lemony Flutter en volgens mij is er ook al heel vaak over geschreven, maar dit heb ik zelf nog niet gedaan en dat wil ik graag wel! Dit is echt zo’n product die ik heel erg graag wilde hebben en uiteindelijk heb gekocht in een van die weinige keren dat ik in Amsterdam was, maar toch heel vaak vergeet dat ik hem heb. Als ik dan weer aan de slag ga met mijn nagels denk ik.. ‘oh ja! Lush Lemony Flutter!’

Lees ook: Lush bubblegum lip srcub

Lush Lemony Flutter

Gemaakt voor je nagelriemen, maar zo multifunctioneel dat je nooit meer zonder kunt. Smeer deze rijke, voedende balsem op alle plekjes van je lichaam die echt droog zijn. Knieen, ellebogen, hielen, ze zijn je eeuwig dankbaar.

Links: Zie je het gesloten potje. Het is een zwarte hardplastic pot waarop aan de voorzijde de beschrijving ziet staan van het product. Het is dus direct duidelijk waar het over gaat.

Midden: Op de achterkant zie je de ingredienten die in het product zijn verwerkt. Dit is met de hand gemaakt en zijn verse ingredienten die gebruikt worden. Ook grappig; je ziet staan wie jouw potje heeft gemaakt en ook de datum waarvoor je het moet opmaken.

Rechts: Rechts zie je het product in het potje. Het is lichtgeel van kleur wat je een beetje kunt vergelijken met boter. Zo voelt het naar mijn idee ook een beetje. Zodra je het potje open doet komt er wel een sterke citroengeur uit het potje. Je moet er echt van houden, al is het wel lekker fris.

Het product

Lush lemony flutter

Hier zie je het product op mijn handen gesmeerd hoe het direct uit het potje komt en hoe ik het uitgesmeerd heb. Het is vrij hard als het uit het potje komt, maar smeert uiteindelijk wel erg makkelijk uit. Het lijkt wel of het smelt op je huid waardoor het zo makkelijk gaat. Op je nagelriemen hoef je dan ook helemaal niet veel te gebruiken, anders wordt het veel te vet, vind ik dan. Een heel erg klein vingertopje van het product is genoeg om misschien wel twee nagelriemen in te smeren. Het is dan ook een erg zuinig product.

Dit staat op de zijkant van het potje, maar ik kon het vrij lastig fotograferen omdat het rond is. Je ziet dus ook dat het helpt dat je nagels mooi van kleur blijven.

Hier de informatie waar dit product gemaakt is en dat het van 100% gerecycled plastic is gemaakt. Dat is dus zeker een groot pluspunt!

Conclusie en mijn mening

Lush Lemony Flutter is dus een product die super fijn is, maar die ik vaak vergeet te gebruiken. Ik heb erg droge nagelriemen en zou het dus gewoon bij moeten houden. Ook heb ik dit wel eens op mijn lippen gesmeerd op het te proberen en dit lijkt ook wel goed te werken. Tja, het proef dan wel erg naar citroen, maar dat is logisch :)
Verder dan mijn lippen en mijn handen heb ik het niet gesmeerd, maar weet zeker dat wat zij aangeven, dat het ook daadwerkelijk helpt op droge plekken en dat het je huid ook goed voed.

Je kunt Lush Lemony Flutter ook online kopen op de website van Lush wat erg handig is, aangezien Lush niet in iedere stad zit.
Voor een potje van 50 gram betaalde ik €10,65. Op zich betaal je wel iets, maar het is een ontzettend zuinig product en je doet er lang mee. Ik denk dat als je het elke dag gebruikt hij nog lastig op te maken is voor de houdbaarheidsdatum.

Lees ook:
Lush Whoosh Shower Jelly
Lush Curly Wurly kokos shampoo
Lush Retread hair conditioner
Lush Twilight

Hebben jullie ervaring met Lush Lemony Flutter?

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?